belli olmaz yatakla beraber gidersin belki😊 ya şaka Bi tarafa gerçekten hep yatıyor musun?
daha evi yeni temizletmiştim,kaloriferdende memnundum daha sıcaktı.sağol canım.
ne yemek yaptınnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli olmaz yatakla beraber gidersin belki😊 ya şaka Bi tarafa gerçekten hep yatıyor musun?
daha evi yeni temizletmiştim,kaloriferdende memnundum daha sıcaktı.sağol canım.
evet canmm tek wc yw kalkıyorumm yaaa![]()
ne yemek yaptınnnn![]()
inşallah tutmuştur,sonra bizede neler yaptığını anlat tüp bebeğe başlayınca olurmu😊
mantı makarna ,kıymalı mantar sote ama çok tuzlu yaptım galiba😃 bakalım ne diyecek bizim gurme,keşke yakınımda olsaydın bütün yemek,iş her şeyini yapardım
ne yemek yaptınnnn![]()
mantı makarna ,kıymalı mantar sote ama çok tuzlu yaptım galiba😃 bakalım ne diyecek bizim gurme,keşke yakınımda olsaydın bütün yemek,iş her şeyini yapardım
bu resimdeki yeni testin herhalde 15 dakika geçmeden ikinci çizgi belirdi değilmi?
ayy canmm allah razı olsun allah sennde gönlune göre versin canmm saolun kocam var yapıyoo ben tarıf edıyom ıdre edıyoz ıstee![]()
yok ya sabah yaptm yoktu sonra gıttım baktım haff bekleyınce öyle olduu suankı halı yanııilk ve son testm olur ınsallah
bu resimdeki yeni testin herhalde 15 dakika geçmeden ikinci çizgi belirdi değilmi?
senin ne düşündüğünü çok iyi anlıyorum çünkü ev tozlansa sinir olursun istediğin gibi yemek yaptıramazsın.senin gönlüne göre bebiş versin rabbim inşallah.
ben geldim şekerlerrr![]()
evet çıkmışta kaç dakika sonra acaba oda önemli değilmi?
gerçekten öyle olumsuz hıcbırseye dayanamıyorm herşey cok guzel olsun ıstıyomm o gun bır kızdı bu evı en son ben supurdum dıyee hemen supuruldüü
ne pişirdin kıııızzz
vayy hoşgeldinben geldim şekerlerrr![]()
ağzına sağlık kükre normalde onlar kükrer fırsatını bulunca acısını çıkaralım bari😈gerçekten öyle olumsuz hıcbırseye dayanamıyorm herşey cok guzel olsun ıstıyomm o gun bır kızdı bu evı en son ben supurdum dıyee hemen supuruldüü
ne pişirdin kıııızzz
valla bu bu hale herhalde 1 saatte geldii
valla bu bu hale herhalde 1 saatte geldii
mercimek çorbası bide türlü yaptım bulaşık makinasını falan boşalttım
sen ne yaptın menüüüü
vayy hoşgeldin
ağzına sağlık kükre normalde onlar kükrer fırsatını bulunca acısını çıkaralım bari😈
inşallah doğrudur
canım 10. gün tekrar yaparsın testler yanıltıcı yada tarihi geçmiş olabiliyor
benim kardeşim ecznede çalıştı tarihi silip yeni den yazıyorlarmış
benm menu bellı ya mantar pılav salata canmm