• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

SELAM TEYZOŞLAR..

bugün azıcık kendimle ilgilendim sabahtan... kendime, kayınvalideme ve begüme saç maskesei yaptım. şu turp kürü meselesi... bakalım nolcak halimiz :)
ayrıca kendime de kayınvalideme de yüz maskeleri yaptım..
öyle kızkıza kendimizle ıynadık sabahtan biraz. şimdi de begümü zıbarttım, geldim.

geçmişi pek okuyamadım.. neler konuştunuz bilemiyorum... arada bir iki mesaj dikkatimi çekti geçerken sayfaları...

Kızlar konuya bodoslama daldım :D Özlem2334çüüüm yanlız değilsin tıngırmıngır,şangur,şungur, alırım duşumu,giyinir süslenir kokunur beklerim kocamı,bi de beklerken evde bir topuklu ayakkabı geçirdimmi ayağıma işten yorgun,bıkkın gelen kociş ne olduğunu şaşırır :D

aynen ben de.
geliyorum diye arar eşim beni. işten çıkarken aradığında, eve gelmesine 45 dakika var demektir..
koşarak duşa girerim, tertemiz olurum.
hatta bu kociş bekleme törenlerimiz, begümün çok hoşuna gider.. ''anne hadi süslenelim püslenelim'' der her akşam.
ve hemen hemen her akşam, aynı şekilde, banyo yapıp, süslenip püslenip, kokular sürüp, makyajlar yapıp beklerim. begümü de süslerim.. elbiseler, parfümler, renkli değişik tokalarla..
zaman zaman çok yüksek topuklu ayakkabılarla, zaman zaman normal düz şık ayakkabılarla beklerim.
ama mutlaka fönlü, makyajlı, parfümlü, temiz giyimli...

kesinlikle ev kıyafeti dediğimiz, eşofmanlarla, darman duman saçlarla, şıpıdık terliklerle beklemem.
neticelerini de alıyorum valla.. ne yalan söyliyim :)))
eşim de işe giderken traş olmaz. eve gelince duşunu alır traşını olur. üstünü başını değişir, parfümlenir.. gelir mutfağa hemen 10 dakka içinde.

he bir de yemek hazırlığı meselesi var...
biz günün sadece akşam öğününde üçümüz birlikte olabiliyoruz. o sebeple akşam sofrası önemli benim için.
3 senedir, belki 3 kere falan baştan savma bi sofra kurmuşumdur.. onun dışında muhakkak şk bir sofra kurmaya çalışırım.
bazen sadece kıyma soslu makarna bile pişirmiş olabilirim, zaman bulamamış olabilirim yemek yapmaya.. ama sofram daima şıktır.
tabaklarımı ve etrafındaki çatal bıçak zımbırtılarımı özenle koyarım. muhakkak mumlarım vardır masada. renkli mumları seviyorum. begüm için ayıcıklı mumlarımız var, onun yakınına onları koyuyorum, bizim için farklı yüksek mumlarım falan var. zaman zaman masaya gül yaprakları, boncuklar falan atarım. mutfakta ama şık olur her akşam sofram. bardaklarıma, ne içilecekse ona göre gerekiyorsa kadehlerime... özen gösteririm.

özel bir akşam için hazırlanıyorsam, salondaki masaya, şık masa örtülerimen biriyle, peçeteleriyle... diğer masa üstü süslemelerimle, gül yapraklarım, boncuklarım, mumlarım, çiçeklerimle... şık şıkırdım bişeyler döşerim.
kocam da bayılır zaten.

bu arada, bi kayınvalideye hitap şekli muhabbeti olmuş burda bugün..
kendisiyle başbaşayken, ANNE demeye çalışıyorum. birilerine kendisinden bahsederken, ''LEMAN ANNEM'' diye bahsediyorum.

Son düzenleme:
SELAM TEYZOŞLAR..

bugün azıcık kendimle ilgilendim sabahtan... kendime, kayınvalideme ve begüme saç maskesei yaptım. şu turp kürü meselesi... bakalım nolcak halimiz :)
ayrıca kendime de kayınvalideme de yüz maskeleri yaptım..
öyle kızkıza kendimizle ıynadık sabahtan biraz. şimdi de begümü zıbarttım, geldim.

geçmişi pek okuyamadım.. neler konuştunuz bilemiyorum... arada bir iki mesaj dikkatimi çekti geçerken sayfaları...

aynen ben de.
geliyorum diye arar eşim beni. işten çıkarken aradığında, eve gelmesine 45 dakika var demektir..
koşarak duşa girerim, tertemiz olurum.
hatta bu kociş bekleme törenlerimiz, begümün çok hoşuna gider.. ''anne hadi süslenelim püslenelim'' der her akşam.
ve hemen hemen her akşam, aynı şekilde, banyo yapıp, süslenip püslenip, kokular sürüp, makyajlar yapıp beklerim. begümü de süslerim.. elbiseler, parfümler, renkli değişik tokalarla..
zaman zaman çok yüksek topuklu ayakkabılarla, zaman zaman normal düz şık ayakkabılarla beklerim.
ama mutlaka fönlü, makyajlı, parfümlü, temiz giyimli...

kesinlikle ev kıyafeti dediğimiz, eşofmanlarla, darman duman saçlarla, şıpıdık terliklerle beklemem.
neticelerini de alıyorum valla.. ne yalan söyliyim :)))
eşim de işe giderken traş olmaz. eve gelince duşunu alır traşını olur. üstünü başını değişir, parfümlenir.. gelir mutfağa hemen 10 dakka içinde.

bu arada, bi kayınvalideye hitap şekli muhabbeti olmuş burda bugün..
kendisiyle başbaşayken, ANNE demeye çalışıyorum. birilerine kendisinden bahsederken, ''LEMAN ANNEM'' diye bahsediyorum.

kuzum geçmişi okumadın ama olayı cozmuş ve yorumunu yapmısın tebrik ederim. birde kaynana muhabbeti yaptık tülin in kesinlikle bir kaynana olacağının sinyallerini aldık:)))))

ben nişanlıyken gittim kadıncağıza sordum.sana nasıl hitap etmemi istersin diye :1:kadıncağız şaşırdı tabi.önce teyze dersin falan dedi.yok dedim öyle teyze dersem olmaz yabancı gibi olursun dedim.ben karar verdim anne diycem dedim kadın afalladı :52:ama eşim teyze ve amca diyo benimkilere.zaman zamanda anneme valide diyo :)))

kuzum geçmişi okumadın ama olayı cozmuş ve yorumunu yapmısın tebrik ederim. birde kaynana muhabbeti yaptık tülin in kesinlikle bir kaynana olacağının sinyallerini aldık:)))))

bak, mesajımı yeniden düzenledim. konuya derinlik getirdim :)))

ben nişanlıyken gittim kadıncağıza sordum.sana nasıl hitap etmemi istersin diye :1:kadıncağız şaşırdı tabi.önce teyze dersin falan dedi.yok dedim öyle teyze dersem olmaz yabancı gibi olursun dedim.ben karar verdim anne diycem dedim kadın afalladı :52:ama eşim teyze ve amca diyo benimkilere.zaman zamanda anneme valide diyo :)))

en sinir olduğum şeydir, VALİDE, PEDER falan denmesi...
eşim de zaman zaman, yüzlerine demiyor ama... başkalarına bahsederken, ''kayınpeder geldi, kayınvalidem gitti'' falan diyor. deli ediyor beni.

naber özlemcim.. ne var ne yok?
iyi misin bugün? üşütüyor gibiydin.. hastalık gitti inşallah üstünden.

wayyy atlamışın hemen mevzuya:):) ben başkalarına kayınvalidemden bahsederken kaynanam diom yada ayşe kadın diom:))))))))))))))))))))

eşim de zaman zaman, yüzlerine demiyor ama... başkalarına bahsederken, ''kayınpeder geldi, kayınvalidem gitti'' falan diyor. deli ediyor beni.

:):):) ya napcan lafın kısadan gelişi öle oldugu için diodur canım kızmaaa.

naber özlemcim.. ne var ne yok?
iyi misin bugün? üşütüyor gibiydin.. hastalık gitti inşallah üstünden.

tatlım atlattım gibi boool limonlu caylarla. saol. sen de iisin bitanem değil mi

wayyy atlamışın hemen mevzuya:):) ben başkalarına kayınvalidemden bahsederken kaynanam diom yada ayşe kadın diom:))))))))))))))))))))

hahahaha
ayşe kadın :)
deme kızım, o da kocanın anası. en nihayetinde bir anne yani.

ben benim kayınvalideme illet oluyorum mesela bazı konularda.

eşim 10 yaşındayken atmışlar başlarından denebilir. 10 yaşında minik çocuğu yatılı okula vermişler. 10 yaşında çıkmış evden çocuk. ilk okul, orta okul, lise, üniversite.. hepsi yurtlarda geçmiş. arada tatilllerde görüyormuş evini çocuk.
deli oluyorum düşündükçe... bir anne çocuğunu o yaşta ansıl atar başından bilemiyorum.
buna rağmen, yine de doğurmuş, büyütmüş.. saygım var. kocamın anası... ben de ona göre, en azından kocamın hatırı için, saygı çerçevesinde bişiler diyorum işte...

:):):) ya napcan lafın kısadan gelişi öle oldugu için diodur canım kızmaaa.

tatlım atlattım gibi boool limonlu caylarla. saol. sen de iisin bitanem değil mi

:))) kızmıyoru. ama söylüyorum.. 'deme öyle hayatım, anne-baba de şunlara, illet oluyorum..'' diyorum :)

ohhh atlatmana sevindim özlemcim.
ben de iyiyim çok şükür. antibiyotikler devam. bugün banyo yasağım bitti. akşama bi süslenip püslenip bekleme yapıcam :)))

valla dedirtemiyorum anne-baba demeyi.benim abimde eşinin ailesine anne-baba diye hitap edemz.o yüzden fazla üstüne varmıyorum :))

hahahaha
ayşe kadın :)
deme kızım, o da kocanın anası. en nihayetinde bir anne yani.

ben benim kayınvalideme illet oluyorum mesela bazı konularda.

eşim 10 yaşındayken atmışlar başlarından denebilir. 10 yaşında minik çocuğu yatılı okula vermişler. 10 yaşında çıkmış evden çocuk. ilk okul, orta okul, lise, üniversite.. hepsi yurtlarda geçmiş. arada tatilllerde görüyormuş evini çocuk.
deli oluyorum düşündükçe... bir anne çocuğunu o yaşta ansıl atar başından bilemiyorum.
buna rağmen, yine de doğurmuş, büyütmüş.. saygım var. kocamın anası... ben de ona göre, en azından kocamın hatırı için, saygı çerçevesinde bişiler diyorum işte...

ya annemlerle kardeşimle konusurken diom ayse kadın die. yoksa ole tip insanların yanında hayatta oyle konusmam ezerim ama ezdirmem hesabı:)))))))))))

:))) kızmıyoru. ama söylüyorum.. 'deme öyle hayatım, anne-baba de şunlara, illet oluyorum..'' diyorum :)

ohhh atlatmana sevindim özlemcim.
ben de iyiyim çok şükür. antibiyotikler devam. bugün banyo yasağım bitti. akşama bi süslenip püslenip bekleme yapıcam :)))

hadi bakalım canım aman ii ol bebem. sende daha cok iş varrr

ayyyy canım benim..

merhabacanım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın herşey gönlüne göre olsun peki nasıl anladın kimyasal olduğunu?

Adetim 5 gün geçti eczaneden test aldım 2.çizgi silikti dünyalar benim oldu 7.gün tekrarladım biraz daha belirgindi.Bende dr gittim dr. kan testi istedi be 82.1 çıktı gebelik başlamış ama tekrar test yapalım dedi 2 gün sonra sonucu aldım 84.1 bir terslik var dedim daha o an içime oturdu nerdeyse ağlayacaktım.Dr yanına gittim ve dr düşük yapacaksın dedi ne yapacağımı sordum hiç bişey dedi.Ağlayarak çıktım ordan neyseki ailem destek oldu üzülme diye 2.gün sonra üzüntüden mi yoksa gerçekten böylemi olacaktı bilmiyorum.pembe ve yavaş yavaş artan kanamayla acile gittim değerim 57 olmuş parçalar gelmeye başlamıştı.Dr ne kese ne bebek görünmüyor kimyasal abort dedi.her 3 kadından biri böyle oluyormuş istersen araştıralım dedi ama gitmeye dahi korkuyorum.Kanamam azaldı 6.günü bugün tekrar bebek düşünüyorum ama adetim ne zamn olucak bilmiyorum.Dr bu adet değil dedi.İstersen bir iki ay dinlendir dedi ama ben beklemekte istemiyorum.:(

Back
X