Anne olma yasım gecıyormusss :\

hattım okadar eski bır numaraki bir türlü degıstırmeye cesaret edemedim .. Ama dedıgız doğru bütün enerjımı yedı bitirdi
Tamam da o zaman engellemeye çalışın numarayı bi araştırın yani böyle hayat yaşanmaz ki.Ya da şikayet etmeyin yani demek ki durumdan memnunsunuz diye düşünürüm ben bunca ay bi çaresine bakmadığınıza göre.

Tamam da o zaman engellemeye çalışın numarayı bi araştırın yani böyle hayat yaşanmaz ki.Ya da şikayet etmeyin yani demek ki durumdan memnunsunuz diye düşünürüm ben bunca ay bi çaresine bakmadığınıza göre.

süründüğünü görmek hoşuma gıdıyordu aslında delırıyordu falan ama böyle mesajlar gelınce benım pıskolojım bozuldu

Konu sahibi bende senin yasindaydim dengesiz biriyle nişanlandm ve düğüne 3 haft. Kala nisani attim. 1000 tane mesaj atmıştır geri dönmem için işim olmadığı için hakaretler etti ve bitti..bitince 5 ay sonra süper bir ise ve işten sonrada 3 ay sonra da evlendim esimi çok seviyorum hemde çok yaşadıklarım ne zormus uzaktan bakınca sakin üzülme geride dönme..
senin adına çok sevindim.
nasıl bu kadar kolay kurtulup, tekrardan birine güvenip evlenebildin. yani nasıl bu kadar güçlü kaldın onu merak ettim o_O

[QUOTEsınavlara a, post: 43728615, member: 587202"]senin adına çok sevindim.
nasıl bu kadar kolay kurtulup, tekrardan birine güvenip evlenebildin. yani nasıl bu kadar güçlü kaldın onu merak ettim o_O[/QUOTE]

Unv mezunuyum cokta basarili biriyimdm ama o insanla nasi olduysa evet dedim kendi ailesi berbat otesi insanlardi her gece agladim dua ettim sinava hazirlaniyordum ve onun hakaretlerini dinliyordum ayni zamanda senden bisey olmaz seni aldim ne yapacam issiz gucsuz su devirde hersey para ne yapacam seni dedi diyodu yeter dedim nisani attim benden yedigimiz birkac yemeginde parasini istedi nisani attiktan sonra hesabina para gonderdim.. Bi bosluktaydim isim yok yaninda olan bi adam yok ailem sagolsun sinava girdim 1. Tercihe yerlesecek kadar iyi bir puan aldim ben zaten basariliydim ama o insan musvettesi hep geriye cekti rabbim cok

Rabbim çok büyük sonra biri çıktı 3 ay içinde tanıştım ve 6 ayda tanıştım evlendim bu kadar beni karakteriyle duruşu tavrı ile ailesi ile o güveni verdi..çok sukur çok seviyorum allaha her gün hamd ediyorum
Arkadaşım inş faydalı olurum kendine inan güven eskiye bakma allaha çok yalvar herşey göreceksin çokggüzel olacak

bir odun nedir iki ne amaca hizmet eder (doğal odunları tenzih ederim) benimle barışırmısını bu kadar öküzce söyleyide gördük :KK70: Allah cc aşkına düşünmeyin bile kabul edin böyle teklif bir daha zor gelir :KK70:delimidir nedir?ha neysem oyum tavrı sergilemiş o ayrı lütfen dikkate almadığınızı söyleyin

Sana kıyasla 2 yıl açık ara öndeyim deseydin ;) Ayrıca daha yolun başındasın sakın ola evlenmek için evlenme .

[QUOTEsınavlara a, post: 43728615, member: 587202"]senin adına çok sevindim.
nasıl bu kadar kolay kurtulup, tekrardan birine güvenip evlenebildin. yani nasıl bu kadar güçlü kaldın onu merak ettim o_O

Unv mezunuyum cokta basarili biriyimdm ama o insanla nasi olduysa evet dedim kendi ailesi berbat otesi insanlardi her gece agladim dua ettim sinava hazirlaniyordum ve onun hakaretlerini dinliyordum ayni zamanda senden bisey olmaz seni aldim ne yapacam issiz gucsuz su devirde hersey para ne yapacam seni dedi diyodu yeter dedim nisani attim benden yedigimiz birkac yemeginde parasini istedi nisani attiktan sonra hesabina para gonderdim.. Bi bosluktaydim isim yok yaninda olan bi adam yok ailem sagolsun sinava girdim 1. Tercihe yerlesecek kadar iyi bir puan aldim ben zaten basariliydim ama o insan musvettesi hep geriye cekti rabbim cok[/QUOTE]

ayy ne terbyesızmıs yemegın parasını istedı demek verılmıs sadakan varmış:) bunun aılesıde oyeydı devlet memuru ol calıs kızım calıs.. Calısıyordum ama özel sektörü begenmıyolardı sanırsam:)

Sana kıyasla 2 yıl açık ara öndeyim deseydin :KK66: Ayrıca daha yolun başındasın sakın ola evlenmek için evlenme .

allah korusun aynen öyle hersey sevgı degıl mantıkta olmalı biz anlaşamıyoruz görünen köy klavuz ıstemez boşanacağımı bıle bıle neden :)

Arkadaslar eskı nısanlımla ayrılalı 8 ay falan oldu son 6 aydır ara ara mesaj atıp benı yokluyordu zaman zaman duygusal zaman zaman hakaretler ama hıc cevap vermedim takı gecen haftaya kadar ıkımızde bırbırımızden ıyısını bulamıcaz anla artık..(gitti aradığını bulamadı benı sevdıgınden degıl emınım) bende cok sevıyordum evet ama dik kafalı hallerı onun bunun dolduruşuna gelmesıne artık dayanamadım sürekli karsıma gecıp sen benı yönetmezsın diyip dururdu karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış falan dayanamadım attım..29 yasındayım kendısı 31 herneyse bana geçenlerde bır kac mesaj attı en son attığı mesajdada su yazıyordu.. Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadar :KK43: gel sana bır son sans ver yoksa sanmam sen evlenemezsın kimseyi begenmezsın tanırım senı 30 dan sonrada zor bak 30 geldın.. Sanırım zayıf olan bır yanımı yakaladı evet yasım gecıyo ama sevmedende bırıne evet dıyemıyorum.. Eski nişanlımda pişman falan degıl hala aynı adam bu yüzden ona sans veremem hala dik kafalı yasın gecıyor falan dıyınce kötü oldum o mesaja dayanamadım bır cok hakaret yağdırdım sizce bu adam degısırmı ben evlenemıcem dıye cok korkuyorum cocugum olmadan yapayanlız :KK43:
Hep merak etmişimdir ayrılılan insanlarla neden hala görüşülür? numaraları ve sosyal medya hesapları neden engellenmez? Hadi hiçbirini yapmadınız, o zaman neden kafam karıştı akıl verin diye yardım istenir???

Back
X