Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah . çok heyecanlıyım. çok geçikmişti önceden de hep test aldığımda tekti. bu sefer farklı . ama hiç belirti flan yok. 2 gün gecikti .doktor doğal imkansız demişti. nasip .
ne desen haklısın canım![]()
bir hafta on gün önce randevu al bi doktr daha var özellikle gürkan hocayı iste biraz beklersin muane için ama sakın bıkıp giteme ben öyle yapacaktımda:) evraklarını unutma canımolurmu lütfen sor ne istersen yardımcı olursam sevinirim
üniversite hastanesi bu konularda daha başarılıhocadan çekinme özeller gibi seni pufpuflamıyor ama her soruna detaylı cvp veriyor
bu benim 2. evliliğim. ilk evlilikten olmadı.simdi esimi baba etmek istiyorum olmuyo kendi elimle yaktım onu söylemedim pkolu oldugumu.o gün konustuk pkolu oldugunu söylesen belki yine evlenirdik dedi.belki lafı içimi yaktı.söylesem benle evlenmeyecekti demek.suan cok mutsuzumiçim yanıyo.esimden bunu duymak beni cok üzdü.
bide diyoki herseyi kabul ettim onuda kabul ederdim her hal diyor.içim yaralandı
ben çıkıyorum kızlar kusura bakmayın iyigeceler
![]()
canım gerçekten tanımasakta brbirimizi bende üzüldüm ben bak 7 yıllık evliyim eşim olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya son çare evlatlık alırız diyor ....bende pkosluyum canım sorun iki taraflı bizim ...
aama eşinin öyle demesi gerçekten çok acı teselli etmesi gerekki onuda boşver pko çözülemeyecek bir sorun değil sadece biraz tedavi o kadar
canım gerçekten tanımasakta brbirimizi bende üzüldüm ben bak 7 yıllık evliyim eşim olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya son çare evlatlık alırız diyor ....bende pkosluyum canım sorun iki taraflı bizim ...
aama eşinin öyle demesi gerçekten çok acı teselli etmesi gerekki onuda boşver pko çözülemeyecek bir sorun değil sadece biraz tedavi o kadar
ben çıkıyorum kızlar kusura bakmayın iyigeceler
![]()
evet bana destek olması gerekirken böyle demesi beni üzdü.bana diyorki en büyük neden senden.yumurtan yok diyor.2.evliliğim olmasa ceker giderdim inan ama gidemiyorum işte ailemi üzemem.keske hiç kabul etmeseydi beni.böyle olacagını bilmezdim.bu beni bosar kumada getirir yakında
evet bana destek olması gerekirken böyle demesi beni üzdü.bana diyorki en büyük neden senden.yumurtan yok diyor.2.evliliğim olmasa ceker giderdim inan ama gidemiyorum işte ailemi üzemem.keske hiç kabul etmeseydi beni.böyle olacagını bilmezdim.bu beni bosar kumada getirir yakında
ayıptır sorması eşin kaç yaşında canım ?gençse cahilliğine ver dicem... olgunsa da düşüncesizlik yaptığı sana değer vermediğini düşünürüm ozamanda beni yanlış anlamanı istemem ...
seni seven sana destek olur sonuna kadar arkanda olur gerçekten anlaması güç ... çok üzgünüm ... doktorlar nediyor peki eşine de sperm testi istediler mi? bazen karşı taraflı sorun olabiliyor senin yumurtaların nasıl peki her ay düzenli regl oluyor musun ilaçla mı regl oluyorsun?
bak benim pko ağır pko iki yumurtalıkta da var ilaçsız regl olamıyorum hemde hiç tüylenme var lekeler var vücudumda kilom fazla kasıklarım şişiyor hep yumurtlamam olmuyor klomen kullandım iki ay olmadı tüp bebek dediler sonra ocakta tüp bebek inşallahh
evet canım dün baya tartıstık bende aynı seyleri söyledim sevmiyosun demek dedim.yok diyo seviyorum diyor.odundur biraz kendisi.ayrılmak istedim hatta dün ayrı yattım.canım ondada varikosel var hızı düsük amelyat dedi doktor onada.yaptı sperm testi canım.ben ilaçsız adet olamıyorum canım.ilaçla oluyorum ancak.yumurtam klomenle büyümedi.doktor hsg cekil dedi cekildim perde cıktı histereskopi yapılması lazımmıs.yoksa iğneli tedaviye gececktik perde olmasaydı.
benimkide agır pko canım aynen o sekilde benimkideesim 28 yasında canım ben 29
insallah sende yavuna kavusursun bir an evvel canım
bak onda da sorun vamış gördün mü ? onun için seni suçlaması yanlış canım karşılıklı sorun canım histereskopini yaptır ondan sonra bak yoluna canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin cnm bende ilaçsız olamıyorm ama bu ay iki kere oldum stresten sanırım Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah ...ben de hsg çektirdin geçen yıl temiz çıktı eşimde sadece spermleri yavaş harekli
kaç kilosun canım ? ben 85 yaşım 22 25 kilo vermem gerek ocağa kadar