eşyaları kurmayı nakliyeciler yaptı.nasıl istiyorlarsa o tarafa biz çekecekmişiz.ben ve eşim kimse bize yardım etmiyor.iki kadın bulabilsek iyi olurdu ama yok olsada bayram ağzı herkes sıkışık.annem ve 2kardeşim varrr şükürrr nedenmiş eşyayı nasıl çekeceksin kenara
normal kadın tut eşyaları kurmayıda mağzada çalışanlar yapıyooo
iyigecelerrrrr muck muckkkişe gitmiycem ama uykumda var yarın devam ederiz artık iyi uykular canıııım benim.
günaydın canımmmmmeşyaları kurmayı nakliyeciler yaptı.nasıl istiyorlarsa o tarafa biz çekecekmişiz.ben ve eşim kimse bize yardım etmiyor.iki kadın bulabilsek iyi olurdu ama yok olsada bayram ağzı herkes sıkışık.
bugün bahsettigim yere gidiyorum akşam yazarımmm sanagünaydın şifiiiik
hayırlı cumalar Allah dualarını kabul eylesin.bugün bahsettigim yere gidiyorum akşam yazarımmm sana
hayırlı cumalr bu arda dualarda bulaşalımmmm
selam kuzum nasilsin ? Smear testi sonuclarimi aldım temiz çıktı çok şükür adetin 2.3. Günü çağırmış ti bugün adet oldumbugün bahsettigim yere gidiyorum akşam yazarımmm sana
hayırlı cumalr bu arda dualarda bulaşalımmmm
temiz çıkmasına sevindim canımmSelam
selam kuzum nasilsin ? Smear testi sonuclarimi aldım temiz çıktı çok şükür adetin 2.3. Günü çağırmış ti bugün adet oldumgidemeyecem sanırım sen napiyosun
hayırlı cumalar Allah dualarını kabul eylesin./QUOTE]
aycannnn neeeeeerdesinnnnnnnn[/QUOTE
bayram zamanı temizliğe birini bulmak kolay değilhayırlı cumalar Allah dualarını kabul eylesin.
bayram zamanı temizliğe birini bulmak kolay değil
ama yinede iş arayanda çookkk
bulursun bence
temzilik şirketlri 2yada daha fazla kişi olmuyor mu
temizlik şirketleri içerde eşya var diye istemşyordubayram zamanı temizliğe birini bulmak kolay değil
ama yinede iş arayanda çookkk
bulursun bence
temzilik şirketlri 2yada daha fazla kişi olmuyor mu
sevindim kavuşuyorsun evinebulduk canım bir temizlik şirketi bulduk bu hafta evimize gideceğiz artık.
evet gittim canım güzeldi çok kalbalıktıgittin mi ?nasıl özledim ankarayı bilemezsin,hele orası ne güzeldir
iskan falan kasımda diyorlarsevindim kavuşuyorsun evine
iskan haloldumu hemen doğalgaza başvurursun
iyi gelsinde kombi petek takılımıydı bu evin siz alırkeniskan falan kasımda diyorlarda doğalgaz hemen gelir diyolar
allahım sabır versin ve yardım etsin hepimize.evet gittim canım güzeldi çok kalbalıktı
keşke daha çok gitsek normalde böyle ziyaretleri pek yapmıyoruzzz
sabahda hastaneye gittim kan verdim pazartesi öğleden sonra alacağım
ssana ve tüm tanıdığım arkadaşlara dua ettim inşallahhh
bugün bi tanıdık aradı tüpü tutmuş hamileymiş kaç senedir evliydi
çok sevindim saolsun iğnesi kalmış bana vermek için
sen neler yaptın evdemiydin
tamam yan etksi olursa bırakacağımmmallahım sabır versin ve yardım etsin hepimize.
o ilacın yan etkisini görürsen bırak bari,yazık değilmi sana söyle.
takılıydı canım kombide merkezi sistemiyi gelsinde kombi petek takılımıydı bu evin siz alırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?