Selam canim,
Cok tesekur ederim.. insallah mon bebe olur.. cok istiyoruz..
Senin adina cok cok sevindim inan.; allah'im hayrilisiyla kucagina almayi nasip etsin..
darisi bana..
yoo denemedim o testleri cok duydum..
ilk ayimiz oldugu icin bilmiyorum.. hesapladim neten o dogru olmuyo mu ?
inşallah yaaa...bu kadar dua aldım kesin bişiiiler olur yakında Allah hepimize versin
Hayır canım netteki hesaplayıcılara güvenme vucut herzaman aynı tarihte yumurtlamıyor testler çok kullanışlı oluyor.
Bizi habersiz bırakma canım az kalmış regl tarihine zaten benim gibi erken davranıpta üzülme sonra :)
kızlar bende 4 aylık evliyim.bizde bebek istiyoruz.geçen ay çalıştık ama az çalışmıştık biraz olmadı. bu ay baya çalıştık bakalım ne olacak.tarihim 31 ağustos. yani 10 gün var.
Kırmızıları görmemen dileklerimle tatlım... :)
enigmacımmm nerelerdeydin karşılaşamadık forumda :) batın ne zaman durumlar nasıl
Konuyu açtıktan 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu ne mutlu bana Allah hepinize nasib etsin.
Ah tatlım sorma yaaa... Geçen ay eşim hasta diye yumurtlama dönemimde olmadı. Ve eşim yine hastaYumurtlama dönemime kadar iyileşse de olsa artık. Cnm bnm sanırsam bat 18 eylül... Daha hesaplamayı halen pek öğrenemedim :) Bu ayda ovulasyon testi kullanıcam bakalım... Umarım senden güzel haberleri alırız tatlım...
Tamam o zaman isten sonra gidip aliyim..
nasil oluyo yani benim adet bitti ya simdi hemen kullancam
bi ka cgun bekleyim mi ?
Kaç günde bir adet oluyorsun canım? 26 gün ise 12.güne denk gelir 28 gün ise 14.güne 30 gün ise 16.güne gelir ama bunlar muhtemel tarihler sen yumurtlama gününden iki gün önce başla test yapmaya gün aşırıda olur hergünde olur cizgin gittikçe koyulaşacaktır tam koyulaştığında 36 saat sonra yumurtan çatlar :) sen silik çizgileri gördüğün anda çalışmalara başla hadi bakalım kolay gelsin canım :)
bırakmam habersiz8 gün var daha bakalım ya zannetmiorm geçen gn kuruluk vardı dünde genelde olmuomş yumurtlamadan sonra.önceden hemen testler alırdım yapardım erken gebelik testleri şimdi hiç hevesim bile kalmadı:)uğraşmıorum.zaten anlıorum reglim geleceğini gelmeden 1-2 gün önce vajinam sertleşio rahim aşağı inio hiç testle falan uğraşmıorum o yzden.hamile kaldıysan çnkü rahim yukarıya çekilir kapatır kendini
Benim ki 24 gun canim..
Sagol canim..
O zaman 10. Gün yumurtluyosun adetin kaç gün sürüyor?
Forumu uzun zamandır takipteyim hepinizi çok içten samimi buldum bende yeni evliyim rabbim herkese evlat nasip eder ins.:))) benim size bir sorum olacak reglim geçeli 5 gün oldu 2 gün önce bhcg 11.16 dünde 27.3 çıktı kısıklarımda fena halde ağrı var doktor dün kese için erken dedi açıklama yapmadı sizce hamilemiyim ve idrar testi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?