• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bu daha bişi diil emos cum. yalel de ne laflar var koparıo beni. cok hosuma gidio walla

valla bzen şu netin başına hiç oturmak istemiyorum..buraya grdimmi çıkamıyorum bi dha..neyse diğer laflarınıza daha sonra bakarım artık..aaz sonra kociş gelcek yemekleri falan hazırlyım..adam da tanıo artık sizi arkadaşların napıo dio..:)) ama dikkat et bi erkek girip de konuşmalarınızı görmesin ulu orta herşeyi anltma diyo..:)):49::49:

valla bzen şu netin başına hiç oturmak istemiyorum..buraya grdimmi çıkamıyorum bi dha..neyse diğer laflarınıza daha sonra bakarım artık..aaz sonra kociş gelcek yemekleri falan hazırlyım..adam da tanıo artık sizi arkadaşların napıo dio..:)) ama dikkat et bi erkek girip de konuşmalarınızı görmesin ulu orta herşeyi anltma diyo..:)):49::49:

kolay gelsin emoşcum ders çalışmayı unutma olurmu tatlım..

Banuuuuuuuuuuuuuu gerçekten mi ay gül gül öldüm ben kız bak geçmiş başına sallicam diye bari gerçekten sallatsaydın ya ya bak içime doğuyo kız ne olur bi kere benim hatrıma sallat valla bu kdr ısrar ediyom bişiyler malummu oluyo yoksa bana

kız elvan, allah seni iyi etsin emi :)))
ne sallanması bu? ben geçen gün kaçırmışım o konuyu.... dün bi lafı geçti burda kızlarla.. demek senmişsin o sallanan hamiş :)
nasıl sallatıyorsun? bi anlat bakem hele bi detaylıca :)))
bakalım, kolaysa, biz de yaparız belki..

banucum dün kocama bacaklarımdan kaldır beni azcık salla dedim sallamaya başladı söylene söylene iki dakka verdin sabaha kadar çalıştırırsın sen insanı istemiyom bi daha diyip durdu. bende sesimi çıkarmadım. bana saya saya uyuya kalmış..
allah canını almasın emi...
2 dakka verdin, sabaha kadar çalıştırdın mı adamaı.. :)))

Kızlar sohbetinizi bölüyorum ama ben yeni yazılan mesajları görmek için sürekli sayfa tazele yapmam lazım ve malum sayfa aşağıya indirmem gerekiyor. O yüzden takipte çok zorlanıyorum benim pc denmi kaynaklanıyor yoksa sizdede mi öyle. Yani yeni mesajlar sayfaya eklenmiyor tazele tazele canım çıktı artık. Bir önerisi olan varmıııı

aynen, bende hep öyle zaten.
F5 yapmadan, sayfada yenilikleri görmüyorum. gayet normal karşılıyordum ben bunu.. tuhaf mı? başkaları direk alıyor mu sayfada olan yenilikleri?

off valla ölcem ben burda gülmekten..kıza taktığı isme bak ya gırtlaksız enik...yalel yaa deme öle çocuğaa:))

kız bi bilsen... bu benim kız var ya... insanı fıtık eder..
yedirirken, ıkınmaktan doğurucam oturduğum yerde... ne doğurucam, bu gidişle anca gaz doğurucam ben :))))))))))))))))

kuzu valla açık tenli, açık kumral dalgalı saçlı, gozler belkim renkli gibin gelio bana yawww. cok mu attım??

bu ben miyim?
heee.. tip tahminleri mi yapıyorsunuz siz.. konuyu anlamamışım ben demekki...
yok şekerim bu ben değilim :)))
açık tenli, koyu kumral, dalgalı saçlı, kahve rengi gözlü, 157 boylu, 53 kg... balık etli... bol gülen, az ağlayan.. lafını esirgemeyen, haddini bilemeyene direk bildiriveren... el ve su şakalarından hiç hoşlanmayan...
daha anlatayım mı cicim?

tatlım yok ona hiçbişey göstermicem yumurtlama günüme kadar, beni yine üzdü şimdi telefonda, biraz zor görür 15 gün o işin yüzünü, ona en büyük ceza bu olur... çok sinirliyim ona şimdi hiç konuşmicam onunla:((((

hiiiii.... sakın sakın gülşencim.
asla... yatakla ceza verilmez kocaya
o da buna karşılık başka bi ceza verirse, direk haklı olur...
aman diyim arkadaşım.
işini gör, gereğinde gereğini yap... görev gibi yap gerekirse ama yap... o yatak odasında ceza olmaz. aman diyim..
başka ceza bul kendine bence.

bu daha bişi diil emos cum. yalel de ne laflar var koparıo beni. cok hosuma gidio walla

ne laflar varmış :)))

tatlım yok ona hiçbişey göstermicem yumurtlama günüme kadar, beni yine üzdü şimdi telefonda, biraz zor görür 15 gün o işin yüzünü, ona en büyük ceza bu olur... çok sinirliyim ona şimdi hiç konuşmicam onunla:((((
Hayırdır tatlım??? deme öyle.. olur arada karı koca arasında kavgalar, az bekle sinirleriniz yatışınca daha sakin yaklaşırsınız olaya, düzelir herşey..

kızlarrr bana musade kocıs gelcek masayı falan haızrlayacagımmm hepnıze ıyı bır hafta sonu tatılı dılıyorum arad bır gırıp okurum yazdıklarınız hepnızı cok ozleyecegım allaha emanett olun herkeze benden:54::54::54::54::54::54:

Görüşürüüüüüüüüüüüüz tatlımmm.... :16::16:
banus ya benim soru kaynadı belusa nolmus yerleşme kanaması falan anlamadım kendi kendine hamiş olunca oluyomuki yerleşme kanamsı

Belli değil hayatım, yerleşme kanaması mı diye şüphelendik ama bakalım devamı gelecek mi.. hamişlikte olabiliyor tabii yerleşme kanaması, normal adet kanamsı gibi değil ama daha az pempe veya kahve damlalar şeklinde.. Beluş da bekleyecek, devamı gelmezse 8 gün sonra normal adet olması gereken tarih o zaman test yapar artık..

Canlarım benim mesai bitti çıkıyorum hepinizi çok çok öpüyorum, iyi akşamlar

Görüşürüüüüz tatlımm.. git eve dinlen hadi.. öpüyoruz çoooooooook...:54::16:

kız elvan, allah seni iyi etsin emi :)))
ne sallanması bu? ben geçen gün kaçırmışım o konuyu.... dün bi lafı geçti burda kızlarla.. demek senmişsin o sallanan hamiş :)
nasıl sallatıyorsun? bi anlat bakem hele bi detaylıca :)))
bakalım, kolaysa, biz de yaparız belki..

allah canını almasın emi...
2 dakka verdin, sabaha kadar çalıştırdın mı adamaı.. :)))

aynen, bende hep öyle zaten.
F5 yapmadan, sayfada yenilikleri görmüyorum. gayet normal karşılıyordum ben bunu.. tuhaf mı? başkaları direk alıyor mu sayfada olan yenilikleri?

yedirirken, ıkınmaktan doğurucam oturduğum yerde... ne doğurucam, bu gidişle anca gaz doğurucam ben :))))))))))))))))

bu ben miyim?
açık tenli, koyu kumral, dalgalı saçlı, kahve rengi gözlü, 157 boylu, 53 kg... balık etli... bol gülen, az ağlayan.. lafını esirgemeyen, haddini bilemeyene direk bildiriveren... el ve su şakalarından hiç hoşlanmayan...
daha anlatayım mı cicim?

hiiiii.... sakın sakın gülşencim.
asla... yatakla ceza verilmez kocaya
o da buna karşılık başka bi ceza verirse, direk haklı olur...
aman diyim arkadaşım.
işini gör, gereğinde gereğini yap... görev gibi yap gerekirse ama yap... o yatak odasında ceza olmaz. aman diyim..
başka ceza bul kendine bence.

ne laflar varmış :)))

ama yalel bu en iyi bu ceza dilinden anlıyor. neyse şimdi aradı biraz affettirdi kendini belkim affedebirim..:))

Hayırdır tatlım??? deme öyle.. olur arada karı koca arasında kavgalar, az bekle sinirleriniz yatışınca daha sakin yaklaşırsınız olaya, düzelir herşey..

Belli değil hayatım, yerleşme kanaması mı diye şüphelendik ama bakalım devamı gelecek mi.. hamişlikte olabiliyor tabii yerleşme kanaması, normal adet kanamsı gibi değil ama daha az pempe veya kahve damlalar şeklinde.. Beluş da bekleyecek, devamı gelmezse 8 gün sonra normal adet olması gereken tarih o zaman test yapar artık..
yani belus eger hamişse tedavisiz hamiş olmuş dimi yani ben dogru anladım dimi banussss

Görüşürüüüüz tatlımm.. git eve dinlen hadi.. öpüyoruz çoooooooook...:54::16:[/QUO

evin kredisini daha ödememiş bende pek bi düzenliyimdir. herşeyi gününde ve saatinde yapmayı severim. ama kocam benim tam tersim. daha yatırmamış, ama yatırırmış gün daha bitmemiş,,bak bak sen. elimde kalcak bu koca beinm rahatlığa bak ya...:47:

banucum dün kocama bacaklarımdan kaldır beni azcık salla dedim sallamaya başladı söylene söylene iki dakka verdin sabaha kadar çalıştırırsın sen insanı istemiyom bi daha diyip durdu. bende sesimi çıkarmadım. bana saya saya uyuya kalmış..

:))))))))))))))))))))) kopardın kızım beni burda ya. sabah kadar calıstırırsın sen insanı istemiom ben bi dhaa:)))))))

ahahahahahaha:)))) adam da haklı yanii, kırkbin şey istiyoruz onlardan da:))))

Yazdım özlemim bu sabah neler yaşadığımızı, kociş kopardı beni yine:))

:):) arada böle koparmaları ii oluo:)

banus ya benim soru kaynadı belusa nolmus yerleşme kanaması falan anlamadım kendi kendine hamiş olunca oluyomuki yerleşme kanamsı

kendi kendine hamiş ne demek anlamadım benn:(

rahat insanlar beni öldürüyor... bugün evin ödemesi var sıpa yatırmamış henüz, daha gün bitmemişmiş,, yanımda olsa sıkıvercektim bi yerlerini.. ama akşam gelcek o eve bak neler ediyorum...

hımm anladım evet bende sinir olurum bu hareketlere

dikkat et kendine cnm gorusuru yine

kızlar cidden bana bişi oluyo
eyilip kalktığımda kasıklarım resmen batıyo ya erken olcam ben yada bebiş yada iltihap doğurcam ama çok garibim noluyo bilmiyom vallahhhh
sanki yapıştırmışımda doğrulurken o yapışkanı açıyorum :(

kızlarrr bana musade kocıs gelcek masayı falan haızrlayacagımmm hepnıze ıyı bır hafta sonu tatılı dılıyorum arad bır gırıp okurum yazdıklarınız hepnızı cok ozleyecegım allaha emanett olun herkeze benden:54::54::54::54::54::54:

hazırla hazırlan.. yap şıklığını.. :))
haydi hoşçakal latacım

Aynen öyle yalelcim, yeni evli çift olarak aktivite fazlamız var eksiğimiz yok:))) Bakalım valla ben ateş topu gibi dolanıyorum valla evde, sıcak sıcak böyle:) dediklerini de aynen yaptım:) artık tutsun yaa ama di mi:))) annemin de rüyası tutmuştur inşallah:))

sen naptın bitirdin mi işlerini??

tuttu tuttu... bu ay tamamsın sen.
her şeyin başı, sıcak tutmak kendini. her hastalıktan korur... güzellikleri verir :))))

ya şakası bi tarafa da, ben öyle inanıyorum banucum sadece, bende kesinlikle tutuyor.

ama mesela bu ay ben ne sıcak tuttum kendimi, ne dua ettim.. aksine de resmen 2 dakkalık fasılalalrla gördük birbirimizi.. hep kalablıktık çünkü evde. annemler geldi, kayınvalidemler geldi.. bilmemne derken... hatta hatırlarsan, iki kere yumurtladım ama bunu da kaçırdım demiştim ben.. ama kaçmamış heralde.. olmu, tutmuş. demekki sıcakla soğukla alakası yokmuş :))) çürüdü benim tezler :)))

bende iş bitmez yavrum.
nası bitçek..
bizim evdeki çamaşırı, ütüyü bi görseniz.. çatlarsınız gülmekten.
her gün ütü.. her gün bir sepet dolusu ütü..... yok, bitmiyor anasını satıyım. yetişemiyorum.
napıyım.. saldım gari... olduğu kadar oluyor. napıyım :)

Canlarım benim mesai bitti çıkıyorum hepinizi çok çok öpüyorum, iyi akşamlar

öptük.. hoşçakal..
ama şu sallanma meselesine bi açıklık getiricen bak, ona göre.. ben bekliyorum merakla :)

yani belusun hamişligi eger olursa tedavisiz hamiş olmuş dimi asılama falan degil

olur yaparım tatlım excelde yapar gönderirim tatlım pazartesi yapayım ben sana o zaman..

ayy ben seni yerim yaa gerçekten mi..ben de yaparım da başkasınınkine daha çok uyuyorum..şöle söliyim kociş 8de çıkıo evden akşam 6da eve gelio..ha bide namaz aralarını da katarsan sevinirim..şimdiden teşekkürler..mjk ayy çok mutlu oldum sabırsızlıkla bekliorum..:54::54::54::54::54::54::54::54::54::16::3::46::46::46::46:

:))))))))))))))))))))) kopardın kızım beni burda ya. sabah kadar calıstırırsın sen insanı istemiom ben bi dhaa:)))))))

:):) arada böle koparmaları ii oluo:)

kendi kendine hamiş ne demek anlamadım benn:(

hımm anladım evet bende sinir olurum bu hareketlere

dikkat et kendine cnm gorusuru yine

sinirlenmekte çok haklıyım dimi özlemcim.. akşam gelsin şimdi ben bacaklarından sallıcam onu:)))

ayy ben seni yerim yaa gerçekten mi..ben de yaparım da başkasınınkine daha çok uyuyorum..şöle söliyim kociş 8de çıkıo evden akşam 6da eve gelio..ha bide namaz aralarını da katarsan sevinirim..şimdiden teşekkürler..mjk ayy çok mutlu oldum sabırsızlıkla bekliorum..:54::54::54::54::54::54::54::54::54::16::3::46::46::46::46:

hangi şehirsin canım namaz vakitlerini ayarlamam için önemli :)))

ama yalel bu en iyi bu ceza dilinden anlıyor. neyse şimdi aradı biraz affettirdi kendini belkim affedebirim..:))

affet gitsin. hatta ödüllendir madem :)))

kızlar cidden bana bişi oluyo
eyilip kalktığımda kasıklarım resmen batıyo ya erken olcam ben yada bebiş yada iltihap doğurcam ama çok garibim noluyo bilmiyom vallahhhh
sanki yapıştırmışımda doğrulurken o yapışkanı açıyorum :(

hadi canım...
ay hadi hayırlısı bakalım beluş.... dur bakalım hemen heveslenmeyelim ama, inşallah bebiş çekeliyordur anasını.... hadi bakalım nasipse olur arkadaşım.

bu ben miyim?
daha anlatayım mı cicim?

kuzuten saç tutmus işte kuzum:):) bol bol güldüğünü biliyorum zaten. :):) yok şekerim kafi şimdilik saol

sinirlenmekte çok haklıyım dimi özlemcim.. akşam gelsin şimdi ben bacaklarından sallıcam onu:)))

yok kız abartmadan haddini bildir:)

Back
X