- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Oriana
KelebekkB
Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy
Life light
Catlak-kurabiye
BankacI26
deneyselyazar
Bir Pelincik
Mehfam
Magnifiaque
burcusami
Taze fasulye
@Sabr-Sukur-Dua
Arkadaşlarm için 7 adet duamızı 20 şer kere okudum.
rabbm en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etsn içinde bulundgumuz şu mübarek ramazan ayı hürmetne ins
Ağzınıza sağlık kızlar Allah razı olsun
Allah razı olsun kuzumm Rabbim dualrımızı kabul etsiinnTiniminimavihanim sweetgirlcandy kızlar okudum en kısa zamanda dualarınız kabul olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız
Çook teşekkür ederimm.Güzel haberlerimizi alıp vermek nasip olsun inşAllah canımm.
Ahh geboşum Allah razıı olsunn yüreğine sağlıkk
Yürekten kocaman amiinn mübarek günlerde rabbim kabul eylesin canım benimTiniminimavihanim ve sweetgirlcandy arkadaslarim icin okudum.. saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olmalari dilegiyle
Allah razı olsunn canım beniimm sağol
Giren çıkan olmazsa 4 Mayısta bitiyor canımKızlar listedeki tüm herkese okuduğumuzda bitiş günü hangi gün oluyor bilelim de o güne kadar atlamadan okuyalım
Tabiki ekliyorum listeye. Dün 1. ve 2. kişilere okuduk. Bugünde biraz önce 3. ve 4. kişileri paylaştım onlara okuyoruz. Her gün 21.00 de paylaşıyorum listeyi 24 saatimiz var yani. İsterseniz önden de okuyup bildirebilirsiniz.Bende katılabilirmiyim
Ağzına sağlık Allah kabul etsinTiniminimavihanim ve sweetgirlcandy için okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?