- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
Yok anneme öyle dememin sebebi, benden büyük erkek kardeşim engelli doğmuş. Ona rağmen beni doğurmak istemiş. Tüm ilgisini sevgisini ona verseydi keşke, doğurdun da iyi mi oldu diyorum. İnanın benim engelli çocuğum olsa 2. Düşünmem. Şimdi demiyorum, eskiden derdim. Hala aynı düşünüyorum, hiç değişmedi. Tüm maddiyatını abime harcasaydı çok farklı olabilirdi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O da insanın kendi tercihi. İstese engelli çocuk üzerine 3 tane daha yapar. Anladığım kadarıyla sizin bir engeliniz yok. Eee sorun ne? Anneniz sizi süründürmediği sürece onun çocuk kararını sürekli yaftalamak haddiniz değil diye düşünüyorum , kusura bakmayın. Siz öyle diyorsunuz da ne oluyor? Amaç ne? Kadın 30+ Yıl önce verdiği karardan pişman olunca mutlu mu olacaksınız? Nedir bu yani? " lanet olsun seni doğurduğum güne, bu lafları işiteceğimi bilseydim hiç yapar mıydım" mı desin? Buna mı uğraşıyorsunuz? Günah yaa, kimbilir kadın ne hissediyor bunları duyunca.
İnanın laflarınız hiç 31 yaşında yetişkin lafları değil. Yaşınızı söylemeseniz bunları bir bunalımlı ergen yazıyor sanırdım. Ancak o yaşlarda bu tür sitemler normal. Bence annenizi bunaltmayı bırakın ve bir psikiyatriste görünün. Sizin daha kendi varlığınıza bile sabrınız yok kı ne çocuğu Allah aşkına? Çocuk istememe kararınız çok isabet, kendinizi bilmeniz güzel en azından.