- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Rabbim seni bebeğe yeterli olarak gormeseydi zaten böyle düşündürmezdi canım sen iyi bir annesin yada hamileysen olacaksın inanıyorum Rabbim seninle olsun Aminn Yarrabim Ya SubhanAllah !!!Bireysel bi hayattan şimdi bir bireyin sorumlulukları almak o sevgiyi tam verebilecek miyim herşeyini yapabilecek olmak falan bunları düşününce korkuyorum sizde de oluyor mu normal mi
Sanırım aynı hislerdeyiz. Bugün test yaptim ikinci çizgiyi gördüm. Adet gunum 7 siydi. Doktora gitmek için yarını bekliycem. Değişik duygular içindeyim. Kızlar önce sağlık ocağına mi gitmeliyim sizce Beta icinBireysel bi hayattan şimdi bir bireyin sorumlulukları almak o sevgiyi tam verebilecek miyim herşeyini yapabilecek olmak falan bunları düşününce korkuyorum sizde de oluyor mu normal mi
Canim.ne kadar guzel bunu sorgulayabiliyosun .ama sen bunlari dusunuyosan iyi kalpli ve merhametlisin .korkman cok normal ben daha tup bebek asamasinda bunlari dusunuyorum.sen iyi bi anne olacaksin artik guzel seylere odaklan.ona verecegin egitimi okuyacagin kitaplari dinletecegin muzikleri dusun.Bireysel bi hayattan şimdi bir bireyin sorumlulukları almak o sevgiyi tam verebilecek miyim herşeyini yapabilecek olmak falan bunları düşününce korkuyorum sizde de oluyor mu normal mi
Aynen artık çok geçArtık çok geççççhamile olmadan önce hep düşünüyordum bunu şimdi rahme düştüğü andan itibaren her şeyi kayıt altına aldığı icin bunları aklımdan geçirmiyorum olumlu şeylere odaklanıyorum bence iyi bir ikili olabiliriz bu hayatta çocuklarımızla
Fark etmez istediğin yere gidebilirsin ama sağlık ocağına bildirmen gerekiyorSanırım aynı hislerdeyiz. Bugün test yaptim ikinci çizgiyi gördüm. Adet gunum 7 siydi. Doktora gitmek için yarını bekliycem. Değişik duygular içindeyim. Kızlar önce sağlık ocağına mi gitmeliyim sizce Beta icin
İnşallah olurum. Hep ben şöyle yapardım böyle yaparım vs yada okuyorum çocuk gelişimi ile ilgili şeyleri ama şimdi iş ciddi bi aşamaya gelince bi acabaa oldum bir bireyin bütün sorumlulugu. Bi de kendi hayatım bitecek gibi geldi eskisi gibi geldi belki saçma kafama göre takılamam eşimle baş başa kalamıycaz aramıza mesafe girer mi falan çocukla ilgilenirken falan biraz daha beklese miydim dedim herkeste oluyor mu böyleCanim.ne kadar guzel bunu sorgulayabiliyosun .ama sen bunlari dusunuyosan iyi kalpli ve merhametlisin .korkman cok normal ben daha tup bebek asamasinda bunlari dusunuyorum.sen iyi bi anne olacaksin artik guzel seylere odaklan.ona verecegin egitimi okuyacagin kitaplari dinletecegin muzikleri dusun.
İnşallah ben küçükken annemden pek sevgi göremeden büyüdüm onu da suçlamıyorum o da ailesinden görmemiş nasıl davranacagını bilememiş. Şuan üzerime çok titriyor ama ben o sevgisizliği çoğu şeyde hissediyorum duygusuz gibi yada duygularını gösteremeyen biriyim çok temas sevmiyorum alışkın değilim vs o yüzden sevgimi veremezsem diye korkuyorum hayatım bitti gibi hissediyorum bazen ömür boyu ondan sorumluyum çünkü vazgeçtim diyeceğim bişey değil karışık duygularO yeterlilik duygusunu doğduktan sonrada düşünüyorsunuz genelde. Bunu sorgulamak bile bebeğimiz için en iyisi olduğumuzu gösterir zaten çünkü bizden başka kimse iyi bir anneanne olabiliyor muyum veya dede,babaanne,dayı hiç biri bunu ölçüp tartmıyor beyninde.Akışına bırakmak en güzeli toz pembe olmayacak ama değecek.
Bende bunlari degilde aileler cok karisip cok yonlendirmeye calisir mi bundan korkuyorum.hakkimi.arayan biri degilim biri bana laf soksa 1 saat sonra bu bana laf mi soktu niye cevabini veremedim diyen bi insanim .yarin bi gun kayinvalidem sen bakamiyosun sen soylesin ben bakayim ben sunu yapayim niye sutun gelmiyo der bunlarla.nasil.basa cikacam bilmiyorum:)cocuk konusunuda şoyle dusun ailenize nese gelecek.sorumluluk artacak kendinizi dinlemek ufak tefek.seylere takilmak yerine yavrunuz gelecek gozunuzun onune .kendi bebisinizi egiteceksiniz.hayatinizda hep bi renk bi aksiyon olacak siradan olmayacak.size bi gulecek iciniz.gidecek en yakin arkadasiniz bebisiniz olacak.İnşallah olurum. Hep ben şöyle yapardım böyle yaparım vs yada okuyorum çocuk gelişimi ile ilgili şeyleri ama şimdi iş ciddi bi aşamaya gelince bi acabaa oldum bir bireyin bütün sorumlulugu. Bi de kendi hayatım bitecek gibi geldi eskisi gibi geldi belki saçma kafama göre takılamam eşimle baş başa kalamıycaz aramıza mesafe girer mi falan çocukla ilgilenirken falan biraz daha beklese miydim dedim herkeste oluyor mu böyle
İnsanları dinlemeyin kendinize de laf söyletmeyin tartışmayın ama altında da kalmayın. Doğru eve neşe gelecek inşallah altından kalkabilirimBende bunlari degilde aileler cok karisip cok yonlendirmeye calisir mi bundan korkuyorum.hakkimi.arayan biri degilim biri bana laf soksa 1 saat sonra bu bana laf mi soktu niye cevabini veremedim diyen bi insanim .yarin bi gun kayinvalidem sen bakamiyosun sen soylesin ben bakayim ben sunu yapayim niye sutun gelmiyo der bunlarla.nasil.basa cikacam bilmiyorum:)cocuk konusunuda şoyle dusun ailenize nese gelecek.sorumluluk artacak kendinizi dinlemek ufak tefek.seylere takilmak yerine yavrunuz gelecek gozunuzun onune .kendi bebisinizi egiteceksiniz.hayatinizda hep bi renk bi aksiyon olacak siradan olmayacak.size bi gulecek iciniz.gidecek en yakin arkadasiniz bebisiniz olacak.
Benim.jeton sonradan dusuyo bana o kadar laf soktuktan sonraİnsanları dinlemeyin kendinize de laf söyletmeyin tartışmayın ama altında da kalmayın. Doğru eve neşe gelecek inşallah altından kalkabilirim
Sonradan anlarsanız aynı konu tekrar açıldıgında içinden hazırladığınız cevabı verinBenim.jeton sonradan dusuyo bana o kadar laf soktuktan sonrakalkarsiniz altindan cok guzel cok iyi anne olacaksiniz cunku ince fikirlisiniz
Beni anlatmış gibisiniz aynı durumlar bendede var. Ama sevgi görmedim gösteremedim bahane değil bence ben annemi haklı görmüyorum o yüzden bu hatayı yapmamak içinde bol sevgi gösteriyorum sevgi herşeyin başı. Sizde yaşayamadığınız güzel şeyleri evladınıza yaşatın hayatınız bitmedi yeni başladı diyelim sağlıkla gelsin.İnşallah ben küçükken annemden pek sevgi göremeden büyüdüm onu da suçlamıyorum o da ailesinden görmemiş nasıl davranacagını bilememiş. Şuan üzerime çok titriyor ama ben o sevgisizliği çoğu şeyde hissediyorum duygusuz gibi yada duygularını gösteremeyen biriyim çok temas sevmiyorum alışkın değilim vs o yüzden sevgimi veremezsem diye korkuyorum hayatım bitti gibi hissediyorum bazen ömür boyu ondan sorumluyum çünkü vazgeçtim diyeceğim bişey değil karışık duygular
Öyle yapıcam inşallah altından kalkarım. Teşekkür ederimBeni anlatmış gibisiniz aynı durumlar bendede var. Ama sevgi görmedim gösteremedim bahane değil bence ben annemi haklı görmüyorum o yüzden bu hatayı yapmamak içinde bol sevgi gösteriyorum sevgi herşeyin başı. Sizde yaşayamadığınız güzel şeyleri evladınıza yaşatın hayatınız bitmedi yeni başladı diyelim sağlıkla gelsin.
Oluyor en çok da hastalanirsa ateşi çıkarsa müdahale edemezsem diye çok korkuyorum.Bireysel bi hayattan şimdi bir bireyin sorumlulukları almak o sevgiyi tam verebilecek miyim herşeyini yapabilecek olmak falan bunları düşününce korkuyorum sizde de oluyor mu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?