- Konu Sahibi pembemasal
- #10.041
bakalım yarın için bir program yaparım belki...kuzum ama bak yalel önemli şeyler soyledi. Git istersen hemen doktoruna he ne dersin?
sen beni güldrüdün bak şimdi çılgınlar siziiştaha geldin ya artık 9 değil 9,30 da yatrsın sen:)
ben test yapmadım hiç yapmama fırsat kalmadı çünkü , sağlık olsun hayatta hersey insanlar için , bundan sonraki aylarda daha temkinli davranıcam kesinlikle..bence olmuş tatlım,çünkü o şiddetli ağrıların başka bir anlmı yok bence.birde sen hiç test yapmamıştın değil mi?? Bence tam hamile kaldın sen ve tutunamadn gitti yavru..hem tabiki hamile kalabilirsin,niye olmasınki,doktor kesin bir tanı koymadan bence herkez hamile kalabilir,ki bazen doktorlar bile yanılabilior.bizim bir arkadaş var,on yıl öne bir oğlu olmuş,sonra bir daha istemelerine rağmen on yıl boyunca hiç olmamış.tamam artık aşılama yapalım dedikleri anda kız tekrar hamile kaldı:)) bence tamamen "tutturma" işi bunlar kuzum.e bana bak,oğluma ilk denemede hamile kaldım (3 yıl önce) şimdi 4.ayımdayım hala bişi yok.demekki neeyymiş,her defasında farklı olaylar,etikler,tepkiler vs olabiliyormuş :)))
kesinlikle mutsuz olmuyoruz , yalel başka bir soru daha kafanı şişirdim kuzum kusura bakma , uçak yolculuğu tehlikelimi bebek için acaba şu bebiş yüzünden planlar erteleniyor hep uzak seyahatlere pek istekli olamıyorum çok istiyorum önümüzdeki aylarda bir yurt dışı planı ama eşimde acayip acayip ülkelere bakıp duruyor , şuraya gidelim buraya gidelim diye buna ne diyorsun:))) benim ilk hamileliğim, biz balayına gitmeden olmuştu.. Gitmeden evvel döllenmiş yani.
Uzun bir uçak seyehati sonrası eve döndük... Düşürdüğümü farkettik.. Malum sıkıntılarla düşürdüm yani.. Doktorum 7 haftalık demişti.
O vakte kadar bihabermişim hamileliğimden ben de...
Eşim çok dalga geçmişti.. 'bu olay olmasaydı, sen bu bebeği doğarken farkedecektin heralde'' diye :)
:)
aynen öyleeee .:) her negatif durumdan bir pozitif sonuç çıkartıyoruz.... Mutsuz olmuyoruz :)