Anne olmak isteyen yeni evliler :)

meyra8

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
7.831
118
363
Merhaba arkadaşlar, ben meyra 21 yaşındayım eşim 27 yaşında 2 aydır evliyiz bir bebeğimizin olmasını çooook istiyoruz doktora hiç gitmedik kendiliğinden olmazsa hemen gitmeyi düşünüyoruz. Ovülasyon testi kullandım 5 ağustosta iki çizgiyi yakaladık vede çalıştık kalça atına yastıkta koydum bacaklarımı yukarıyada diktim bir saat bekledim kısacası bana söylenen herşeyi yaptım reglime 5 gün kaldı yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum çoook heycanlıyım sizde bana katılın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Canim idrar testi icin erken kan testi yaptir yada adetten 4 gün önce yapilan gebelik testleri var ondan bul yap ben öyle yapmistim adet günümden önce ögrenmistim bu arada bende ovulasyon testi ile hamile kaldim umarim sende hamilesindir

inşallah güzel haberler verirsin. tahlil içinde daha erken bende yenı evlıyım. çok istiyorum. inşallah hepimiz hamiş oluruz.. rabbim bütün kadınlara annelik duygusunu tattırsın. (Amin)

Topiğime yazdığın için çok sağol ayşe :) aldığımız testte döllemeden 6gün sonra gebeliği gösterebileceği yazıyor bilemedimki şimdi yarın sabah idrarıyla yapacağım bakalım ayyy çok heycanlıyım :)

Rica ederim :) o zaman yapabilirsin erken gebelik testidir büyük ihtimal hayirli haberini bekliyorum yarin sabahi bile beklemene gerek yok iyi sabrediyorsun hadi git yap ben bile heyecanlandim :)

inşallah güzel haberler verirsin. tahlil içinde daha erken bende yenı evlıyım. çok istiyorum. inşallah hepimiz hamiş oluruz.. rabbim bütün kadınlara annelik duygusunu tattırsın. (Amin)

Amin nur dediğin gibi inşallah bizde hamile oluruz eşimle ben çok istiyoruz etraftan çok erken olduğunu söyleyenler var ama olacağı varsa olur napalım :)

Merhaba inş. en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla

Rica ederim :) o zaman yapabilirsin erken gebelik testidir büyük ihtimal hayirli haberini bekliyorum yarin sabahi bile beklemene gerek yok iyi sabrediyorsun hadi git yap ben bile heyecanlandim :)

Sabah idrarıyla yapılırsa daha iyi sonuç verir demişlerdi o yüzden bekledim bugün ovülasyondan sonraki 10 günümdeyim yarın 11 aslında ben çok sabırsızım sabah kalktığımdan beri araştırıyorum bu konuları hem yabancı hem türk forumlardan.

Kızlar test yaptım kocaman tek çızgi çıktı moralim bozulduki sormayın belki ben erken yaptım adetime 4 gün var

Selam meyra umudunu yitirme ben Haziran'da evlendim 22 yaşındayım eşim 27 Ağustos'ta bebek çalışmalarına başladık canım adetin geçince kan testi yaptır bi arkadaş hamile olduğu halde adet olması gereken günde kan testi negatif çıkmış düşün benim 26 sında adet olmam gerekiyo kan testi yaptırıcam o zaman Allah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin gebelikten şüphelendîğin ilişki tarihi neydî

Selam kizlar,

bende iki yillik evliyim (tamam yasladik ama sanki yeni evli gibiyiz :) ) 23 yasindayim.. ve artik cocuk istiyoruz..

hedef 2014 anne baba olmak. dogum kontrol hapini yeni biraktim ve dun adet oldum.. bu ay calismalara basliyoruz..

Hayirlisi bakalim...

kolay gelsin..

ben 5 aydır deniyorum hala bi tık görmedim kendimden.önceden hiç istemeszdm aman bnm olcağına başka isteyenlere versn Allah derdm.bazen kendi kendime günahamı grdm acaba diorum.şimdi çok istiyorum bakalım 29 ağustos regli günüm gelmezse bzm evde halay var:)

Konuyu açtıktan 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu ne mutlu bana Allah hepinize nasib etsin.

Sevgili monbebe öncelikle nickini çok beğendim :) ben iki aydır evliyim bizde aşırı derecede bebek tutkusu vardı ve düğünümüzden hemen sonra başladık çalışmalara bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Allahım sanada nasib etsin inşallah :) bu arada yumurtlama testlerini denedinmi çok faydalı bence denemediysen tavsiye ediyorum.

İnşallah hamilesindir canım :) ben çocukken bebekleri çokmseverdim annemden hep kardeş isterdim :) halayıda çeker çifteyide oynarsınız inşallah

Sevgili ensereh mesajını çok geç gördüm gerçektende boşuna üzülmüşüm meğer hamileymişim sabırsızlıktan işte erkenden yapmıştım testi nette hesaplattım doğru ise 4+1 hamileyim :)

Selam canim,

Cok tesekur ederim.. insallah mon bebe olur.. cok istiyoruz..
Senin adina cok cok sevindim inan.; allah'im hayrilisiyla kucagina almayi nasip etsin..
darisi bana..
yoo denemedim o testleri cok duydum..
ilk ayimiz oldugu icin bilmiyorum.. hesapladim neten o dogru olmuyo mu ?

İnşallah hamilesindir canım :) ben çocukken bebekleri çokmseverdim annemden hep kardeş isterdim :) halayıda çeker çifteyide oynarsınız inşallah

inşallah yaaa...bu kadar dua aldım kesin bişiiiler olur yakında Allah hepimize versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…