- 29 Haziran 2021
- 106
- 33
- 48
- 36
- Konu Sahibi princessofdarkness
Demek ki insanlar aynı düşüncelere sahip olup araştırabiliyor ki kadınlar kulübü bence bunun tam yeri. Ben toplum baskısına aşırı maruz kalmış, annesinin torun olmazsa ilişiği keseceği hakkını helal etmeyeceği, eşinin çok çocuk isteyip onu bir yandan baba yapmayı kendine hak gören, doktora gittiğinde senin kistin miyomun var ileride çocuk sahibi olamazsın dediğinde aklı karışan, artık her ortama girdiğinde e sen varsın 33, eşin 40a merdiven dayamış e 2 seneye yakın evlisiniz yok mu çocuk daha ya olmuyor mu yoksa sorularına da maruz kalan biriyim. Toplum bunu bana 2 seneye yakın ilmek ilmek öyle bilinçaltıma işlemiş ki bu zamana kadar hep ertelediğim şeyi herhalde çocuğumuz olmayacak bir deneyelim diye eşimin çocuk isteğini kabul ederek şu an 5 haftalık hamile olan, depresyonun en dibinde olan, ben hazır değilmişim mutlu bile olmadım diye ağlayıp üzerine neden mutlu olamıyorum neden istemiyorum diye ağlayan bir haldeyim şu an. Allah korkum var eşimi de üzmek istemiyorum o yüzden geriye döndüremiyorum hiçbirşeyi. Fakat kesinlikle toplumun size bunu yapmasına izin vermeyin. Ben de hazır değildim ama bir anda kendimi bu şekilde buluverdim. Keşke milleti susturup iletişimi kesip kendim ne istiyorum diye düşünseymişim annem de artık gözü açık mı giderdi hakkını helal etmez miydi bilemiyorum kendi problemiydi. Eşim bir dediğimi iki etmiyor hep destek ama sonuç olarak şu an mutsuzum. Hiç öyle Allah bize vermiyor seni nankör kadın senelerce uğraşıyoruz yorumları yazmasın kimse. Bu psikoloji anlatılmaz yaşanır, kimin içinde ne fırtınalar koptuğunu bilemezsiniz. Ben de size özeniyorum çünkü keşke ben de sizler kadar sevinebilsem keşke havalara uçsam çocuğum olacak diye. Öyle olur sandım ben de ama olmadı işte elimde değil…