aynen cnm bnm gitceğim has. dede 2 milyar heralde aşılama![]()
ben aşılma devlette yaptmıştım bilmiyorum ki kullandğın iğnelere bağlı belki klomen ile yapar aşılama o zman pek birşey tutmaz zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm bnm gitceğim has. dede 2 milyar heralde aşılama![]()
ben aşılma devlette yaptmıştım bilmiyorum ki kullandğın iğnelere bağlı belki klomen ile yapar aşılama o zman pek birşey tutmaz zaten
inş. cnm fazla tutmaz
tutarsa 1 tanesini anca yaptırtırm
sana i geceler şifacım görüşürz![]()
y kromozomlarında bozulma varmı,diye test yapıyorlar.bizde küçük Bi bölgede zamanla silinme oluşmuş.yani daha genç yaşlarda evlenseydik böyle bişeyle karşılaşmayabilirdik.yaş ilerledikçe işte azala azala hiç çıkmıyormuş,o bölgedeki kromozomlar iyice silinince.doğru valla aklımızda bintürlü şey var unutuyoruz bi çok şeyi
y delasyonu ne demek oluyo tam olarak ya fazlalık mı yoksa başka bişey mi:26:
ah canım kıyamam sana yok bitanem iş açil olunca 9 a 10 a kadar çalışıyor işte neyseki yarın evdesin dinlen yorma kendini bide havlar yağmurlu üşütme dikkat et kendine
y kromozomlarında bozulma varmı,diye test yapıyorlar.bizde küçük Bi bölgede zamanla silinme oluşmuş.yani daha genç yaşlarda evlenseydik böyle bişeyle karşılaşmayabilirdik.yaş ilerledikçe işte azala azala hiç çıkmıyormuş,o bölgedeki kromozomlar iyice silinince.
sağol canım çok fenaydım ya.
anladım canım bizim kan testi yaparak buldular bu sonucu tüp bebek merkezinde ama dediğin gibi bi test yapmadılar sanırım size kaan hoca mı yaptırdı bu testi
ayy çok soruyorum ama sorarak öğreniyorum![]()
cnm bizde sperm dna hasar testini ve kromozon testini spermden memorialda genetik bolumune cok onceden yaptirmistik.. simdide tam kapsamli semen analizi cikarttilar dort sayfa bisey cikti.. sizde tam kapsamli bi test yaptirirsiniz..
y kromozomlarında bozulma varmı,diye test yapıyorlar.bizde küçük Bi bölgede zamanla silinme oluşmuş.yani daha genç yaşlarda evlenseydik böyle bişeyle karşılaşmayabilirdik.yaş ilerledikçe işte azala azala hiç çıkmıyormuş,o bölgedeki kromozomlar iyice silinince.
sağol canım çok fenaydım ya.
günaydın kader arkadaşlarım![]()
cnm bizde sperm dna hasar testini ve kromozon testini spermden memorialda genetik bolumune cok onceden yaptirmistik.. simdide tam kapsamli semen analizi cikarttilar dort sayfa bisey cikti.. sizde tam kapsamli bi test yaptirirsiniz..
evet eşimi tedavi etti daha sonra bu testleri yaptırdı.daha önce mikrotesede bulunamayınca çaresi yok kök hücreyi bekleyin tek umudunuz o demişti.sonra japonyadan prengly nin kullanıldığını öğrendiğinde bizde denedi sonuç olumlu olunca gelecekteki hastaların teşhis ve tanısını koymak için bu testleri yaptırdı.anladım canım bizim kan testi yaparak buldular bu sonucu tüp bebek merkezinde ama dediğin gibi bi test yapmadılar sanırım size kaan hoca mı yaptırdı bu testi
ayy çok soruyorum ama sorarak öğreniyorum![]()
bu sperm dna hasar testi ne işe yarıyor ensucum?cnm bizde sperm dna hasar testini ve kromozon testini spermden memorialda genetik bolumune cok onceden yaptirmistik.. simdide tam kapsamli semen analizi cikarttilar dort sayfa bisey cikti.. sizde tam kapsamli bi test yaptirirsiniz..
sen nasılsın kuzummm gene erkenden uyanmışsın![]()
canım nasılsın ağrıların geçtimi birgün önce çok ağrın vardı
Kuzumm benim ilki kimyasal ikinciside düşükle sonuçlandı sözde bende ve eşimde sorun yok bir sürü testler zamanında yapılmıştı genetik testi, histeroskopi vs vs yapıldı temiz çıktı sence yaptrmam gerreken başka bişiler varmı:26: doktorum şimdilik yapmayalım diyor ama kafam çoook karışık ne yapacağımı pek bilemedim :44:Bu perşembe kontrole gidicem
kimileri " lenfosit " , "pgt" önerdi gerçi tam ne olduklarınıda bilmiyorumİnternetten araştırdım kafam iyice karıştı sen yaptırdınmı lenfosit ve pgt :26:
evet eşimi tedavi etti daha sonra bu testleri yaptırdı.daha önce mikrotesede bulunamayınca çaresi yok kök hücreyi bekleyin tek umudunuz o demişti.sonra japonyadan prengly nin kullanıldığını öğrendiğinde bizde denedi sonuç olumlu olunca gelecekteki hastaların teşhis ve tanısını koymak için bu testleri yaptırdı.
bu sperm dna hasar testi ne işe yarıyor ensucum?
düne göre çok iyiyim ama karnım çok ağrıyor yinede evde yatıyorum.Sen nasılsın batıkenti sel almış?
cnm semen analizinde belli seylere bakiliyor.. sayi hareket morfoloji vb.. dna hasar testinde spermin kuyruk bolgesinde ve bas bolgesinde genetik bir sikinti veya hasar varmi o arastiriliyor.. varsada derecesi soyleniyor.. bizde sorun cikmamisti..
evet eşimi tedavi etti daha sonra bu testleri yaptırdı.daha önce mikrotesede bulunamayınca çaresi yok kök hücreyi bekleyin tek umudunuz o demişti.sonra japonyadan prengly nin kullanıldığını öğrendiğinde bizde denedi sonuç olumlu olunca gelecekteki hastaların teşhis ve tanısını koymak için bu testleri yaptırdı.
bu sperm dna hasar testi ne işe yarıyor ensucum?
düne göre çok iyiyim ama karnım çok ağrıyor yinede evde yatıyorum.Sen nasılsın batıkenti sel almış?
gecti cnm benim cok sagol, doktor bantlari acti kontrol etti hersey yolunda dedi.. oyle agir agri herkezde oluyormus.. ama bazisinda omuza bazisinda karina vuruyormus.. sen nasilsin canim benim..
teşekkür ederim bizde yaptıralım arada bunu bizden niye istemedi acaba doktor?
Ağrıların hafifledi mi eğilip doğrulabiliyormusun?
evet canım çok yağmur yağdı çöküntü falan olmuşş
karnının ağrıması normal canım