Anne olmak isteyen yeni evliler :)

kızlar bende 4 aylık evliyim.bizde bebek istiyoruz.geçen ay çalıştık ama az çalışmıştık biraz olmadı. bu ay baya çalıştık bakalım ne olacak.tarihim 31 ağustos. yani 10 gün var.

Aramıza hoşgeldin canım bizde iki aylık evliyiz bebek sevdamız yüzünden baya bi erken başladık çalışmalara :) bizde geçen ay gün aşırı çalışmıştık (hani doktorlar hep öyle der ya) neyse hiç kalça altıma filan yastık koyup saatlerce beklememiştim meğer öyle yapmak gerekiyormuş ilk ay olmamıştı bu ay hergün çalıştık ve bir saat boyunca bekledim altımda yastıkla sabaha karşıda çalıştık vede oldu Allahım sanada nasib etsin arkadaşım :)

Merhaba gelinim çok önemli bir konuya değindin bende yaklaşık bir aydır kullanıyorum folik asidi gebelik düşünenler ve gebelere öneriyorlar fakat bende kabızlık yaptı yoksa herşey normal.Dediğin gibi Allah aratmadan sanada nasib etsin.

ya bende koyamıodum kalkıodm hep sıkılıodum.bu ay amuda kalktım resmen sırtımın üstündeaman spermler asitten ölmesn hemen tğplere doluşsunlar die:)))

Tatlım Allah'ım sağlık bir hamilelik geçirmeni, hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip etsin İnşallah...

Allah razı olsun canım hala inanamıyorum hamile olduğuma konduramıyorum kendime bu mutluluğu Allahım ne büyüksün isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

Bende 4,5 aylik evliyim cocuk istiyorum iki kere adetim gecikti her ikisindede test yaptim ama sonuc husran ama bu sefer kendi haline biraktim bakalim hayirliyisi

Canım kafaya takmamakta tabikide fayda var ama biz başaramıyoruz onu işte ben bu ay olmasaydı eşimle bütün tahlilleri yaptırırz diyordum sende imkanın varken erkenden yaptır sağlıcakla...

kabızlık yapıo bende de olmştu daha önce

adetlerim 4 gun suruyo..
O zaman 27si oluyo yurmutlama tarihi
bat 18 olunca ??

Evet canım doğru hesapladın 27sine denk geliyor 25 nden 29na kadar çalış sen hergün yapın biz hergün yaptık artı sabahda yaptık günde iki kez gibi bişey oldu

ya bende koyamıodum kalkıodm hep sıkılıodum.bu ay amuda kalktım resmen sırtımın üstündeaman spermler asitten ölmesn hemen tğplere doluşsunlar die:)))

Belki tutmuştur canım bilemezsin ne zaman adet oluyorsun sen?

Benim iştahımda arttı gebelikten yoksa folik asittenmi bilmiyorum ama bu gidişle dombili hamile olacağım

bu ay bende de var iştah artışı nrmalde regliykn ya da gelmek üzereyken oluodu 3-4 gnder srekli dolabın başındaym ama sadece iştah artışına bakmamak lazım şimdi sonbahara grioruz yorgunlk yapacak karnımız acıkacak ya da iştahsızlık olucak bunları hamilelik belirtisi olarak görmeyelm bence sora üzülüoruz.hani lekelenme olmadan ben hamileyim galiba demicem o duruma geldm:)

Benim iştahımda arttı gebelikten yoksa folik asittenmi bilmiyorum ama bu gidişle dombili hamile olacağım

ama şöle bişiide söliiim bi arkadaşım vardı hamile kalmak istiodu dr a git dr a git dedik 6 sora gtti ancak elevit vermiş.zayıftıda brz.yaaa deli gibi yemek yemeye başladım sürekli yiyorum doymuorum dedi hatta ben grdüümde elinde dondurma vardı onnu gümletiodu:))bi baktık o ay hamile kalmış meğer 3-4 ay olmştr herhalde

Ah canım sorma dolabın başına gidip gidip geliyorum kilolu hamile olmak istemiyorum . Neyse bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil.

Meyra çok Sagol canm yorumun içimi rahatlattı bende erken bi gebliktir diye umut ediyorum birde bu değer 1 günde 2 kat arttı normalde 2 günde ikiye katlarsa olumlu derler ya benim 1 günde oldu ama değerim çok düşük demi(27,63)

Canım sen kaç haftalık hamilesin?Eğer biliyorsan kan testi yaptıranların topiği var hamilelik belirtileri forumunda orada ilk sayfadaki tablodan bakabilirsin en düşük ve en yüksek değerleri gösteriyor ama kaç haftalık hamile olduğunu bilmen gerek...

teşekkür ederim arkadaşımmm. bakalım olmazsa bize de bir sonraki aya yastık yolu görünüyor

canım ben 17 temmuzda reglim ilk günü idi 3-5 ağustosda da yumurtlama günümdü bu değerlere göre 5-6 ağ. döllenme olmuş olabilir baktım şükür aralıklara tutuyor ya zaten birçok belirtilerimde var artık haftaya kadar bu işin üstünde durmayacağım çünkü kafama çok takıyorumİ birde uykudan gözümü açamıyoum:))):26: seninde eski yorumlarını okudum rabbim bebebğini bağışlasın inş sağlıklıca kucağına almayı nasip eder

merhaba kızlar bende bebiş isteyenlerdenim....rabbim kısa zamanda güldürsün yüzümüzü amin....gelinim bişey sorucam....bende jinekolojik muayeneye gidicem ama bi yandan da korkuyorum:18: canım cok tatlıdır da acaba jinekolojık muayene neler içeriyolar ne hangi testleri yaptırdın bahseder misin biraz?

merhaba canım hayırlı olsun hamişliğin allahım isteyen herkese nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…