canım histereskopi için bu güne kadarki 3 doktorumda sende gerek yok dedi. dün Amerikan hastenesindeydim öylesine görüşmeye gitmiştim oradaki doktorda rahminde polip miyom veya herhangi bir sorun gözükmüyor histereskoiye görünürde gerek yok ama çok fazla başarısız denemelerin olduğu için yapmak gerek dedi.. yapacağım bende 4 haziranda bakalım extra birşey çıkacakmı aslında her operasyon bir yandan başka birşeyide bozuyor ama mecbur artık..
keçi boynuzu eşime hiç yaramıyor değerlerini çok kötü yaptı bazı bünyelerde ters etki yapıyormuş.. yumurta kalitesi için yapmadığım içmediğim tek bir ilaç yada kür kalmadı özel üreme koçlarına kadar gittim ama değişen birşey pekde yok.. Biesteronu beş yıldır yanında farklı ilaçlarla kullanıyorum canım.. Qenzim Q10, Melatonina, Arginmax, Branca Ursulıa ve daha tonla ilaç kullandım fayda ettimi pek anlamadım açıkcası:))
eşin herhangi bir ilaç kullanıyormu cnm..
bu arada inşallah histereskopi sonuçlarında temiz çıkar inşallah canım, başka bir sorunla uğraşmak zorunda kalmazsın. benim doktorum da sorun embriyo kalitesinde olduğu için histereskopiye gerek görmemişti ama bakalım bu sefer nasıl olacak.
canım sen gerçekten bir çok ilaç kullanmışsın. inşallah bu emeklerinin karşılığını alırsın. biz eşimdeki sorunu ilk öğrendiğimizde üroloğa gittik, bizden bir dünya test istedi çok da pahalı testlerdi ve iyileşme olabileceği konusunda çok umutlu değildi, hatta ben kendisine yaşım itibari ile umut vermeyen tedavilerle vakit kaybet yerine doğrudan tüp bebek mi denesek dedim, çok doğru düşünüyorsunuz dedi. o yüzden eşim tedavi amaçlı bir ilaç kullanmadı aslında. ama antioksidan olarak faydası olur diye gnc'nin resveratrol ve l'arginin diye ilaçları var onları önermişti doktorumuz onları kullandı. bu arginin denen maddenin spermler üzerinde çok olumlu etkisi olduğu söyleniyor, internetten araştırmıştım epey. bir de keçiboynuzu kürü denedim ama onu içemedi tadı çok kötüymüş :) senin eşinin kullandığı birşey var mı?
canım balık yapı kapsulu vermişti doktor Marincap Special Plus.. başka vitamin ilaçlarrıda kullandı geçen yıllarda ama adını bile unuttum canım.. pekde faydası olmuyor.. birde Solgarın Advance Antioxıdant kullandı canım.. hep unutuyor ben hergün hatırlatıyorum öyle içiyor.. onu takip etmekten bıktım canım..
bu arada inşallah histereskopi sonuçlarında temiz çıkar inşallah canım, başka bir sorunla uğraşmak zorunda kalmazsın. benim doktorum da sorun embriyo kalitesinde olduğu için histereskopiye gerek görmemişti ama bakalım bu sefer nasıl olacak.
sağoll canım benim.. inşallah sende gerek kalmaz..
canım balık yapı kapsulu vermişti doktor Marincap Special Plus.. başka vitamin ilaçlarrıda kullandı geçen yıllarda ama adını bile unuttum canım.. pekde faydası olmuyor.. birde Solgarın Advance Antioxıdant kullandı canım.. hep unutuyor ben hergün hatırlatıyorum öyle içiyor.. onu takip etmekten bıktım canım..
sorma canım tek yapabildikleri 2 ilaç içmek zaten, onun için bile bizi peşlerinde koşturuyorlar :) ama inşallah bu çabalarımızın sonucunda hepimizinböyle yuvarlanan bebişleri olacak :))
haklısın canım bi umut deneyelim kaybedecek birşey yok
evet kızartma kilo aldırıyor ama eşimin kilo sorunu yokk yer yer kilo almazzzzz
hemde çok yerrrrradelet yok ki bacımmm ben onun yarısını yerim sonuç bu zaten benim kilolar aldı başını gidiyorrr
haftaya yürüyüşe başlıyacağım hem pskolojik olrak iyi geliyormuş arkadaşım ben sorunlarımı öyle atlattım diyorrr
kuş alamak istedğimde eşim öyle diyor temizliği zor bide kokuyor diyorrr bıkarsın sen şikayetlerini çekemem alma diyorrr
canım benim sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindimm. inşallah hsg de sorunsuz çıkar tedavine güzelce başlarsın. hsg çektirince mutlaka iki tane iste canım evde yedek olması iyi oluyor.
bizde de tam tersi eşimde bende aynı yemeği yeriz benden daha kilolu göbek 7aylık😊
kuşu konuştururum alışır diye aldım ama hala iki yabancıyız evde.tüy dökme mevsimi gelmiş,iki güne bir yemini tazele her gün suyunu tazele 4 güne kafesini yıka berbat ediyor.bide o iş çıkarıyor bana😊kokmuyo ama
Allah razı olsun inşallah olur.hsg filmini vermezlerse çektirmem zaten,bir kere düştüm o hataya oda bilgisizlikten zaten özelde çektiriyorum öyle bişey yapmazlar herhalde.
inş canım ben inanıyorum olacak bigünyaa ne güzel sonunda bebeğine kavuşmuş canım.. hepimiz bir yerde bebişlerimize kavuşacağız inşallah.. biran önce olsa keşke şu genç yaşlarımızı onları büyütmekle geçirsek..
almasın ya göbek yakışmıyor kimseye😊işte herkesin bünyesi farklııı sen hamile kalınca artık eşin dahada kilo alırrr
özeller zaten mutlaka veriyorda 1 tane veriyorlar canım sen 2 tane istiyorum de farkda almıyorlar zaten.. çünkü gelecekte hastanelere vermemiz gerekebiliyor bizede kalsın..
almasın ya göbek yakışmıyor kimseye😊
sağol canım iyiki uyardın haklısın ne olur ne olmaz iki tane versinler.aklını seveyim zeki arkadaşım benim,Allah razı olsun.
zekilik değilde canım böyle şeyleri yaşaya yaşaya artık en ufak evrağın nekadar değerli olduğunu anladım.. :) ben rapor çıkartırken elime verilen rahim ultrasonunu bu ufacık şey işime yaramaz artık nede olsa doktor baktı diye çöpe atmış biriyim.. kafa işte oysaki arşive gidip rapor evraklarının içine koydurmam gerekiyormuş..:))
inşallah sendede hiçbirşey çıkmayacak canım benim..
0312 304 58 46 canım bu GATA tüp bebek servisi randevu almaya gerek yok temel hocanın muaynehanesinin nosunu istersen randevu için onuda veririm 250 tl ilk veriyorsun sonrakilerde 200 ..Bu parayı verince temel hoca gatada seni yonlendiriyo :) ama yok muaynehanesine gitmem dersen sen bilirsin şart değil tabi gerek doktorlar gerekse hemşireler çok iyi guler yuzluler....
canım bende dış gebelik oldu ama şükür basitçe atlattım
senin zor bi durum olmuşşş
3 yıl ara vermeni doktr mu istedi
umarım kendini toplarr vebu tedavinde herşey yolunda giderrr
Rabbim yardımcın olsunn
😄 bende öyle şeyleri çok iyi beceririm o yüzden eşim bana hiç güvenmez evrak işleriyle kendi uğraşır.kağıt parçası diye çöpe 50 yada 100 Tl atmıştım.
kimse de beni merak etmemişşşşş
kızlar nerelerdesinizzz nezaman baksam kimsecikler yok bu günlerde:))
ikinizi de çok merak ettim saat başı baktım geldiniz mi diye ama yoksunuz hele sen anotomi iki gündür yoksun😒hesap verin bakem neredeydiniz?akşam telefonu kociş kapıyor Bi oyuna kafayı takmış durumda oyun biterse teli bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?