• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:))) benim ilk hamileliğim, biz balayına gitmeden olmuştu.. gitmeden evvel döllenmiş yani.
uzun bir uçak seyehati sonrası eve döndük... düşürdüğümü farkettik.. malum sıkıntılarla düşürdüm yani.. doktorum 7 haftalık demişti.
o vakte kadar bihabermişim hamileliğimden ben de...
eşim çok dalga geçmişti.. 'bu olay olmasaydı, sen bu bebeği doğarken farkedecektin heralde'' diye :)

:)

aynen öyleeee .:) her negatif durumdan bir pozitif sonuç çıkartıyoruz.... mutsuz olmuyoruz :)

bnmde bebıkler 6 hafta 5 gunlukmus ogrendıgımde :))

Ben geldimmmm kıslarrrrr :) Hepicinizi sevgiyle kucaklıyorum.internet bi gidip geliyo.aniden selamsız çıkarsam kızmayın olurmu :1:

aferin benim kızımaaa :)
o vakte kadar inşallah çekirdek çitlemedin :))))

bu varya cok fena yalel

eşim eve iş getirmiş onu yaptı bende 12 ye kadar okey oynadım :) :27:

kızım delimisin sen. heee dur senin mantık şöyleydi dimi: nasılsa yumurtlama gunlerim geçti kasmıcam o yuzden. bari yarım saat falan adamla ilgilenseydin adam iş yapıo accık kafa dagıtırdı beaaa

ii hatırlattın vallahi çay yaptım yanındada çiğdem çitledim :)

vicdanıs karııı:))

hey allahım yaaaaa
yok artık :)))

bu boyle kuzum geçen akşam delirtti banuyla beni bu 12 de yatmış ve okey oynamış yaaa

dalin, bişey sorucam..
2 çocuk zor değil mi zaten?
sen bi bebek daha hakkatten istiyor musun? ne bu cesaretin sırrı? bize de söyle :))

bu varya cok fena yalel
kızım delimisin sen. heee dur senin mantık şöyleydi dimi: nasılsa yumurtlama gunlerim geçti kasmıcam o yuzden. bari yarım saat falan adamla ilgilenseydin adam iş yapıo accık kafa dagıtırdı beaaa
vicdanıs karııı:))
bu boyle kuzum geçen akşam delirtti banuyla beni bu 12 de yatmış ve okey oynamış yaaa

hahaha... belus.... kıs sen burda milleti strese sokuyon hee.. haberin olsun :))
gelcez oraya, sizi kaynaştırıp çıkçaz aranızdan :))))

Ne kızıyonus yaaa adam çalıştı diom yahu beni görcek halimi var
hem bat günüme ne kaldı niye yorim kendimi boşu boşuna aaaaaa
bu ay yeteri kadar çalıştım yeter ayol :):):):):):):):):):):) acıkta bana acıyın canım :27::27::27:

hahaha... Belus.... Kıs sen burda milleti strese sokuyon hee.. Haberin olsun :))
gelcez oraya, sizi kaynaştırıp çıkçaz aranızdan :))))

siz çok çalışkansınız demi
sor bakalım özleme napmış bu hadi sölesin bakalım :):):):):):):):):):
Bat günü aynı onunla benim :)

bu ay yeteri kadar çalıştım yeter ayol :):):):):):):):):):):) acıkta bana acıyın canım :27::27::27:

kız adam calısmıstır da ne bilim accık kafasını rahatlatsaydın ya. hem senin içinde değişiklik olur du:)))))))))))))))))))) neyse nisanı bekliodun dimi senn okii

selam hoşgeldin.. naber?
ne var ne yok? keyfin yerinde inşallah hayalet?

selam Yalelcim.çok şükür iyiyim.Ama senin için üzüldüm canım.Allah ım tez zamanda bi melekle seni taçlandırsın inşallah.Benimde yumurtlama bitti rahatladım azcık :)) Sizler umarım iyisinizdir bacişlerrr .

hahaha
valla benim azman, sabah tembihledi gitti..
'''biran evvel toparlan hatun... benden söylemesi.. sahalar bizi bekliyor... aklıma bişiler geliyor, konuyu değiştiriyorum kafamda, çabuk geçirelim şu 10 günü...''' şeklinde.
bana da acıyan hiç yok.... bu zavallıcık da yorgundur falan demek yok... ha gayret devam... :)))

sana da acımak yok... tutturana kadar devam.. bat mat fasa fiso yavrum :)) o günde bile yumurtlayıp hamile kalmış kuzenim var benim. adetliyken hamile kaldı kadın. olmaz diye bişey yok.... çalışmalara devam :)))

kısıııııııııııım ben salı akşamı gorevimi bitirdim, dun mola verdim, bu akşam işbaşındayım. yumurtlama gunlerimde bitti ama malum koca bu ilgi ister sadece belli gunler olmaz dimi ama isyan ettirmeyelim kimseyi.

ay evet walla ben gerildim bunun adam napsın. neydi kız senin beyinin adı?? belusun kocasının gunahı ne die muhabbet bile yaptık:)

kız adam calısmıstır da ne bilim accık kafasını rahatlatsaydın ya. hem senin içinde değişiklik olur du:)))))))))))))))))))) neyse nisanı bekliodun dimi senn okii

selam Yalelcim.çok şükür iyiyim.Ama senin için üzüldüm canım.Allah ım tez zamanda bi melekle seni taçlandırsın inşallah.Benimde yumurtlama bitti rahatladım azcık :)) Sizler umarım iyisinizdir bacişlerrr .

teşekkürler hayaletçim, geldi geçti.
iyiyim şimdi çok şükür.. kafamı da dağıttım.. akşam da oldu.. begüm de uyanacak.. kocişi moral motivasyon tam tamam bekliyorum :)))

valla bakıyorum size... gülüyorum :)))
yumurtlama döneminde damızlıkları kullanıyonuz, sonra silkeleyip atıyonuz mu len siz :)))

allah allah niye durup dururken ağlıyorsun canım benim,şaşırmışsın sen !!! Daha dur fol yok yumurta yok,hem ne demiştik üzülmek yok ( valla bunalıma bağlarsak topikteki kızlar oyar bizi )hem ben tecrubeli bir anne olarak sana şunu söyleyeyim,eğer hamileysende adet olacakmış gibi belirtiler olur,ben bunu oğlumda yaşadım bire bir.Her gün adet olucam diye beklerken bir baktımki hamileyim..bu yüzden şimdiden karalar bağlama boşuna...

ben de durumlar şöyle canım,batım aslında senin gibi 18 mart,sanırım şubatı hesaba katmadan hesap yaptım önce..ama ben yarın yinede test yapıcam valla,olumsuzsa da olumsuz napiim yanii :)) ama işin aksi bende hic adet olacakmış gibi belirti yok bu sefer,sadece göğüsler şişmeye başladı,aşırı su gibi akıntım var ve arada sırada kasıklarımda bir şeyler oluyor,meraktayım anlayacağın :))

bence sen de yarın sabah ilk idrarla yap testi,bakarsın olumlu sonuş alırız canımın içi :))

tatlım sendeki belirtilerin hepsi bende geçen hafta vardı, ama şimdi sadece göğüslerim ağrıyor o kadar çok az batmalar var, birde gazman gibiyim yaaa:))canım bugün öğlen bir sürü eczane geçtim, gitmedende kendi kendime totem yaptım eczanelerde bulamazsam Allahım hamile olmadığım anlamına geliyor diye hamile değilsem fortel marka o testi bulamayım dedimm:((( ve bulamadımm:(((( yani anlayacan ben piskopata bağladım.inşallah yanılırım. canım test yapmaya hiç cesaretim yok...

Back
X