Daha dur 2 gelin gelecek. Bu da 2 dünür demek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dur 2 gelin gelecek. Bu da 2 dünür demek.
Simdiye kadar sogumamis olmaniz mucize... Bu sartlarda.
konunun annelik ilgisini anlamadım
Anne olmasaydim cocuklarimin sevgisi olmasaydi nasil olurdu durumkonunun annelik ilgisini anlamadım
Tesekkurler ilginizeMerhabalar.. Konunuzu okudum.. Yaşadıklarına çok üzüldüm.. Çocuklarınız büyümüş.. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bence ya çalışmaya başlayın, çalışmayı düşünmüyorsanız da sosyal derneklere katılabilirsiniz, hobi kurslarına gidebilir siniz, kendinize sosyal bir ortam oluşturun.. Ezik durmayın çocuklarınızın yanında.. Güçlü olun.. İllaki maddi anlamda değil, manevi yönden güçlü olun..
sanırım olaylar aynı ama sizin taşıma gücünüz azalmış, buda yaş ilerledikçe normal tabi yılların birikimi, kendinize zaman ayırın, gerekirse terapi alın, oğullarınız bu yaşlarında sizin problemlerinizi anlayamaz ve paylaşımınızda çok olmaz ve de annelerini güçlü biliyorlardırki çok üstünde durmuyorlardır.Arkadaslar Oki oglum var birisi Universite ucte digeri lise birde hayatimda onlardan degerli kimse yok onlari cok seviyorum ama ufacik birseyde bile yanimda olmuyorlar biz evlendigimizden beri esimin ailesi Ile birlikte oturuyoruz esimle severek evlendik Beni cok sevdigini soyluyor aramizda aileler sorunu var hicbirseyde benim yanimda olmuyorlar Buda beni cok uzuyor artik bende onun ailesine farkli davranmaya basladim tabiki bu cok gec oldugu icin alismalari zor oluyor esim artik degistigini eskisi gibi olmadigini soyluyor ama hicbirsey duzelmiyor ve cok uzuluyorum yanlizliktan yoruldum esimden sogumaktan korkuyorum neyapacagimi bilmiyorum