- 25 Aralık 2010
- 3.906
- 5.264
- 358
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.401
Ben de kendi kendime diyorum cennete girecek kadar iyi değilim benim yanmam lazım bazı kötü duygularımn gitmesi lazım diye bu bakımdan kötülük varsa bile farkinda lik oluşturup düzeltmeye çalışmak bile buyukluktur,ki bazı noktalarda haklısın duygusallık olmuş inşallah bu günler geride kalacak bebeginle esinle çok güzel günlerin olacak öyle düşün Allah'ın gücü her şeye yeter evellallahBir de tövbe tövbe, dün günüm çok kötü geçti; çok öfkeliydim. Bol bol estağfurullah el azim çektim ama...dün doktor kontrolüm vardı; herkesin karnı burnundaydı ve eşleri yanlarındaydı. Ben yapayalnız ve mutsuzdum. Defalarca tuvalete gidip ağladım; işyerine geldiğimde de uzun süredir görmediğim bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm. Zaten benim dışımda herkesin çocuğu oldu. Dün berbat bir gün geçirdim. Günlük dualarımı, ibadetlerimi, okumalarımı falan hiç aksatmadım ama yüreğim kötülük dolu gibiydi dün; çok öfkeli, çok umutsuzdum. Benim yüreğim bu kadar kötülük ve kıskançlık dolu olamaz, olmamalıYa mucib yardım et!
yasadiklarimiz kolay seyler degil cnm.hepimiz bazen yoruluyoruz, bunaliyoruz ,imreniyoruz cevremizdekilere.Bir de tövbe tövbe, dün günüm çok kötü geçti; çok öfkeliydim. Bol bol estağfurullah el azim çektim ama...dün doktor kontrolüm vardı; herkesin karnı burnundaydı ve eşleri yanlarındaydı. Ben yapayalnız ve mutsuzdum. Defalarca tuvalete gidip ağladım; işyerine geldiğimde de uzun süredir görmediğim bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm. Zaten benim dışımda herkesin çocuğu oldu. Dün berbat bir gün geçirdim. Günlük dualarımı, ibadetlerimi, okumalarımı falan hiç aksatmadım ama yüreğim kötülük dolu gibiydi dün; çok öfkeli, çok umutsuzdum. Benim yüreğim bu kadar kötülük ve kıskançlık dolu olamaz, olmamalıYa mucib yardım et!
AMENNA...Ben de kendi kendime diyorum cennete girecek kadar iyi değilim benim yanmam lazım bazı kötü duygularımn gitmesi lazım diye bu bakımdan kötülük varsa bile farkinda lik oluşturup düzeltmeye çalışmak bile buyukluktur,ki bazı noktalarda haklısın duygusallık olmuş inşallah bu günler geride kalacak bebeginle esinle çok güzel günlerin olacak öyle düşün Allah'ın gücü her şeye yeter evellallah
İnşallah canımBen de kendi kendime diyorum cennete girecek kadar iyi değilim benim yanmam lazım bazı kötü duygularımn gitmesi lazım diye bu bakımdan kötülük varsa bile farkinda lik oluşturup düzeltmeye çalışmak bile buyukluktur,ki bazı noktalarda haklısın duygusallık olmuş inşallah bu günler geride kalacak bebeginle esinle çok güzel günlerin olacak öyle düşün Allah'ın gücü her şeye yeter evellallah
İnşallah salih ve saliha evlatlarımız olacak canım... Dualarla gelen evlatlar olacaklar biiznillah.yasadiklarimiz kolay seyler degil cnm.hepimiz bazen yoruluyoruz, bunaliyoruz ,imreniyoruz cevremizdekilere.
bu bizim yaradilis ozelliklerimizde var her kadin annelik icgudusuyle dogar.kim anne olmak istemezki.
gordugumuz her hamileye ozeniyoruz.RABBIM yardim etsin hepimize.ne guzel kulluk vazifeni yapmaya calisiyorsun.
ettigin sozde buyuk bir soz degil.rahat ol.elimizden geleni yapicaz tabiki evlatlarimizi guzel yetistirmeye calisicaz.
bunu dile getirmende hic bi sorun yok bence.bu rabbinle senin aranda olan bi yalvaris seklidir. cekinme icinden geldigi gibi yalvar, yakar, iste, sinirlama koymamak lazim.bol bol da estagfirullah cek.insallah anne olucaksin.olucazzzz....
basin sagolsun cnm mekani cennet olsun.bu kadar uzulme nolur gelecegini dusun.İnşallah canımİnsanız işte, ne kadar iyi düşünmeye çalışsak da şeytan vesvesesini veriyor. Bir de ben evde sürekli yalnızım; eşim görevi nedeniyle ayda 4- 5 gün eve gelebiliyor. Yalnız insanla çok uğraşırmış şeytan. Annem öldüğünden beri ağlamadığım tek bir günüm yok. Hem annesizlikten hem de anne olamamaktan dolayı gözümün yaşı dinmiyor. Bazen düşünüyorum, bu kadar ağlamak acaba isyana mı girer diye Ama ağlamazsam içimin zehrini boşaltamam ki.
cnm liste vardi ama 3 ay yonetebildim.GURBET KUSU canım burada liste var mı yoksa herkes dua edebiliyor mu? Ben konu başlığı altında yazan arkadaşların hepsine bir şeyler okumak istiyorum da.
fransadayim tatlim. burda vatandas olmadan turkiyeye gidersem geri donemem.Cnm ya nerdesin yurtdısında 5 sene nasıl dayandınkş niye gidemendin ki cnm ya
canım bir yasin, 1 meryem ve 1 de fetih süresi okudum. Rabbim kabul etsin inşallah... bu akşam diğer duaları da okuyacağım inşallah.. Rabbim kabul etsin hepimizin anne olmasını, hepimize salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah...ANNE OLMAK ISTEYENLER
BIRLIKTE BILDIGIMIZ BUTUN SURELERI OKUYABILIRIZ
EVLATLARIMIZ DUALARIMIZLA GELICEK INSALLAH...
*Ayetel kursi=20+30+10+20+313+20
*Ihlas suresi=20+30+10+20+200+20+150
*Felak suresi=20+30+10+20+10
*Kevser suresi=20+10+20
*Nas suresi=20+30+10+20+10
*Fatiha=20+20
*Yasin=1(+1 amme+1 tebareke)
*Kenzul ars=2
*Salavat=3.000+1.000+200
*Tevhid=1.000
*Rabbi hebli mines salihin=500
*ESMA-UL HUSNA=707 ya varis,731 ya halik,336 ya musavvir
1.000 ya fettah,500 ya latif
RABBIM
GUZEL ISIMLERININ HURMETINE BIZLERI SEVINDIR.
HAYIRLI, SAGLIKLI ,GUZEL EVLATLAR NASIP ET BIZLERE INS.
ABLAM ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH.canım bir yasin, 1 meryem ve 1 de fetih süresi okudum. Rabbim kabul etsin inşallah... bu akşam diğer duaları da okuyacağım inşallah.. Rabbim kabul etsin hepimizin anne olmasını, hepimize salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah...
cnm kötülükle kıskançlıkla bi ilgisi yok aslında hepimize oluyor en yakınlarımdan hamilelik haberi alınca bi an afallıyorum belkide agliyorum ama inan kıskançlıktan değil sadece kendimiz icin istiyoruz artık olsun istiyoruz olacak mı olmayacak mı bilmediğimiz icin korkuyoruz az once birsuru ağladım çünkü benden sonra evlenen bi cok yakın akrabamın bebekleri masallah 2 yasına basacak Allah bağışlasın saglikli omur versin ins kısmet bu isler ama artık cok yoruldum .Bir de tövbe tövbe, dün günüm çok kötü geçti; çok öfkeliydim. Bol bol estağfurullah el azim çektim ama...dün doktor kontrolüm vardı; herkesin karnı burnundaydı ve eşleri yanlarındaydı. Ben yapayalnız ve mutsuzdum. Defalarca tuvalete gidip ağladım; işyerine geldiğimde de uzun süredir görmediğim bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm. Zaten benim dışımda herkesin çocuğu oldu. Dün berbat bir gün geçirdim. Günlük dualarımı, ibadetlerimi, okumalarımı falan hiç aksatmadım ama yüreğim kötülük dolu gibiydi dün; çok öfkeli, çok umutsuzdum. Benim yüreğim bu kadar kötülük ve kıskançlık dolu olamaz, olmamalıYa mucib yardım et!
Cahillik mi vicdansızlık mı bilemiyorum canım ama bazı insanlar neden böyle oluyorlarcnm kötülükle kıskançlıkla bi ilgisi yok aslında hepimize oluyor en yakınlarımdan hamilelik haberi alınca bi an afallıyorum belkide agliyorum ama inan kıskançlıktan değil sadece kendimiz icin istiyoruz artık olsun istiyoruz olacak mı olmayacak mı bilmediğimiz icin korkuyoruz az once birsuru ağladım çünkü benden sonra evlenen bi cok yakın akrabamın bebekleri masallah 2 yasına basacak Allah bağışlasın saglikli omur versin ins kısmet bu isler ama artık cok yoruldum .
ben mesela annesi babası vefat etmis birinin yanında anne babamdan aska bahsetmem , ya da evlenmemiş yası büyümüş kızların yanında asla evliliğin guzel yanlarından bahsetmem hatta bazen yuzugumu bile takmıyorum özendirmemek icin . ama nedense insanlarda bu hassasiyeti göremiyorum ya tamm insan bebegini sever öper koklar ama benim yakın çevrem nedense bebeklerini çılgınlar gibi seviyor , bağıra çağıra seviyor , emzirmekle alakalı bana soruyo bi tanesi acaba diğer memeyi mi versem bunda sut kaldı mı , yok bebeğim seni cok ozledim emzirip hasret gidermek istiyorum vs vs .
belli etmiyorum ama icim yanıyor neden diyorum biraz daha hassas olamazlar mı . Bebek açsa emzir bu kadar ince detaya girmeye ne gerek varbelki de ben cok hassasım aman ne biliyim cnm ins Rabbim bize de nasip etsin cok ağladım bugün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?