kızlar bende 4 aylık evliyim.bizde bebek istiyoruz.geçen ay çalıştık ama az çalışmıştık biraz olmadı. bu ay baya çalıştık bakalım ne olacak.tarihim 31 ağustos. yani 10 gün var.
Merhaba.
13 aydir evliyiz. Iki aydir dogum kontrol hapini kullanmiyorum. Bu hafta folik asite basladim. 2-3 ay kadar esim korunacak. Kasim-Aralik gibi calisnalara baslayacagiz insaAllah. Jinekologa kontrole gittim 'gebelige serbest' dedi. Ama folik asitin onemini vurguladi. Sizlerde mutlaka tavsiye ederim kizlar.
Rabbim aratmadan versin insaAllah
Aramıza hoşgeldin canım bizde iki aylık evliyiz bebek sevdamız yüzünden baya bi erken başladık çalışmalara :) bizde geçen ay gün aşırı çalışmıştık (hani doktorlar hep öyle der ya) neyse hiç kalça altıma filan yastık koyup saatlerce beklememiştim meğer öyle yapmak gerekiyormuş ilk ay olmamıştı bu ay hergün çalıştık ve bir saat boyunca bekledim altımda yastıkla sabaha karşıda çalıştık vede oldu Allahım sanada nasib etsin arkadaşım :)
Tatlım Allah'ım sağlık bir hamilelik geçirmeni, hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip etsin İnşallah...
Bende 4,5 aylik evliyim cocuk istiyorum iki kere adetim gecikti her ikisindede test yaptim ama sonuc husranama bu sefer kendi haline biraktim bakalim hayirliyisi
Merhaba gelinim çok önemli bir konuya değindin bende yaklaşık bir aydır kullanıyorum folik asidi gebelik düşünenler ve gebelere öneriyorlar fakat bende kabızlık yaptıyoksa herşey normal.Dediğin gibi Allah aratmadan sanada nasib etsin.
adetlerim 4 gun suruyo..
O zaman 27si oluyo yurmutlama tarihi
bat 18 olunca ??
ya bende koyamıodum kalkıodm hep sıkılıodum.bu ay amuda kalktım resmen sırtımın üstündeaman spermler asitten ölmesn hemen tğplere doluşsunlar die:)))
kabızlık yapıo bende de olmştu daha önce
Belki tutmuştur canım bilemezsin ne zaman adet oluyorsun sen?
29 ağustosta olucaminşallah cnm yaaa ağzından bal damlıoo
Benim iştahımda arttı gebelikten yoksa folik asittenmi bilmiyorum ama bu gidişle dombili hamile olacağım
Benim iştahımda arttı gebelikten yoksa folik asittenmi bilmiyorum ama bu gidişle dombili hamile olacağım
Meyra çok Sagol canm yorumun içimi rahatlattı bende erken bi gebliktir diye umut ediyorum birde bu değer 1 günde 2 kat arttı normalde 2 günde ikiye katlarsa olumlu derler ya benim 1 günde oldu ama değerim çok düşük demi(27,63)
Aramıza hoşgeldin canım bizde iki aylık evliyiz bebek sevdamız yüzünden baya bi erken başladık çalışmalara :) bizde geçen ay gün aşırı çalışmıştık (hani doktorlar hep öyle der ya) neyse hiç kalça altıma filan yastık koyup saatlerce beklememiştim meğer öyle yapmak gerekiyormuş ilk ay olmamıştı bu ay hergün çalıştık ve bir saat boyunca bekledim altımda yastıkla sabaha karşıda çalıştık vede oldu Allahım sanada nasib etsin arkadaşım :)
Canım sen kaç haftalık hamilesin?Eğer biliyorsan kan testi yaptıranların topiği var hamilelik belirtileri forumunda orada ilk sayfadaki tablodan bakabilirsin en düşük ve en yüksek değerleri gösteriyor ama kaç haftalık hamile olduğunu bilmen gerek...
Merhaba.
13 aydir evliyiz. Iki aydir dogum kontrol hapini kullanmiyorum. Bu hafta folik asite basladim. 2-3 ay kadar esim korunacak. Kasim-Aralik gibi calisnalara baslayacagiz insaAllah. Jinekologa kontrole gittim 'gebelige serbest' dedi. Ama folik asitin onemini vurguladi. Sizlerde mutlaka tavsiye ederim kizlar.
Rabbim aratmadan versin insaAllah
Merhaba arkadaşlar, ben meyra 21 yaşındayım eşim 27 yaşında 2 aydır evliyiz bir bebeğimizin olmasını çooook istiyoruz doktora hiç gitmedik kendiliğinden olmazsa hemen gitmeyi düşünüyoruz. Ovülasyon testi kullandım 5 ağustosta iki çizgiyi yakaladık vede çalıştık kalça atına yastıkta koydum bacaklarımı yukarıyada diktim bir saat bekledim kısacası bana söylenen herşeyi yaptım reglime 5 gün kaldı yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum çoook heycanlıyım sizde bana katılın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?