- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Idrakyollariiltihabi
konunu sadece okuyorum. yazılacak pek çok şeyi yazdılar. yazmak istediklerimin bir kısmını derin sularda yazabileceğimde çok daha güzel ifade etti.
çok zor bir insan ama çok fedakar bir annesin.
öte yandan kendine bu kadar yüklenmenin alemi yok.
elindekiler bunlar, akıllı kadınsın, çocuğun ve kendin için en verimli nasılsa o şekilde kullan.
şiddet degil konusunda sana çok katılmıyorum. gayet şiddet.
isterse sana daha çok zarar verirdi düşüncesini sende oluşturması bile şiddet bana sorarsan.
evet, çok hanım evladı yetişmiş biriyim.
ve korkağım.
ama yerinde olsam çıkış yolum o evin çalışanı olduğumu düşünmek falan olurdu sanırım.
bunun karşılığında maddi çıkarların var.
ve şartlar uygun olduğunda işini değiştirebileceksin. ötesini görmüyorum.
belki vardır bilmiyorum.
burada pek çok kişi olduğunu düşünüyor.
ve sen ne kadar kızgın olursan ol olduğunu umut ediyorsun gibi geliyor.
bir yanım sen işe başlayıp çocuk biraz toparladığında daha iyi olursunuz diye düşünüyordu içten içe.
ama o zamana kadar geri dönüşü olmayan bir hata yapmamalıydınız.
ki sanırım aranızda geçen itiş kakışı görmezden gelsen bile, sırrının ifşa edilmesi tehdidini hoş görmeyeceksin gibi.
nasıl mutlu olacaksan öyle olsun
konunu sadece okuyorum. yazılacak pek çok şeyi yazdılar. yazmak istediklerimin bir kısmını derin sularda yazabileceğimde çok daha güzel ifade etti.
çok zor bir insan ama çok fedakar bir annesin.
öte yandan kendine bu kadar yüklenmenin alemi yok.
elindekiler bunlar, akıllı kadınsın, çocuğun ve kendin için en verimli nasılsa o şekilde kullan.
şiddet degil konusunda sana çok katılmıyorum. gayet şiddet.
isterse sana daha çok zarar verirdi düşüncesini sende oluşturması bile şiddet bana sorarsan.
evet, çok hanım evladı yetişmiş biriyim.
ve korkağım.
ama yerinde olsam çıkış yolum o evin çalışanı olduğumu düşünmek falan olurdu sanırım.
bunun karşılığında maddi çıkarların var.
ve şartlar uygun olduğunda işini değiştirebileceksin. ötesini görmüyorum.
belki vardır bilmiyorum.
burada pek çok kişi olduğunu düşünüyor.
ve sen ne kadar kızgın olursan ol olduğunu umut ediyorsun gibi geliyor.
bir yanım sen işe başlayıp çocuk biraz toparladığında daha iyi olursunuz diye düşünüyordu içten içe.
ama o zamana kadar geri dönüşü olmayan bir hata yapmamalıydınız.
ki sanırım aranızda geçen itiş kakışı görmezden gelsen bile, sırrının ifşa edilmesi tehdidini hoş görmeyeceksin gibi.
nasıl mutlu olacaksan öyle olsun