telefondan olmuyo napayım hafta sonu bilgisayardan yapmaya çalışırım hiç resim yüklemedim kk ya
tamam bi dene bakalım
çikomuzu görelimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telefondan olmuyo napayım hafta sonu bilgisayardan yapmaya çalışırım hiç resim yüklemedim kk ya
tamam bi dene bakalım
çikomuzu görelimmmm![]()
ya kusura bakma tembellikten üşeniyom valla bilgisayarı açmaya.çamaşırda atmam lazım makinaya ama hiç uğraşacak halim yok yarın oluversin
bende erkenden uyukluyorum sabah alarm çalmadan da uyanıyorum kendiliğinden.tamam kuzum anlyorum ben seni bende çalıştğımda çok yoruluyordumm
erkenden yatıyordum hatta
bende erkenden uyukluyorum sabah alarm çalmadan da uyanıyorum kendiliğinden.
seher bacıda erkenden kaçtı mı ne?
sanırım öyle oldu işte uykunu alıyorsun tabi alışkanlıkta var uyanıyorsun
evet eee hamile o belki uykuda yapıyordurrr
yada kutlama vardırrrrr
benim olsa ben hergün kutlama yapacağımmm
canım doktorun yokmu bi görüşsen söylesen:26::26::26::26:
senin yerinde olmak istediğim çok zaman oluyor gün içinde öyle yoruluyorum ki bacaklarım ağrıyor akşamları,keyifli tarafını düşün rahatça tv izleyebilirsin.
gelsin bizde hamiş olalım yatmanın ne kadar zor olduğundan beraber konuşalım inşallah,keşke sehere yetişsek şöyle iki ay sonra😄
😊 bizde halay çekerdik evde günlerce
yatmaktan sıkayetcı degılım yeterkı rahat yatımm canm bebıse bırsey olacak korkusu yıyo bıtırıyor adamıı
yatmaktan sıkayetcı degılım yeterkı rahat yatımm canm bebıse bırsey olacak korkusu yıyo bıtırıyor adamıı
ay çok güldürdün beni bizede ankara havası yakışır demiii
![]()
hayde bre ankaranın koçlarııııı!yada bıdu bıdı yapma çekirge!
bizde senden bahsetmiştik canım rahat olmaya çalış canımmmm
olmayacak bu sefer birşeyyy
yatarken neye dikkat ediyorsun
oooo biliyoruzzzda ankaranın bağları olsunnnnn:118::118::118::118::118:
inşallah kızlar nasıl dıkkat edıyom neye bacımmm
yatarken sırt üstü yatmaya mı çalışıyorsun
kaşıkla oynanıyosa olsun canım,şöyle şıkır şıkır olsun
kım oynuyoo nıye oynuya yaaaaaaaaa
zenginin malı meselesi bizimki galiba
😃 sen yokken bebişleri kutluyorsun da onun için yok tursun dedik.sonra biz senin yerinde olsak eğlencenin dibine vururduk iyice oynardık diyorduk bacım.