- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Bende de o kuruluk çok oluyor canım ya özellikle adete yakın :18:
Bu hap hani üzerinde günler olan mı canım kullanmıştım bendeaynen canım suan daha iyi ama kurulugum azaldı bu haptan sonra
aynen insallah bunun gibi kızlarımız olurperi gibi demi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
canım tarlusal progestan lutenly duphaston hepsini kullandım.bi bunu kullanmamıstım bu ilacı 3 ay kullanmak lazımmıs fazla kulllanımı rahmi tembellestiriyomus.yumurtalıkları calıstırıyormus cünkü.suan kasıklarımda agrım var.kisti olanlarada veriliyormus ayrıca pkolularada.artık doktora gitmekten yoruldum kendi doktorum kendim oldum.insallah zararı olmaz esimde diyo kendi kendine hap içyon insallah bişi cıkmaz diyocanım ben ankaradayım.insallah önümüzdeki ay tedaviye baslayacagım gülüm yani histereskopi için.
aynen insallah bunun gibi kızlarımız olurperi gibi demi
Aynı duyguları yaşıyoruz canım adetim en az 10 gün geçmeli tabii test negatif ve dolaptan çıkardığım tarlusalaman canım dikkat li ol sen yinede ben artık evde bulunduruyorum tarlusal ne zman istersem kullanıyorum
ankarda hangi semt canım belki komşuyuzdurrrr
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Aynı duyguları yaşıyoruz canım adetim en az 10 gün geçmeli tabii test negatif ve dolaptan çıkardığım tarlusal
Ayy bizi ne güzel anlatıyor senin bu imzanGelsinlerde uykusuzluğa razıyız valla
iyiyizz cnm sende iyisin insallah
26 yaşındayım canım. 4 yıllık evliyim 2 yıl öncesine kadar herşey normaldi. 1 aşılama ve 1 tüp yaptırdım o hormonlar kilo aldırdı bana ve bütün düzenim bozuldu. Pko vardı ama tüylenme ve adet düzensizliğim yoktu hormonlar verildi verildi o yüzden kilo aldım işte böyle ya sen canım?eskiden bende 10günü bekler test yapardım canım ama şuan direk içiyorum ilacı
sen ne zamandır bu rahatsızlığı yaşıyorsun biraz kendinden bahsedermisin
yaş kaç ne kadardır evlisin
Ayy bizi ne güzel anlatıyor senin bu imzanGelsinlerde uykusuzluğa razıyız valla
iyiyim canım bugün bebek görmeyegittim oyy bi tatlı ki sorma ahh dedim içimden keşke benim olaydın
sonra densizinbiri beni daha öncede gördüğü halde evlimiydin diye sordu , evet dedim bebeğin yok mu dedi yok dedim neyse
haniden beri bi değişiklik yok ya acaba bekarmıydı ki demiştim dedi
neyse moralimin bozulduğunu anladı daha hala sordu yok kaç yıllık evlisin ,kendin mi istemiyon sonra tersledimhatasını anlayınca alttan aldırmaya başladı ama alttan aldırıyım derken daha da batırdı ortalığı elim ayağım boşaldı utunmasam ağlıcaktım
sonra kızmadın deme diyo bende dedim sormasınkimse bişey dedim herhalde dedim 8 yıldan beri istemiyecek değilim ya dedim
işte böyle hiç istemiyorum böyle sorularla karşılaşmayı
iyiyim canım bugün bebek görmeyegittim oyy bi tatlı ki sorma ahh dedim içimden keşke benim olaydın
sonra densizinbiri beni daha öncede gördüğü halde evlimiydin diye sordu , evet dedim bebeğin yok mu dedi yok dedim neyse
haniden beri bi değişiklik yok ya acaba bekarmıydı ki demiştim dedi
neyse moralimin bozulduğunu anladı daha hala sordu yok kaç yıllık evlisin ,kendin mi istemiyon sonra tersledimhatasını anlayınca alttan aldırmaya başladı ama alttan aldırıyım derken daha da batırdı ortalığı elim ayağım boşaldı utunmasam ağlıcaktım
sonra kızmadın deme diyo bende dedim sormasınkimse bişey dedim herhalde dedim 8 yıldan beri istemiyecek değilim ya dedim
işte böyle hiç istemiyorum böyle sorularla karşılaşmayı
Oyy kıyamam bitanem zaten o kahrolasıca çevre var ya ben sırf o yüzden ne bebek görmeye ne de kadınların toplandığı güne gitmek istemiyorum. Tek zaafımız o olduğunu bildikleri için kasıtlı yapıyolar. Geçenlerde benimde halam aynısını yaptı bi hala öyle yapıyorsa daha yabancıya ne diyebiliriz ki
öyle vallaortalik patavatsiz dolu.. bizim derdimiz onlara eglence oluyor bosver kulaklarini kapat etrafa ne halleri varsa gorsunler.. birde cnm sende bekar genc kiz gibi duruyorsun kadin o acidanda sormus olabilir:))
banada neler deniliyor ve bildikleri halde.. yeni dogan bebekleri bile ziyarete gitmeye cekiniyorum nazar edecegimi dusunenler olabilir diye on defa masallah diyorum:))
insallah kendi bebegini seveceksin canim..
İnşallahhh canım inşallahhhbende gitmiyorum normalde ama samimi olunca gitmemek ayıp geldi
bide diyo bilmeden sordum inş bigün kucağımızın dolduğunuda görürler
26 yaşındayım canım. 4 yıllık evliyim 2 yıl öncesine kadar herşey normaldi. 1 aşılama ve 1 tüp yaptırdım o hormonlar kilo aldırdı bana ve bütün düzenim bozuldu. Pko vardı ama tüylenme ve adet düzensizliğim yoktu hormonlar verildi verildi o yüzden kilo aldım işte böyle ya sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?