• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gercı ole herserde vardır bır hayır olmadıysa nasıp deılmısz bı tarafım bole dıyo ama dıgerıne laf gecmısyo

bende her ay aynı düşüncelerle kendi kendimi yiyorum.tam isyan noktasına gelince pat bi haber okuyorum veya bişey görüyorum sonra şükrediyorum hemen.

herkese gunaydin ya da tunaydin arkadaslar:9: nasilsiniz bugun hafta sonunuz iyi gecer insallah bugunleri bos gecirmeyelim diil mi bende basliyorum calismalara allah sonumuzu hayir etsin:))

herkese gunaydin ya da tunaydin arkadaslar:9: nasilsiniz bugun hafta sonunuz iyi gecer insallah bugunleri bos gecirmeyelim diil mi bende basliyorum calismalara allah sonumuzu hayir etsin:))

hoşgeldin canım.seninde günün güzel geçsin.efettttttt boş durmak yokkk.boş duranı allah sevmezmiş :52:

ah canım benim.bence eniştenin rahatlığı 2 tane (Allah bağışlasın)bebişiniz olmasından kaynaklanıyo.benim eşim ben ne zaman dersem saati saatine hazır bekliyo.çünkü bizim ilk bebek olacak kısmet olursa.O yüzden enişteyede fazla yüklenme canım..ama cezasını hafiletme de :34.

aslında hıc bole yapmazdı.ısyerınde ne olduysa cok gergındı baslarda hadı demeye cekınıyodumr esmen bı gergınlık vardı bellıydı.haklısın ılk ugrasmamızdada hazır olda beklerdı sımdı daha rahat.ıstıyor cok ıstıyor.ama olmazsada canımız saolsun 2 kuzumuz var dıyor.ahh su kocaların gamsızlıgı o sımdı gelır 3 bucuk gıbı sırnasır sımdı yuz versem olmaz yuz vermesem olmaz hala ıcımde bı umut var :))))

dun dr a gıttım hersey cok guzel yumurtam catlamıs hazır beklıyo ve bızım dun gece ılıskıye gırmemız lazımdı hanık son defa benım esımın dun gıcıklıgı tuttu ufacık seyden tartısma cıkardı bagrıstık cagrıstık.tam gununu buldu.bnm ne kadar stres yaptıgımı gore gore kavga edecegı tuttu.bırde sabah pıskın pıskın bugun aksama kalmayız yaparız bebegımızı dıyo.gectı bolunun pazarı sur esse nıgdeye.gercı dun cuma ıdı dun olamadı oncekı gun persembe olmustu bende salı gunu saat 2 de olmustum ıgnemı salı ve persembe olmustu acaba tutmusmudur.afakanalr ızın vermedı uyuyamadımda.:47::47::47::47::47:
canım benim sıkma canını bu kadar hayır var demektir herseyde , üzülme hem birgün önce yapmışsınız bak spermcikler belki daha beklemededir..
dr demişti ya iltihap için ilaç kulşlancan die korunman gerek demişti ondan canım
ya test yapmak istemiyorum eşimde umutlanıyo ben üzülüyorum zaten oda üzülmesin
ne kaldı şurda 1 -2 gün daha bekliim diom belli olur zaten :(

bekle bakalım o zaman

hadı hayırlısı.ıyı calısın ıns olur.dualarım hepımız ıcın
bende her ay aynı düşüncelerle kendi kendimi yiyorum.tam isyan noktasına gelince pat bi haber okuyorum veya bişey görüyorum sonra şükrediyorum hemen.

sukredıyorum hep hayırlısını ıstıyorum hayırlısıyla olsun dıyorum.ama uzerımıze dusenıde yapmak gerek gerısı allaha kalmıs.bole gorev gıbı ılıskıde sınır bozucu yaa

aslında hıc bole yapmazdı.ısyerınde ne olduysa cok gergındı baslarda hadı demeye cekınıyodumr esmen bı gergınlık vardı bellıydı.haklısın ılk ugrasmamızdada hazır olda beklerdı sımdı daha rahat.ıstıyor cok ıstıyor.ama olmazsada canımız saolsun 2 kuzumuz var dıyor.ahh su kocaların gamsızlıgı o sımdı gelır 3 bucuk gıbı sırnasır sımdı yuz versem olmaz yuz vermesem olmaz hala ıcımde bı umut var :))))

inşallah tatlım.umudumuzu kaybetmiyoruzz..Allah kısmet ederse oğlum olursa ismi UMUT :)

canım benim sıkma canını bu kadar hayır var demektir herseyde , üzülme hem birgün önce yapmışsınız bak spermcikler belki daha beklemededir..

haklısın olduysa olmutur zaten yumurtlamısım hem bnm yumurtlamam cektıgım agrı ve akıntıdan bakılırsa carsamba gunu aksam gece falan oldu.persembede ılıskı oldu ben kendımı yerken belkıde bebısım olusmustur.olmadıysada hayırlı deılmıs off be kendını sık sık nereye kadar helekı sızler dururken bnm hıc hakkım yok bole konusmaya .allah once sıze sonra bana versın ıns

ya kıslarrrrr sanırım 2.kez yumurtluyorum.akıntım yapışkan geliyo dünden beri.ne dersiniz.

ıns.ısmıde hazır cokta guzel.ınss canım
bnm oglum olursa ısmı yokta henuz kız olursa hazır azra ruya gordum kızının adını azra koy dıye.bı kızım daha olacak heralde:46:

tabiki sağlıklı olsunlarda en önemlisi o :)) Azra ismide güzel.

haklısın olduysa olmutur zaten yumurtlamısım hem bnm yumurtlamam cektıgım agrı ve akıntıdan bakılırsa carsamba gunu aksam gece falan oldu.persembede ılıskı oldu ben kendımı yerken belkıde bebısım olusmustur.olmadıysada hayırlı deılmıs off be kendını sık sık nereye kadar helekı sızler dururken bnm hıc hakkım yok bole konusmaya .allah once sıze sonra bana versın ıns

allah hepimize versin canim insallah da olmustur bebisin sikinti yapma yaaa hayirlisi olsun

herkese iyi gunler arkadaslar bol hamisli gun olmasi icin dualarim hepimiz icin gorusuruz

olabılır valla.cektıgınde uzuyormu.bbakarsın ıkız olur kız.

tatlım ayın 12 sinde yumurtlama günümdü.dün akşam yine sol kasığımda ağrı vardı.üşüttüm dedim kendi kendime.ama akşamdan beri akıntım geliyo.Allah tan dün geceyi boş geçirmemiştim.nasılsa yumurtlama bitti diye rahat rahat :)) ayyy inşallah bu sefer olur Allah ım sen sesimizi duy ya rabbim.prolaktin yüksekliği nedeniyle Dostinex kullanıyorum.bakalım.dua edin kıslar benim için :)))

tabiki sağlıklı olsunlarda en önemlisi o :)) Azra ismide güzel.
dımı anlamıda
. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.
allah hepimize versin canim insallah da olmustur bebisin sikinti yapma yaaa hayirlisi olsun

inşallah.belkıde bır kaç ay sonra gobusler buyuyunce bu yazdıklarımıza gulerız ne cok stres yapmısız dıye.ıns gebelıgımızdede paytlaısmalrımız devam eder.bu sefer bebeıslerımız hakkında

tatlım ayın 12 sinde yumurtlama günümdü.dün akşam yine sol kasığımda ağrı vardı.üşüttüm dedim kendi kendime.ama akşamdan beri akıntım geliyo.Allah tan dün geceyi boş geçirmemiştim.nasılsa yumurtlama bitti diye rahat rahat :)) ayyy inşallah bu sefer olur Allah ım sen sesimizi duy ya rabbim.prolaktin yüksekliği nedeniyle Dostinex kullanıyorum.bakalım.dua edin kıslar benim için :)))

ayy ınsallah.ıkız olur eger gene yumurtladıysan ve dollendıyse .allah gonlumuze gore versın ıns.

Back
X