😎 günaydın bacı
neyapıyonn nasılsınn canmmmmmmmmmmm erkencısın benmgıbı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
😎 günaydın bacı
sorma 8 gibi uyanmak zorunda kaldım lavabo için hemen uyuyun dedim bi hapşırık tuttu beni,sonra doğalgaz çalışmalarının matkap sesi başladı 😫
sen nasılsın uykunu aldın mı?
taşıyın valla bacım insanı sinir ediyorlar,geçen üst katımız yapılıyordu evden kaçtık resmen öyle Bi gürültü vardı.ayy canmm aynı derttenız demek benmde evın arka tarafına ıkı bına dıklıyorr off sabah 7 de baslıyolar yaaaakafamda dandan kışa kadarda bıtmez gıbıme gelıyorrr
Ben yatagmı onemı tasısam dıye dusunuyom valla
![]()
sabah kadar sıvrı sınek kovalattımm![]()
ayy canmm aynı derttenız demek benmde evın arka tarafına ıkı bına dıklıyorr off sabah 7 de baslıyolar yaaaakafamda dandan kışa kadarda bıtmez gıbıme gelıyorrr
Ben yatagmı onemı tasısam dıye dusunuyom valla
![]()
Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
peki doktor şunu kullan yada şöyle dinlen diye bişey tarif etmedi mi?
Yok hiç birşey demedi daha önceden progestan iğne kullanıyordum jele geç dedi başkada birşey demedi![]()
progestan suyunu azaltıp gelişme geriliği yapıyormuş diye burda biriside yazmıştı.bol su iç tatlım bir arkadaşında,böyle Bi sorunu vardı atlatmış çok şükür doğurmuş bile.
Günde en az 2 litre su içiyorım içmeyede devam edeyim
sence bi mucize olurmu:26:
mucize değil ya hepimizin başına gelebilir progestan kullandığımız için.zaten iğne çok etkilidir bu yüzden daha az etkili olana jele geçirmiş doktorun.
Ben birde günde iki defa kullanıyordum inşallahhh jele geçmekle çok geç kalmamışımdır :85:
Sağol cnm yardımların için
suyu bitmeden geçmişsin işte korkma gülüm inşallah hiç bişey olmamış gibi devam eder.sen miniğinle konuş onu sev,oda annesine sarılır inşallah.
Allah razı olsun senden cnm biraz rahatladım
sende sağlıcakla büyütürsün inşallah bize burdan fotolarını gösterirsin😊
İnşallahhh hepimizin sağlıklı bebişleri olur
sen ne aşamadasın cnm
daha önce 4 tüp bebişim tutmadı.ben ağustosta tüpe başlayacağım eş faktöründen tüp bebek yapıyorum,eşimin doktoru iğne felan yazdı ağustosa kadar kullanacak tekrar deneyeceğiz.bende araştırdım bu arada bende kan pıhtılaşması varmış onu öğrendim yalnız hsg ile histereskopide yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum.