• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

maşallah özlemime bak nasıl güzel iş görüyor hatun , bende arada ufak kaçamaklar yapsamda elimden geldiğince hoş tutmaya çalışırım beyimi :9:

e napcan kuzum gorevimiz yani:):):) ne demişler t........ kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın:)))))))))))))))))) istemesekte yapacasssss

tatlım sendeki belirtilerin hepsi bende geçen hafta vardı, ama şimdi sadece göğüslerim ağrıyor o kadar çok az batmalar var, birde gazman gibiyim yaaa:))canım bugün öğlen bir sürü eczane geçtim, gitmedende kendi kendime totem yaptım eczanelerde bulamazsam Allahım hamile olmadığım anlamına geliyor diye hamile değilsem fortel marka o testi bulamayım dedimm:((( ve bulamadımm:(((( yani anlayacan ben piskopata bağladım.inşallah yanılırım. canım test yapmaya hiç cesaretim yok...

hakkatten abartmışsın sen kuşum ben sana diyeyim artık:)) ama bu duygusallıkla hamile olma ihtimalin yüksek bence :))

ya tülincimmmm ne biliyim tatlımm.ben çekirdeği sevmem ama şimdi tuzlu çekirdek ve bi çay ne güzel giderdi diye içimden geçiyooo.ama hamile değilimdir daha yeni yumurtlama bitti :50:

haa sen çiğdemden bahsediyorsun anladım şimdi tamam , yok be kuzum normal canın istemiştir hamileliğe yorma herseyi , kendin yorulursun sonra

haa sen çiğdemden bahsediyorsun anladım şimdi tamam , yok be kuzum normal canın istemiştir hamileliğe yorma herseyi , kendin yorulursun sonra

haklısın canım.bencede normal bi durum.şimdi ilaç kullanıyorum zaten sanırım ilaçtan sonra bişiler olur :27:

ya tülincimmmm ne biliyim tatlımm.ben çekirdeği sevmem ama şimdi tuzlu çekirdek ve bi çay ne güzel giderdi diye içimden geçiyooo.ama hamile değilimdir daha yeni yumurtlama bitti :50:

kuzu ben şimdi işteyim ya ondan ben de istedim çekirdek ev ortamı falan ama evde olsam istemem.ziraaa psikolojim su anda uzanıp dinlenmeyi istio ondan

kuzu ben şimdi işteyim ya ondan ben de istedim çekirdek ev ortamı falan ama evde olsam istemem.ziraaa psikolojim su anda uzanıp dinlenmeyi istio ondan

benim kocişş geç geliyooo.kendi kendime misafircilik oynuyorum bi bakıma işten eve gidince :1:

Naber kızlaaaaaaaar:)))
ay okuycam diye eski sayfaları öldüm yahu burda.. bi bıraktım 1000 sayfayı devirmişsiniz:)))

İlkbahar, karagül, inşallah alcaz güzel haberlerinizi yakında..:)

Tülinimm, düşükten şüpheleniyorsan bence hemen git doktora ihmal etme..

Beluş kız allah seni napsın, erken uyuma dedik yapmışsın aferin de çiğdem çitle demedik, yani illa her detayı anlatmamız mı lazım:))

Yalelcimmmm, sabah aktivitesinin sırrı yeni evli olmak ve benim kocişin sürekli çalışan metabolizması:)))) onun girişimlerini ekarte etmeye çalışırken uykumu tamamen yok etmektense, yapıp sonra huzurla uyumaya devam ediyorum:))))

Özleeeeeeeeeeeeem... Kuzum beni çağırdılar şu dediğim görüşmeye, kağıt geldi yani eve 27 martta:) Ay bu evrak işinde herşeyim çok kolay oluyor da bu şans bebiş işinde de vursaydı ya bana ne güzel olardı:)

Son düzenleme:
Hoşbulduuuk tatlımm:))) Nasılsın bakiim bitti di mi sizin de çalışma dönemi?:))) bekleme moduna geçmiş olman lazım şimdilerde..

aynen öyle canım.ama bennnn kocişimi hiç rahat bırakmaya niyetli değilim.akşam benden kaçamıycekkk hahahahaha :46:

benim kocişş geç geliyooo.kendi kendime misafircilik oynuyorum bi bakıma işten eve gidince :1:

:):) benimkide cts akşamları geç gelio 12 ye kadar nöbette oluo.

Naber kızlaaaaaaaar:)))
ay okuycam diye eski sayfaları öldüm yahu burda.. bi bıraktım 1000 sayfayı devirmişsiniz:)))

İlkbahar, karagül, inşallah alcaz güzel haberlerinizi yakında..:)

Tülinimm, düşükten şüpheleniyorsan bence hemen git doktora ihmal etme..

Beluş kız allah seni napsın, erken uyuma dedik yapmışsın aferin de çiğdem çitle demedik, yani illa her detayı anlatmamız mı lazım:))

Yalelcimmmm, sabah aktivitesinin sırrı yeni evli olmak ve benim kocişin sürekli çalışan metabolizması:)))) onun girişimlerini ekarte etmeye çalışırken uykumu tamamen yok etmektense, yapıp sonra huzurla uyumaya devam ediyorum:))))

Özleeeeeeeeeeeeem... Kuzum beni çağırdılar şu dediğim görüşmeye, kağıt geldi yani eve 27 martta:) Ay bu evrak işinde herşeyim çok kolay oluyor da bu şans bebiş işinde de vursaydı ya bana ne güzel olardı:)

kuzum 30 nisan da değilmiydi o yaw:) hemen ordan silip 27 marta yazıyorum:):):) hadi bakalım merak ediyorum

aynen öyle canım.ama bennnn kocişimi hiç rahat bırakmaya niyetli değilim.akşam benden kaçamıycekkk hahahahaha :46:

ahahahahahaha:)))) yakala yakala, belli olmaz bu işler , tam gaz devam etmek lazım:)) geç yumurtlarız falan sağlama almak lazım:)
gerçi ben dün yumurtladım yani, gayet net hissettim ama bakalım tutturabilecekmiyiz:)

ahahahahahaha:)))) yakala yakala, belli olmaz bu işler , tam gaz devam etmek lazım:)) geç yumurtlarız falan sağlama almak lazım:)
gerçi ben dün yumurtladım yani, gayet net hissettim ama bakalım tutturabilecekmiyiz:)

ben ilaç kullandığım için net emin değilim yumurtlamanın bittiğine.o yüzdennnn işimizi sağlama alalım demi amaaaaaa :))

:):) benimkide cts akşamları geç gelio 12 ye kadar nöbette oluo.

kuzum 30 nisan da değilmiydi o yaw:) hemen ordan silip 27 marta yazıyorum:):):) hadi bakalım merak ediyorum

Evet ya işte ben de o yüzden şaşırdım, 30 nisana kadar demişlerdi, kociş de belki bir iki hafta erken çağırabilir demişti.. Ama hemen çağırdılar valla şaştım, diyorum ya bu konudaki şansım azcık daha belden aşağıya inse bi diye:))))))

ben ilaç kullandığım için net emin değilim yumurtlamanın bittiğine.o yüzdennnn işimizi sağlama alalım demi amaaaaaa :))

Ben dün çok net hissettim ama ben de aynı şeyi düşünüyorum, yine de devam çalışmalara bir süre daha, belli olmuyor çünkü..

bu arada beğen butonu çıkmış kk da iletilerin altında gördüm şimdi, sevdim bunu:)))

Back
X