ay kuzum benim ama göbekten olması daha iyi nerde yaptıracağım diye düşünmene gerek yok en azından.
evet canmmm yaa cok korkuyorm ınsallah bırsey olmaz
herşey yolunda gidecek eminim bol bol dinlen gülüm
topiğin ilk meyvesini verdi sıra sende canım😊 nasılsın?
hepp yatıyormmm canmm yaaa
hepp yatıyormmm canmm yaaa
evet çok güzel
iyiyim canım bugün girmedim facedev virüs geçti laptopa
sinir etti beni
sen nasılsın bitanem
sıra bize geliyorrrrrr
senin yerinde olmak istediğim çok zaman oluyor gün içinde öyle yoruluyorum ki bacaklarım ağrıyor akşamları,keyifli tarafını düşün rahatça tv izleyebilirsin.
gelsin bizde hamiş olalım yatmanın ne kadar zor olduğundan beraber konuşalım inşallah,keşke sehere yetişsek şöyle iki ay sonra😄
inşallah canım ama yatmak sıkıcı oluyor ama hamileyken nasıl olur bilmem
bence sıkıcı değil aslında ilaçlardan falan etkileniyoruz herhalde ben öğrenciyken Bi yatardım Bi yatardım bir hafta boyunca yani😆 annem kuluçkadan kalk artık yada yumurta koyayımda civcivimiz olsun bari derdi
Canım iyiyim sen nasılsın. ? azospermi forumuna gecıp cıkıyorum.haberler nasıl bebiş çalışmaları nasıl gidiyor ???
benim de tüp bebeğim tutunamadı. sonrasında tamam artık bitti dedim o ay bebek fikrinin b si olmadı ve hamile kaldım şimdi 2.5 yaşında. stres herşeyi etkiliyor maalesef
haklsın canı bide aklımızda acabalar olunça bu sefer siz varsınız pek sıkılmama artıkkkk
tabi ben sana koçluk yaparım hergün😊
zaten bende sana güveniyoruuummm
eşim yok arkadaşının evini taşımaya gitti rahat rahat netteyim
yoksa konuşup duruyorrrr
yarın sınav var gene
hep destek tam destek arkandayım bacım🙆
onada bi internetli telefon laptop ver hiç rahatsız etmez.çalıştınmı?
eşim pek girmiyo nete hem girince gözüme batıyor kızıyorum
kopya yazdım birsürü
ben engel olamıyorum maalesef bütün işlerimizi de nerdeyse internetten yaptığımız için mecbur hep internette benim herif😄
kuşu öpüp okşayamıyodum içime oturmuştu Bi yol buldum😈 akşam ışıkları kapatıp elime alıyorum hiç kıpırdamıyo bende iyice öpüp seviyom keratayı😁
süper ya iyi fikirrrr benim içinde sevvv keratayıııııı adı neydi ya
çikoooooooo.yarın akşamda senin için severim teyzesii😁
ismide pek güzelmiş teyzesine bi göstermedin ki
fotoğraf koy dedim kaç kereeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?