Banuuuuuuuuuuuuuu gerçekten mi ay gül gül öldüm ben kız bak geçmiş başına sallicam diye bari gerçekten sallatsaydın ya ya bak içime doğuyo kız ne olur bi kere benim hatrıma sallat valla bu kdr ısrar ediyom bişiyler malummu oluyo yoksa bana
kız elvan, allah seni iyi etsin emi :)))
ne sallanması bu? ben geçen gün kaçırmışım o konuyu.... dün bi lafı geçti burda kızlarla.. demek senmişsin o sallanan hamiş :)
nasıl sallatıyorsun? bi anlat bakem hele bi detaylıca :)))
bakalım, kolaysa, biz de yaparız belki..
banucum dün kocama bacaklarımdan kaldır beni azcık salla dedim sallamaya başladı söylene söylene iki dakka verdin sabaha kadar çalıştırırsın sen insanı istemiyom bi daha diyip durdu. bende sesimi çıkarmadım. bana saya saya uyuya kalmış..
allah canını almasın emi...
2 dakka verdin, sabaha kadar çalıştırdın mı adamaı.. :)))
Kızlar sohbetinizi bölüyorum ama ben yeni yazılan mesajları görmek için sürekli sayfa tazele yapmam lazım ve malum sayfa aşağıya indirmem gerekiyor. O yüzden takipte çok zorlanıyorum benim pc denmi kaynaklanıyor yoksa sizdede mi öyle. Yani yeni mesajlar sayfaya eklenmiyor tazele tazele canım çıktı artık. Bir önerisi olan varmıııı
aynen, bende hep öyle zaten.
F5 yapmadan, sayfada yenilikleri görmüyorum. gayet normal karşılıyordum ben bunu.. tuhaf mı? başkaları direk alıyor mu sayfada olan yenilikleri?
off valla ölcem ben burda gülmekten..kıza taktığı isme bak ya gırtlaksız enik...yalel yaa deme öle çocuğaa:))
kız bi bilsen... bu benim kız var ya... insanı fıtık eder..
yedirirken, ıkınmaktan doğurucam oturduğum yerde... ne doğurucam, bu gidişle anca gaz doğurucam ben :))))))))))))))))
kuzu valla açık tenli, açık kumral dalgalı saçlı, gozler belkim renkli gibin gelio bana yawww. cok mu attım??
bu ben miyim?
heee.. tip tahminleri mi yapıyorsunuz siz.. konuyu anlamamışım ben demekki...
yok şekerim bu ben değilim :)))
açık tenli, koyu kumral, dalgalı saçlı, kahve rengi gözlü, 157 boylu, 53 kg... balık etli... bol gülen, az ağlayan.. lafını esirgemeyen, haddini bilemeyene direk bildiriveren... el ve su şakalarından hiç hoşlanmayan...
daha anlatayım mı cicim?
tatlım yok ona hiçbişey göstermicem yumurtlama günüme kadar, beni yine üzdü şimdi telefonda, biraz zor görür 15 gün o işin yüzünü, ona en büyük ceza bu olur... çok sinirliyim ona şimdi hiç konuşmicam onunla

(((
hiiiii.... sakın sakın gülşencim.
asla... yatakla ceza verilmez kocaya
o da buna karşılık başka bi ceza verirse, direk haklı olur...
aman diyim arkadaşım.
işini gör, gereğinde gereğini yap... görev gibi yap gerekirse ama yap... o yatak odasında ceza olmaz. aman diyim..
başka ceza bul kendine bence.
bu daha bişi diil emos cum. yalel de ne laflar var koparıo beni. cok hosuma gidio walla
ne laflar varmış :)))