- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.568
- 548
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Listeye nasıl dahil oluyoruz hanımlar rica etsem beni de ekler misiniz
Evet listeye ekledim etiketledimbastaki iki arkadas içinde okudum. Allah kabul etsinCanm beni etiketledin mii göremedimde
Amin canım inşallah hepimiz için güzel haberler vermek nasip olsun.Amiinn canım beniim Allah razı olsunngüzel haberler vermek nasip olsun inşallah
Tabi ki okurumsweetgirlcandy ekler kuzum listenin en başındayıiz her gün iki kişiye ordaki duaları okuyoruz bugünden başlaa inşallah
Düzenli okursanız ekliyorum hemenListeye nasıl dahil oluyoruz hanımlar rica etsem beni de ekler misiniz
Düzenli okursanız ekliyorum hemen
Ekliyorum dün 1. ve 2. kişilere okuduk. Bugünde 3. ve 4. kişilere başladık. Yarın 21.00 e kadar. Her gün 21.00 de paylaşıyorum okunacak kişilerin isimlerini.Bendeeee
Ekliyorum hemen dün 1. ve 2. kişilere okuduk. Bugünde 3. ve 4. kişilere başladık. Yarın 21.00 e kadar. Her gün 21.00 de paylaşıyorum okunacak kişilerin isimleriniTabi ki okurum . İsmim merve
Peki ben 4 arkadaşa da yarın 9 a kadar okumuş olurum inşallah . Bitince yazacağımEkliyorum hemen dün 1. ve 2. kişilere okuduk. Bugünde 3. ve 4. kişilere başladık. Yarın 21.00 e kadar. Her gün 21.00 de paylaşıyorum okunacak kişilerin isimlerini
TamamdırPeki ben 4 arkadaşa da yarın 9 a kadar okumuş olurum inşallah . Bitince yazacağım
Allah razı olsun canım
Amiinn inşallah canım beniim sağol
Tsk ediyormEkledim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?