beybiiii wallahi bak duygulandım heeee. bizde seni cok cokkkk sefiosssss. canikomm bedne sevmem depresifleri hayat zaten başlı başına stress muhabbet gırgır olsun neşeli olsun bari accık konusak gülek rahatlayak dimi yaaaa
he valla... ne o kasvet, umutsuzluk, hayalsizlik....
ohhh gülelim eğlenelim hoş geçelim..
anlatalım paylaşalım .. boşalalım.. deşarj olalım :))
yalelllll yakaladım seni nasılsın çok geçmiş olsun tatlım yaa üzüldüm duyunca ,,, birdaha yaşatmasın allah,, birsey soracam bebeğin düştüğünü nereden anlıyorsunuz yani ağrın nasıldı güzelim ya bana bir açarmısın konuyu...birde bat tarihin ne zamandı , aydınlanmam gereken bir konu varda senin yaşadığınla alakalı..
teşekkürler tülincim.
valla, ben şayet hamile olduğumun farkındaysam.. düşüreceğimi 1-2 gün evvel anlıyorum. o saatten sonra ne yapsam sonuç vermiyor zaten.
hafif kasık ağrılarım oluyor (ama hamilelik belirtilerimden farklı).. böyle burulur gibi... bişeyler kopacak ama kopamıyor gibi... ağrılı bişeyler oluyor hafif hafif.. bu durum, düşük yapmadan, 1-2 gün evvel oluyor bende.
tam düşük yapacağım gün, şiddetli bel ağrısı oluyor. ama bu, kaçıncı haftada olduğuna bağlı. erken haftalarda genelde daha hafif oluyor. hatta hiç olmayabiliyor bile bazen.
ama bel ağrısının yanında, kasıklarda şiddetli batmalar, kopmalar, acımalar oluyor bende. rahmimi hissediyorum. (hani böbreğin ağrıyınca böbreğinin yerini anlarsın, parmağın acıyınca parmağının orda olduğunu farkedersin ya... öyle yani)
zaten hemen o gün, birkaç saat içinde, parça parça diye tabir edilen şekilde kanamam oluyor benim. düştü demektir bu.
kanamamın hafiflemesini bekleyip doktora gidiyorum. yollarda arabayı batırmıyım diye falan bekliyorum yani. normalde, ilk kez başıma geldiğinde nasıl gittiğimi bilememiştim. ama şimdi alıştım, sürecin bilincindeyim.. o sebeple panik olmuyorum.
doktora gidince, ultrasonla bakıyor. düşmüş diyor. veya düşme aşamasında diyor.. ne aşamadaysak, ona göre bakıyoruz çaresine..
benim bat tarihim bu ay 12 marttaydı. 13 martta regl oldum gibi oldum. ama ağrılı.. bu bahsettiğim her şey oldu yani.. ama ben hamilelik beklemediğim için, ne olduğunu anlayamadım sadece.
yani aslında, bu kadar erken dönemde (4+ iken henüz) düşerse bebek, normal koşullarda bir kadın bunu farketmez bile. regl oldum diye düşünür. adet kanamasıyla atılır.
ama benim rahim artık çok hassaslaştı bu üstüste gelen operasyonlardan ötürü.. o sebeple, hemen veriyor bu tip ağrılı bilmemneli tepkileri...
anlatabildim mi tam olarak? sen neyi merak etmiştin?