Arkadaslar eskı nısanlımla ayrılalı 8 ay falan oldu son 6 aydır ara ara mesaj atıp benı yokluyordu zaman zaman duygusal zaman zaman hakaretler ama hıc cevap vermedim takı gecen haftaya kadar ıkımızde bırbırımızden ıyısını bulamıcaz anla artık..(gitti aradığını bulamadı benı sevdıgınden degıl emınım) bende cok sevıyordum evet ama dik kafalı hallerı onun bunun dolduruşuna gelmesıne artık dayanamadım sürekli karsıma gecıp sen benı yönetmezsın diyip dururdu karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış falan dayanamadım attım..29 yasındayım kendısı 31 herneyse bana geçenlerde bır kac mesaj attı en son attığı mesajdada su yazıyordu.. Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadar

gel sana bır son sans ver yoksa sanmam sen evlenemezsın kimseyi begenmezsın tanırım senı 30 dan sonrada zor bak 30 geldın.. Sanırım zayıf olan bır yanımı yakaladı evet yasım gecıyo ama sevmedende bırıne evet dıyemıyorum.. Eski nişanlımda pişman falan degıl hala aynı adam bu yüzden ona sans veremem hala dik kafalı yasın gecıyor falan dıyınce kötü oldum o mesaja dayanamadım bır cok hakaret yağdırdım sizce bu adam degısırmı ben evlenemıcem dıye cok korkuyorum cocugum olmadan yapayanlız