- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
- #11.721
keşke evde olsamda evimi toplasam![]()
nıyekı tatlım nerdesın sen ?annende kayada kayınvalıdendemı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke evde olsamda evimi toplasam![]()
dalin26, gulden59+, Banu_K+, belus, elfgls kızlar günaydın nasılsınz bakalım :)))
dalin canım ağır kaldırmışsın aman dikkat et kendine ne olur,
hayaletcasper ve mustafaata sizleride çok tebrik ediyorum inşallah değerleriniz kat kat artarda sizde güzel hamilelik geçirirsiniz![]()
![]()
Özleeem, ben incir kürü yapmıycam hayatım, benim bi 5 sene önce falan prolaktinim yükselmişti, çok aşırı değildi ama yüksekti azıcık,ilaçla düşürdük.. İncirde prolaktini yükseltiyormuş, o yüzden çekiniyorum ben onu yapmaya, iyi olucam derken bozarım dengemi bi de:)
KUZU O ZMAN BENDE hormon test sonuclarına gore bakım incir kuru olayına ya
Günaydııııııın tatlım sana da:)))
Sen nasılsın asıl? az kaldı bata?:))
Gününüz aydın eviniz huzurlu saglıgınız daim paranız bol ve bereketlı olsun arkadaslar..İnşallah gün size çok guzel suprızler hazırlar....
iyiyim ben canım hiç takmıyorum bu ay kafama olursa ne ala olmazsa pekala modundayım senin anlıyacağın,
kısmet artık ne yapalım rabbim uygun zamanda hepimize gönderecek inşallah bebişlerimizidimi ama kısss
![]()
Gününüz aydın eviniz huzurlu saglıgınız daim paranız bol ve bereketlı olsun arkadaslar..İnşallah gün size çok guzel suprızler hazırlar....
nıyekı tatlım nerdesın sen ?annende kayada kayınvalıdendemı
Ben yeni uyelerdenım daha cozemedım sayfayı yazdıgım msjlar orda kalıyo takıp nerden edılıyor sayfa nerden yenılenıyor sankı zor bıraz bu arada bende subat 6 da kurtaj oldum zorla((bebegımın kalp atısları duyulmamıstı 10 gun ıcımde ölü olarak sakladım belkı bır mucıze taşa can veren rabbim bebegımede can verır dıye ama olmadı psıkolojım tavan yaptı ve pazartesı gunu psıkologa gıttım yınede kandım atlatacam bılıyorum ama cok zor cok ıstedıgım bebektı malum yaş 41
(((
çalışıyorum ya ben kuzu işteyim![]()
iyiyim ben canım hiç takmıyorum bu ay kafama olursa ne ala olmazsa pekala modundayım senin anlıyacağın,
kısmet artık ne yapalım rabbim uygun zamanda hepimize gönderecek inşallah bebişlerimizidimi ama kısss
![]()
Ben yeni uyelerdenım daha cozemedım sayfayı yazdıgım msjlar orda kalıyo takıp nerden edılıyor sayfa nerden yenılenıyor sankı zor bıraz bu arada bende subat 6 da kurtaj oldum zorla((bebegımın kalp atısları duyulmamıstı 10 gun ıcımde ölü olarak sakladım belkı bır mucıze taşa can veren rabbim bebegımede can verır dıye ama olmadı psıkolojım tavan yaptı ve pazartesı gunu psıkologa gıttım yınede kandım atlatacam bılıyorum ama cok zor cok ıstedıgım bebektı malum yaş 41
(((
Öyle hayatım kesinlikle.. Kısmet ne zamanaysa o zaman olacak zaten biz ne yapsak boş:) Ama inşallah fazla da bekletmez bizi:)
evet canım doğru diyosun inşallah çok fazla bekletmezler sıpalar bizleri :))![]()
(((
dalin26, gulden59+, Banu_K+, belus, elfgls kızlar günaydın nasılsınz bakalım :)))
dalin canım ağır kaldırmışsın aman dikkat et kendine ne olur,
hayaletcasper ve mustafaata sizleride çok tebrik ediyorum inşallah değerleriniz kat kat artarda sizde güzel hamilelik geçirirsiniz![]()
![]()