Anne olmak isteyen yeni evliler :)

Hayır canım netteki hesaplayıcılara güvenme vucut herzaman aynı tarihte yumurtlamıyor testler çok kullanışlı oluyor.

Hayır canım netteki hesaplayıcılara güvenme vucut herzaman aynı tarihte yumurtlamıyor testler çok kullanışlı oluyor.

Tamam o zaman isten sonra gidip aliyim..
nasil oluyo yani benim adet bitti ya simdi hemen kullancam
bi ka cgun bekleyim mi ?

Bizi habersiz bırakma canım az kalmış regl tarihine zaten benim gibi erken davranıpta üzülme sonra :)

bırakmam habersiz 8 gün var daha bakalım ya zannetmiorm geçen gn kuruluk vardı dünde genelde olmuomş yumurtlamadan sonra.önceden hemen testler alırdım yapardım erken gebelik testleri şimdi hiç hevesim bile kalmadı:)uğraşmıorum.zaten anlıorum reglim geleceğini gelmeden 1-2 gün önce vajinam sertleşio rahim aşağı inio hiç testle falan uğraşmıorum o yzden.hamile kaldıysan çnkü rahim yukarıya çekilir kapatır kendini

Forumu uzun zamandır takipteyim hepinizi çok içten samimi buldum bende yeni evliyim rabbim herkese evlat nasip eder ins.:))) benim size bir sorum olacak reglim geçeli 5 gün oldu 2 gün önce bhcg 11.16 dünde 27.3 çıktı kısıklarımda fena halde ağrı var doktor dün kese için erken dedi açıklama yapmadı sizce hamilemiyim ve idrar testi negatif

kızlar bende 4 aylık evliyim.bizde bebek istiyoruz.geçen ay çalıştık ama az çalışmıştık biraz olmadı. bu ay baya çalıştık bakalım ne olacak.tarihim 31 ağustos. yani 10 gün var.

Son düzenleme:
Merhaba.

13 aydir evliyiz. Iki aydir dogum kontrol hapini kullanmiyorum. Bu hafta folik asite basladim. 2-3 ay kadar esim korunacak. Kasim-Aralik gibi calisnalara baslayacagiz insaAllah. Jinekologa kontrole gittim 'gebelige serbest' dedi. Ama folik asitin onemini vurguladi. Sizlerde mutlaka tavsiye ederim kizlar.

Rabbim aratmadan versin insaAllah

kızlar bende 4 aylık evliyim.bizde bebek istiyoruz.geçen ay çalıştık ama az çalışmıştık biraz olmadı. bu ay baya çalıştık bakalım ne olacak.tarihim 31 ağustos. yani 10 gün var.

Kırmızıları görmemen dileklerimle tatlım... :)

enigmacımmm nerelerdeydin karşılaşamadık forumda :) batın ne zaman durumlar nasıl

Ah tatlım sorma yaaa... Geçen ay eşim hasta diye yumurtlama dönemimde olmadı. Ve eşim yine hasta Yumurtlama dönemime kadar iyileşse de olsa artık. Cnm bnm sanırsam bat 18 eylül... Daha hesaplamayı halen pek öğrenemedim :) Bu ayda ovulasyon testi kullanıcam bakalım... Umarım senden güzel haberleri alırız tatlım...

Konuyu açtıktan 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu ne mutlu bana Allah hepinize nasib etsin.

Tatlım Allah'ım sağlık bir hamilelik geçirmeni, hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip etsin İnşallah...

inşallah hayatım ya :) bakalım 10 gün kaldı bata

Tamam o zaman isten sonra gidip aliyim..
nasil oluyo yani benim adet bitti ya simdi hemen kullancam
bi ka cgun bekleyim mi ?

Kaç günde bir adet oluyorsun canım? 26 gün ise 12.güne denk gelir 28 gün ise 14.güne 30 gün ise 16.güne gelir ama bunlar muhtemel tarihler sen yumurtlama gününden iki gün önce başla test yapmaya gün aşırıda olur hergünde olur cizgin gittikçe koyulaşacaktır tam koyulaştığında 36 saat sonra yumurtan çatlar :) sen silik çizgileri gördüğün anda çalışmalara başla hadi bakalım kolay gelsin canım :)

Bende 4,5 aylik evliyim cocuk istiyorum iki kere adetim gecikti her ikisindede test yaptim ama sonuc husran ama bu sefer kendi haline biraktim bakalim hayirliyisi

Benim ki 24 gun canim..
Sagol canim..

Biliyormusun canım bende ilk testimde negatif sonucu gördüğüm demiştim tamam bu ayda olmadı önümüzdeki aya denerim diye sonra adet sancılarım geldi sanki adet olacak gibiydim ahada geldi diyordum gidip baktığımda akıntı oluyordu umudunu yitirme herşey olabilir :)

Aramıza hoş geldin canım sinir oldum şimdi o doktora nasıl açıklama yapmaz ya biz her ay umutla bekliyoruz bebişlerimizi. Benim tahminim değerin gittikçe yükseliyorsa demekli kandaki bhcg hormonun gün gün yükseliyor muhtemelen geç döllenme olmuştur başka bir idrar testi daha dene sabah idrarınla yapmanı tavsiye ediyorum canım ayrıca kese görülmez erken diye birşey yok o onların kullandığı aletin yani ultrasonun kalitesine bağlı iyi haberlerini bekliyoruz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…