İnşallah hayatım, bence de pazartesi koş kan testi yaptır inşallah da doludur göbüşün
Amiiin tatlım inşallah:) Evet en azından düzenli adet oluyorum acaba mı diye süründürmüyor beni:))
Canımmmm, güldenim.. Çok sağol.. Allah dualarını kabul etsin inşallah:) Bekleyen , isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..
:)) Güzel süpriz olmuş hayatım:) allah mutluluğunuzu daim etsin...

Üzülme hayatım, ben de dün gördüm kırmızıları. Napalım demek ki bu ay değilmiş bizim nasip. İnşallah nisan ayı yüzümüzü güldürür:)
Tebrikler hayatım aldığınız karar için. İnşallah en kısa zamanda bebiş müjdesini de alırsınız.. Doktora gideceksin sanırım zaten, o zaman doktoruna da sorabilirsin, benim bildiğim folik asit kullanmaya başlaman gerektiği, onun dışında yumurtlama günlerini takip edip o dönemleri kaçırmamaya çalış ilişki için.. Gün aşırı ilişki ve ilişkiden sonra azıcık dinlenmek yatakta,sırtüstü 10-15 dakika yeterli. sonrada bol dua ve beklemekten başka yapacak birşey olmuyor..:) Bol Şans..
İnşallah hayatım.. Nisan uğurlu gelsin hepimize:) Beklemeyelim artık daha fazla di mi ya:)