• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

dalin26, gulden59+, Banu_K+, belus, elfgls kızlar günaydın nasılsınz bakalım :))) :1:

dalin canım ağır kaldırmışsın aman dikkat et kendine ne olur,

hayaletcasper ve mustafaata sizleride çok tebrik ediyorum inşallah değerleriniz kat kat artarda sizde güzel hamilelik geçirirsiniz :nazar: :emir_bebek:

Günaydııııııın tatlım sana da:)))

Sen nasılsın asıl? az kaldı bata?:))

Özleeem, ben incir kürü yapmıycam hayatım, benim bi 5 sene önce falan prolaktinim yükselmişti, çok aşırı değildi ama yüksekti azıcık,ilaçla düşürdük.. İncirde prolaktini yükseltiyormuş, o yüzden çekiniyorum ben onu yapmaya, iyi olucam derken bozarım dengemi bi de:)

KUZU O ZMAN BENDE hormon test sonuclarına gore bakım incir kuru olayına ya

Gününüz aydın eviniz huzurlu saglıgınız daim paranız bol ve bereketlı olsun arkadaslar..İnşallah gün size çok guzel suprızler hazırlar....

Günaydııııııın tatlım sana da:)))

Sen nasılsın asıl? az kaldı bata?:))

iyiyim ben canım hiç takmıyorum bu ay kafama olursa ne ala olmazsa pekala modundayım senin anlıyacağın,
kısmet artık ne yapalım rabbim uygun zamanda hepimize gönderecek inşallah bebişlerimizi :emir_bebek: dimi ama kısss :1:

Gününüz aydın eviniz huzurlu saglıgınız daim paranız bol ve bereketlı olsun arkadaslar..İnşallah gün size çok guzel suprızler hazırlar....

Günaydın ve sağol arkadaşım:))

Nickine baktım da listemizde yoksun? hamiş misin ? değilsen ekleyelim seni de:)

iyiyim ben canım hiç takmıyorum bu ay kafama olursa ne ala olmazsa pekala modundayım senin anlıyacağın,
kısmet artık ne yapalım rabbim uygun zamanda hepimize gönderecek inşallah bebişlerimizi :emir_bebek: dimi ama kısss :1:

Öyle hayatım kesinlikle.. Kısmet ne zamanaysa o zaman olacak zaten biz ne yapsak boş:) Ama inşallah fazla da bekletmez bizi:)

Ben yeni uyelerdenım daha cozemedım sayfayı yazdıgım msjlar orda kalıyo takıp nerden edılıyor sayfa nerden yenılenıyor sankı zor bıraz bu arada bende subat 6 da kurtaj oldum zorla:(((bebegımın kalp atısları duyulmamıstı 10 gun ıcımde ölü olarak sakladım belkı bır mucıze taşa can veren rabbim bebegımede can verır dıye ama olmadı psıkolojım tavan yaptı ve pazartesı gunu psıkologa gıttım yınede kandım atlatacam bılıyorum ama cok zor cok ıstedıgım bebektı malum yaş 41:((((

Ben yeni uyelerdenım daha cozemedım sayfayı yazdıgım msjlar orda kalıyo takıp nerden edılıyor sayfa nerden yenılenıyor sankı zor bıraz bu arada bende subat 6 da kurtaj oldum zorla:(((bebegımın kalp atısları duyulmamıstı 10 gun ıcımde ölü olarak sakladım belkı bır mucıze taşa can veren rabbim bebegımede can verır dıye ama olmadı psıkolojım tavan yaptı ve pazartesı gunu psıkologa gıttım yınede kandım atlatacam bılıyorum ama cok zor cok ıstedıgım bebektı malum yaş 41:((((

aa uzuldum ya.cok gecmıs olsun tatlım saglıksız bebekelr erken donemde dusuyor bırde bu acıdan bak buymus hayırlısı elden ne gelır uzme kendını yıpratma zor ama uzmememeye calıs bır veren allah gene verır

günaydınnnn canım negüzel dilekler onlar öyle..
sağol

canom günaydın tatlım en güzelini yapıyosun..

merhaba yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum ama bebeğin kalp atışları durunca hiç bir belirti hissettinmi yoksa doktormu söyledi canım?

evet canım doğru diyosun inşallah çok fazla bekletmezler sıpalar bizleri :)) :9:

önünde sonunda olacak ınsss.ıkızlerımı 2 bucuk sene bekledım.umudumu yıtırdım artık olmıcak cocuksuz yasamaya alıs dedım.rafa kaldırdım o ay meger hamıleymısım.yeterkı kafalar rahat olsun

Çok zor yaşadıkların, üzülmen yıpranman da çok normal.. Psikoloğa giderek çok iyi yapmışsın, tabii ki sonuçta sen çözeceksin sorunlarını ama onlarda hangi yolu izlemen gerektiği konusunda yönlendiriyorlar, insan bazen derin acılar içindeyken , yolu göremeyebiliyor çünkü.. Ama bir an önce iyi olman lazım ki , gelecek bebişine sağlıklı bir anne verebilesin..;) Benimde yaşım 36, eskidenmiş o belli yaş sonrası kadın doğuramaz olayı, şimdi artık çoğu kadın, okuldu işti, kariyerdi derken zaten 30 larda yeni evlilik moduna giriyor ve geç anne oluyor, takılma o yüzden hiç yaş konusuna.. Ve en azından gebe kalabildiğini biliyorsun, sana züğürt tesellisi gibi gelmesin sakın, inan bu çok önemli birşey, 20lerin başında sağlıklı kadınlar var yıllardır uğraşıp bir kez bile gebe kalamayan.. O yüzden senin için çok olumlu bir durum bu.. Sıkma canını , ümidini asla ve asla yitirme, bir anne olmaya adaysan ilk öğrenmen gereken şey asla ve hiçbir koşulda pes etmemek..

Sayfayı f5 tuşuyla yenile, kendiliğinden yenilenmiyor, okuduğun konuyu hep takip etmek istiyorsan da sayfanın sağ üst tarafında , sayfa numaralarının altında seçenekler var , ordan bu konuya abone ol de , abone listene eklenir istediğin topik, kullanıcı kontrol paneline tıkladığında ise abone olduğun konular listesi gelir, yeni mesaj varsa koyu renk gözükür konu başlığı:)

Son düzenleme:
dalin26, gulden59+, Banu_K+, belus, elfgls kızlar günaydın nasılsınz bakalım :))) :1:

dalin canım ağır kaldırmışsın aman dikkat et kendine ne olur,

hayaletcasper ve mustafaata sizleride çok tebrik ediyorum inşallah değerleriniz kat kat artarda sizde güzel hamilelik geçirirsiniz :nazar: :emir_bebek:

teşekkürle canomm.inşallah cuma günü değerlerimiz yükselirde biraz daha nefes alırım.

Back
X