• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

beluş da cıkıp dermiş; siz onu şimdi gorun asıl die. hatta ahanda kanıtı deyip cocugu kahve masasının ustune şapadanak oturtur:):):) yaptık işte gordunusmuuuuu die:):):)

yapar valla bu beluş bize inat, hatta ikiz olursa iki bebiş birden olur masanın üstünde:))))

Aaaa tamam o zaman kk buluşma günleri, izmir toplantısı yaparız bacımmmm:)))

tamam seker artık başka yolu yok cunku bulusmanın.

ayy evet izmirliyiz gelelim bi araya banu hemen gel seni beklioz

seni nankör insan seni:) ben senin için dişimi tırnagıma takıp nasıl uyancak da cocuk yapcak die düşünüm sen beni hemen unut:):):)))))))

Yapalım ama özlem nolcak, onsuz olmaz bu iş kattiyen:))

canım benim bak nasıl unutmuo arkadaşını. dava arkadaşım ne de olsa:)))))

evet ya kocişim kıyamam bak üzüldüm ben şimdi tamam değişcem söz :)

ha sole yarında raporunu evrdinmi tamam olsur bu iş

yapar valla bu beluş bize inat, hatta ikiz olursa iki bebiş birden olur masanın üstünde:))))

yapar valla:) üşengecin cocugu olmaz diodunuz aha 2 tane oldu işte der:):):)

seni nankör insan seni:) ben senin için dişimi tırnagıma takıp nasıl uyancak da cocuk yapcak die düşünüm sen beni hemen unut:):):)))))))

umutmaz beluşum, hani sen türkiyedesin nasılsa bi uçağa atlayıp geleceksin diye , bana dedi o, malum kuzu benim gelişim hepinizden zor yani:))

Ama evet yani dava arkadaşıyız o ayrı bu yola başkoyduk beraber:))

gideriz denizin dibinde bi cafeye ohhh deymeyin keyfimizeeee
alllaaaa allaaaa tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiii, geliyorummmmmmmmmmmmmm:)

kujummmmmm du hatlar karıştı tülinle olsun kuzum ben gelir alırım seni ordan kocişinde alırsın yanına göndeririz bizimkilerle ohhh ondan sonra gelsin muhabbet kalcak yerde var ev geniş :)

kujummmmmm du hatlar karıştı tülinle olsun kuzum ben gelir alırım seni ordan kocişinde alırsın yanına göndeririz bizimkilerle ohhh ondan sonra gelsin muhabbet kalcak yerde var ev geniş :)

hah gördün mü beluşumun hatları karışmış yine:))

Kızlaaaaaaaaaaaaar, ben ufak ufak gider, kociş gelcek yemek yok:)) bişeyler hazırlıyayım malum adamı hoş tutmak lazım sabahın kör vaktinde uyandırıcam yine çünkü:))))))

hepinizi öpüyorum kocaman kocaman.. yarına görüşürüüüüüüüüüüüüz...:10:

hepinizi çooook seviyorummmmm...:54::16::16::29:

Son düzenleme:
ay nihayet kenarından kıyısından etki ettik azcık sana:))))

yaa banucum züperrrsin :)) izmir buluşması harika olur,,seve seve buluşurum:) bu arada bir önerim var şayet isterseniz face de ekleyebiliriz birbirimizi kullananlar var ise teklif var kesinlikle ısrar yok:1:

Kızlaaaaaaaaaaaaar, ben ufak ufak gider, kociş gelcek yemek yok:)) bişeyler hazırlıyayım malum adamı hoş tutmak lazım sabahın kör vaktinde uyandırıcam yine çünkü:))))))

öptüm canımmmm ii bak kendinede kocişinede byyyyyy

gordum şekerim. evet hatlar karışmış.
tamam tatlım bizde seni coook seviyoruz. kolay gelsin. öpüyorum cok. gorusuruz

canlarım bende yavaştan kaçıom öptüm hepinizi ii akşamlar akşam açabilemezsem yarın görüşürük :54:

kolay gelsin canımcım güpgüsell yemenkkler yap kocişine afiyetler olsunn,mcuxlarrr bizde senisewiyoreee:16:

Back
X