• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ya kıssslarr bişi sorcammm.şimdi ben daha adetime zaman varken hamilelği öğrendim ya.değerim 21.30 çıkımıştı.bu kadar düşük olması normal dimi ya.kafam karıştı.yarın bi daha gitcem bhcg ölçümü için.
tatlım çok normal bunları kafana takıp üzülme rica ederim....hata bizlerde bu kadar merakla erkenden öğreniyoruz , ondan sonra ay düşük ay bilmem ne diye kafayı yiyoruz
bat bugündü ama artık 18/04

:43:

çok geçmiş olsun , üzülme tatlım..

hoşgeldin tatlım , izmirdede hava süper gezip tozmayı çok isterdim ama malesefff

ewet seni buradaki fotondan gördüm ne kadar alımlı çalışlı bişiysin sen öyle fıstık... dikkat et kuzum kendine ,,, ben seni anladım zaten hem fiziken hem ruhen çok hassas bir kadınsın sen...

aaa akşama bak o zaman tamam mııı ,,,,ya sen şimdi çemkirecen bana ama git bir kan testi yaptır derim ben sana , güldeni hatırlasana aynı sen gibiydi şimdi hamile , atla deve sanki bir test yaptıramadın.

:))tsk ederımm....hassaslık cok ıyı bırsey degıl ama elden gelen bırsey yok yas ılerledıkce ruhen bırazdaha olgunlasıyor ınsan ama bunye sabıt yerde cok yemek secerdım annem cok cekmıstır benden umarım benden olanda bana cektırmez:))

gitçem artık çümkü bişiler var bende başım çok dönüo kasıklarım sızlıyo sanki damarlarımı çekiyolar yani herbişi var anlıcağın :)

inşallah kötü bişey yoktur canım... bende biyerim ağrıyınca en kötü şeyi aklıma getirip doktora öyle gidiyorum.. ve bu kötü şeyleri doktora söylüyorum en son düşünülmesi gerekeni başta düşünyorsun olmaz böyle demişti...

doğrusun tatlım gitçem de ben bişi sorcam şimdi ben bu şekilde gitçem ya hani kırmızılarla nyinede muayene yaparlarmı ki ?

sürekli mi geliyor kanaman ki yani gidip konuş en azından kan tahlili yapılmasını istiyorum de anlat sıkıntılarını bebek istiyoruz de ne bileyim bacım karşılıklı konuşmak bile iyi gelir emin ol

tatlım çok normal bunları kafana takıp üzülme rica ederim....hata bizlerde bu kadar merakla erkenden öğreniyoruz , ondan sonra ay düşük ay bilmem ne diye kafayı yiyoruz

çok geçmiş olsun , üzülme tatlım..

tamam,sizlerle konuşunca rahatlıyom valla :))

sürekli mi geliyor kanaman ki yani gidip konuş en azından kan tahlili yapılmasını istiyorum de anlat sıkıntılarını bebek istiyoruz de ne bileyim bacım karşılıklı konuşmak bile iyi gelir emin ol
heheyyyy az önce anneme dedim hala gelio die annem ne dedi biliomusunuz
DİKKAT DİKKAT !!!!!!!!!!!!!!!
yerini hazırlıyodur dedi
o ne demek dedim bu ay temizler kendini rahiö öteki ay bebeği hemen kapar dedi
haydeee dedim bunuda ilk duydum bide bumu varmış dedim ama çok güldümmmmmmmmmmmmmmmm

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm....:)))

Nasılsınız güzeller güzeli mart kızları:)

Latacım hoşgeldin hayatım, yorgunluğunu attın mı biraz? Benim soğan kürü dündü bu arada bitti çok şükür:))

Tülincim tatlım, nasılsın? Hala inadın devam ediyor galiba kocişe?:) Cık, olmaz öyle 3 günden fazla küs kalınmaz:)

Ebneha hayatım, geçmiş olsun üzülme, nisan uğurlu gelsin inşallah..

Dalincim, seninde oğlun ateşlenmiş sanırım, olur öyle çocuklar dşe kalka ateşi ine çıka büyürmüş:) annem öyle derdi:) geçmiş olsun tatlım..

Yaşamım, inşallah yolunda gider herşey, eşin tez zamanda sağlığına kavuşur..

İlkbhr, Beluş, kızlar sizin kırmızılar sapıttı bu ay acaba sizin vücutlar kendini hamişliğe mi hazırlıyor? nisanda ikinizde müjde vereceksiniz bize demek ki:)

GÜLSEEEEEEEEEEEEEN..DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN, YENİ YAŞIN BEBİŞLER, MÜJDELER GETİRSİN SANA..:16::16:

Güldenim, Özlemim, Hayaletcasper, Dilekll88, nasılsınız kızlar?

Tusemim, tülin sana gönderdmiş sanırım sorduğun konuyla ilgili cevabı;)

Son düzenleme:
tulin ya özelden mesaj attım görmedin galiba fortuda sayfalarda linki atmısdı ama hangi sayfada bulamıyorum ya imdattttt

Latacım hoşgeldin hayatım, yorgunluğunu attın mı biraz? Benim soğan kürü dündü bu arada bitti çok şükür:))

Tülincim tatlım, nasılsın? Hala inadın devam ediyor galiba kocişe?:) Cık, olmaz öyle 3 günden fazla küs kalınmaz:)

Dalincim, seninde oğlun ateşlenmiş sanırım, olur öyle çocuklar dşe kalka ateşi ine çıka büyürmüş:) annem öyle derdi:) geçmiş olsun tatlım..

İlkbhr, Beluş, kızlar sizin kırmızılar sapıttı bu ay acaba sizin vücutlar kendini hamişliğe mi hazırlıyor? nisanda ikinizde müjde vereceksiniz bize demek ki:)

GÜLSEEEEEEEEEEEEEN..DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN, YENİ YAŞIN BEBİŞLER, MÜJDELER GETİRSİN SANA..:16::16:

Hoşgeldin banuşşş..

hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuuuuuuu

hoşş bulduk canım.ne kadar güzelsin ve de şıksın valla çok beğendim :)))

ayyy tsk edrım esımın bır gece yemegıne gıdecektık te gecen hafta sonudu cekılmıstım foto :)) bıraz da susu pusu severım e malum ıs yok guc yok memlekette degılım kutu gıbı yerdeyız ısım gucum kendımle ugrasmak oluyor...

Back
X