- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.381
Tmm cnm paylasicam surecimi.senin tedavin nsl oldu cnm uzun protokolmu kisami?amin canım ... rabbim seninde yardımcın olsun. rahat ol stres yapma ne olur. rabbim hepimize ol desin inşallah... habersiz bırakma sende bizi..
canım benim tedavilerim paldır küldür oluyor hep.. bu üçüncü tedavim. ben ikinci eşim canım. eşimin bir kızı var. annesi ölmüş. aramız çok iyi ama benim evladımın olmasını istemiyor ne yazık ki. babasına da baskı yapıyor ve eşim de bu tedavilere çok zor ikna oluyor. 25, 26 yaşlarında. yeni evlendi o da... bu nedenle gizli saklı tedavi oluyoruz kimse bilmeden. o yüzden paldır küldür dedim. 2. tedavimde hamile kaldım. 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. ağustosda kürtaj oldum. eşime söz vermiştim bir daha tedavi olmayacağım diye.. ama içim yandı.. çok ağladım bebeğimi kaybedince. sağolsun o da son bir tedavi olmamı kabul etti. doktorumda hemen tedavimi başlattı. ekimde opu oldum. 2 embriyom donduruldu. ama hemen alamadım bebeklerimi. aynı anda hamile kaldığım arkadaşım 5 martta bebeklerini kucağına alacak. ben tekrar transfer olacağım rabbimin izniyle... yaşım 44. yolun sonuna geldim artık zaten..rabbim büyük inşallahTmm cnm paylasicam surecimi.senin tedavin nsl oldu cnm uzun protokolmu kisami?
20 Ayetel Kursi 20 İhlas süresi 20 Felak suresi 20 Kevser süresi 20 Nas suresi 20 Fatiha okudum. Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah kimin ne muradına varsa kabul olsun insallahbunlardan okuyabilirsin ablacikk
KIZLAR BILDIGINIZ BUTUN SURELERI OKUYUN
BUTUN LISTEMIZDEKILERIN DILEGI ICIN INSALLAH...
*Ayetel kursi=20
*Ihlas suresi=20
*Felak suresi=20
*Kevser suresi=20
*Nas suresi=20
*Fatiha=20
*Yasin=
*Salavat=
*Tevhid=
*ESMA-UL HUSNA=
RABBIM
GUZEL ISIMLERININ HURMETINE BIZLERI SEVINDIR.
HAYIRLI, SAGLIKLI ,GUZEL EVLATLAR NASIP ET BIZLERE INS.
ya varis 707, ya halık 731, ya musavvir 336bunlardan okuyabilirsin ablacikk
KIZLAR BILDIGINIZ BUTUN SURELERI OKUYUN
*Ayetel kursi=20
*Ihlas suresi=20
*Felak suresi=20
*Kevser suresi=20
*Nas suresi=20
*Fatiha=20
*Yasin=
*Salavat=
*Tevhid=
*ESMA-UL HUSNA=
RABBIM
20 Ayetel Kursi 20 İhlas süresi 20 Felak suresi 20 Kevser süresi 20 Nas suresi 20 Fatiha okudum. Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah kimin ne muradına varsa kabul olsun insallah
ya varis 707, ya halık 731, ya musavvir 336
ayetel kürsi ihlas felak nas kevser 10ar tane
salavat 1000 tane
tevhid 1000 tane
Rabbim buradaki yazan arkadaşlarımızın ve herkesin gönül muradlarımızı gerçekleştirsin en tez vakitte
ABLAM ALLAH BUYUKTUR .KESKE ILK YILLARDA KIZI SORUN CIKARMASAYDI.canım benim tedavilerim paldır küldür oluyor hep.. bu üçüncü tedavim. ben ikinci eşim canım. eşimin bir kızı var. annesi ölmüş. aramız çok iyi ama benim evladımın olmasını istemiyor ne yazık ki. babasına da baskı yapıyor ve eşim de bu tedavilere çok zor ikna oluyor. 25, 26 yaşlarında. yeni evlendi o da... bu nedenle gizli saklı tedavi oluyoruz kimse bilmeden. o yüzden paldır küldür dedim. 2. tedavimde hamile kaldım. 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. ağustosda kürtaj oldum. eşime söz vermiştim bir daha tedavi olmayacağım diye.. ama içim yandı.. çok ağladım bebeğimi kaybedince. sağolsun o da son bir tedavi olmamı kabul etti. doktorumda hemen tedavimi başlattı. ekimde opu oldum. 2 embriyom donduruldu. ama hemen alamadım bebeklerimi. aynı anda hamile kaldığım arkadaşım 5 martta bebeklerini kucağına alacak. ben tekrar transfer olacağım rabbimin izniyle... yaşım 44. yolun sonuna geldim artık zaten..rabbim büyük inşallah
amiinn amiinnn amiinn ecmain rabbim kabul etsin cnm.1000 ya fettah
500 ya Latif
500 Rabbi hebli mines salihin
tum liste icin okudum yarabbim nolur dualarımızı kabul eyle , hayırlı saglikli evlatlar nasip eyle , hasretimize evlatlarimiza tez zamanda kavuştur bizleri amin amin
Canim nette sorunum var giremiyorum biyerden telle baglandim zorla telden beceremiyom 313 ayetelkursi 2000ihlas200 selavat yasin tebareke amme kenzul ars tefriciye amenerresulu istirah bunlarida 1er tane okudum Allah kabul eylesin yazilari goremiyorum idare edin beni soran olursaANNE OLMAK ISTEYENLER
BIRLIKTE BILDIGIMIZ BUTUN SURELERI OKUYABILIRIZ
*Ayetel kursi=20+30+10+20
*Ihlas suresi=20+30+10+20
*Felak suresi=20+30+10+20
*Kevser suresi=20+10+20
*Nas suresi=20+30+10+20
*Fatiha=20+20
*Yasin=
*Salavat=3.000+1.000
*Tevhid=1.000
*ESMA-UL HUSNA=707 ya varis,731 ya halik,336 ya musavvir
RABBIM
aytenim tedavim baslarsa listeyi yari yolda birakamam.Kuzummmmm neden tekrar liste düzenlemiyorsun
tmm ablam RABBIM kabul etsin insallah...Canim nette sorunum var giremiyorum biyerden telle baglandim zorla telden beceremiyom 313 ayetelkursi 2000ihlas200 selavat yasin tebareke amme kenzul ars tefriciye amenerresulu istirah bunlarida 1er tane okudum Allah kabul eylesin yazilari goremiyorum idare edin beni soran olursa
Bence çok güzel dua etmişsin, yetiştirmeye çalışacaksın ki bunun çabasına bile Allah kat kat geri döndürür sana. Yetistirecegim hiç hatası günahı olmayacak dört dörtlük olacak gibi bir şey dememissin,nacizane benim fikrim büyük konusulma yok gibiKızlar, geçen ay çok büyük bir dua ettim; hatta dün gece de yine aynı duayı ettim ama bilmem altından kalkabilir miyim? "Eğer bana bir evlat verirsen, söz veriyorum sana layık bir kul olarak yetiştirmeye çalışacağım" dedim. Çok mu büyük konuşmuşum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?