• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlar bugün adet günüydü kan degerim73,93 Çarşamba gitc tekrar doktorabisey söyleyin aptallastim

hamişliğe bır terfı dahaa coook sevındım senın adına .aptalalsman cok dogal tatlım bende ogrensem saflasırdım heralde.tadını cıkarmaya basla teyteyteyy:21:

kıslarrr ben kaçar.hepinize güpgüsel bi gün diliyorum.p.tesiye kadar kendinize iyi bakın.çok öpüyorum sizi sefgilerrr :)))

bu ay olmazsa ben nisanda ilaca başlıcam ya yani taaaaa mayısa kaldım ben :(:(:(:(:(:(:
Kuzum sen de soğan kürünü yaspsana önümüzdeki ay..

doğrusun banuşcummm.menapoza şurda ne kaldı bende 34 ü bitiriyorum ekimde.Allah tez vakitte bizleride sevindirir inşalahhhhhhhhhh :)))

Amiiiin tatlımmmmm:))

Valla iyiyim canım yaa.... Dün yine kontrolüm vardı. Herşey yolundaymış. 2 hafta sonra 2li test olacak. Ama bulantılara devaam.... OOOffff Offfff..... Sen nasılsın bu arada??? Çok merak ediyorum seni....
az kaldı kuzum, bir iki haftaya 3 ayın bitecek ondan sonra da geçecek inşallah bulantıların.. Testlerde de herşey yolunda çıkar, baksana zaten şu ana kadar maşşallah sorunsuz ilerliyor, inşallah da böyle devam eder tatlım..:nazar:
Ben mart sonunu bekliyorum:) Merak etme sen ben güzel haber alsam sen burda olmasanda özel mesaj atar söylerim tatlım, hayatta atlamam yani sana haber vermeyi:)

Kızlar bugün adet günüydü kan degerim73,93 Çarşamba gitc tekrar doktorabisey söyleyin aptallastim

Eee ebrikler tatlım..:16::16: Hamişsin yani:) :nazar:

Kızlar benim kociş erken gelecek bugün ben ara ara bakmaya çalışırım yine ama görüşemezsek iyi bakın kendinize ve güzel bir haftasonu geçirin.. Öpüyorum hepiniziiiii... Baş baş...:16::3::54:

nıye kımsecıkler yok bugun.herkes nerde huu.bende dun yaptıgım lakın pısmemıs olan yemegımı yendıen pısırıyorum.

Ben yogun bir hafta geçirdim, is anlamında. O yüzden bugün evde dinleniyorum. Dinlenmek dediysem ev isleri eşliğinde yani;)) benim reglim de yeni bitti. Şimdi yumurtlamaya kadar rahatım.canımın çektiğini yapıyorum, stressiz bir sekilde.yarın soğan kurune başlayacağım. Birkaç gündür de civanpercemi iciyorum. Yumurtlama da bir hafta sonra.inşallah bu ay tuttururuz bebişimizi. Sende ne var ne yok?

Merhaba kızlar nasılsınız özledim sizleri ben bugun doktora gittim herşey güzel:nazar::nazar::nazar: 20 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah yarabbimmmm:49::nazar::nazar:

Ben yogun bir hafta geçirdim, is anlamında. O yüzden bugün evde dinleniyorum. Dinlenmek dediysem ev isleri eşliğinde yani;)) benim reglim de yeni bitti. Şimdi yumurtlamaya kadar rahatım.canımın çektiğini yapıyorum, stressiz bir sekilde.yarın soğan kurune başlayacağım. Birkaç gündür de civanpercemi iciyorum. Yumurtlama da bir hafta sonra.inşallah bu ay tuttururuz bebişimizi. Sende ne var ne yok?
bende yumurtlama vs asamasını gectım bat bekleme asamasındayım 9 gun sorna test yapıcam bakalım gercı erken olur ama.bakalım.dun gıttım en son dr a yumurtalamıssın catlamıs demısttı bakalım gerısı allah kaldı.cıvan percemı ne ıse yarıyormus:56:
Merhaba kızlar nasılsınız özledim sizleri ben bugun doktora gittim herşey güzel:nazar::nazar::nazar: 20 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah yarabbimmmm:49::nazar::nazar:

aman masallah masallah allah tamamına erdırsın ıns.:nazar::nazar::nazar:

Tu tu tu maaşallah sana:nazar:
Hersey yolunda giresin inşallah. Darısı basimiza:emir_bebek:

bende yumurtlama vs asamasını gectım bat bekleme asamasındayım 9 gun sorna test yapıcam bakalım gercı erken olur ama.bakalım.dun gıttım en son dr a yumurtalamıssın catlamıs demısttı bakalım gerısı allah kaldı.cıvan percemı ne ıse yarıyormus:56:

Tşk ederim kızlar sağolun:nazar::nazar::49:

Civanpercemi adet ağrılarına ve idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyormuş
O yüzden iciyorum. Faydasını görüyorum, ağrılarımı belirgin bir sekilde azaltıyor çünkü. Bir de bir yerlerde okudum, erken menapoz vs, kadınları ilgilendiren hastalıklara iyi geliyormuş. Google da aratırsan hakkında bir sürü şey okuyabilirsin canım.

Kizlar merabalar bende kendimden haber veriyim dedim:) bu hafta carsamba ulturasona girdik keseyide gorduk bebiside:emir_bebek: darisi basiniza insaallah. bu hafta carsambada insaallah kalp atislarini duymaya gidicez:nazar::nazar: :nazar: cok siddetli gogus agrilarim var kopucak gibi mide bulantim fln yok ama bugun cok zor kalktim yataktan biras hersey kokuyo gibi gelio. agzimin tadi kotu:( bu grubun tadi hic biyerde yokkk ondan pek takip etmiyorum oteki gruplari tek tuk hadi hamile kalinda hep beraber bi topic acalim:1::49::49::49:

Son düzenleme:
Back
X