- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.421
Allah yardımcın olsun cnm ins tutunur sana bebegin / bebeklerinKizlar yarin RABBİM izin verirse transferimvar lutfen dualarinizi eksik etmeyin RABBİM hepimize anne olmayi nasip etsin insallah
Canim ben 50 ayetel kursi 100 ihlas 100 felak 100 nas 100 fatiha 1000 salavat ve 1000 keimeyi tevhid ve 707 ya varis okudum allah kabul eder insANNE OLMAK ISTEYENLER
BIRLIKTE BILDIGIMIZ BUTUN SURELERI OKUYABILIRIZ
EVLATLARIMIZ DUALARIMIZLA GELICEK INSALLAH...
*Ayetel kursi=20+30+10+20+313
*Ihlas suresi=20+30+10+20+200
*Felak suresi=20+30+10+20
*Kevser suresi=20+10+20
*Nas suresi=20+30+10+20
*Fatiha=20+20
*Yasin=1(+1 amme+1 tebareke)
*Kenzul ars=2
*Salavat=3.000+1.000+200
*Tevhid=1.000
*Rabbi hebli mines salihin=500
*ESMA-UL HUSNA=707 ya varis,731 ya halik,336 ya musavvir
1.000 ya fettah,500 ya latif
RABBIM
GUZEL ISIMLERININ HURMETINE BIZLERI SEVINDIR.
HAYIRLI, SAGLIKLI ,GUZEL EVLATLAR NASIP ET BIZLERE INS.
allah kabul etsin cnm.RABBIM HEPIMIZI SEVINDIRSIN INSALLAH...GURBET KUSU Cuma günü yani yarın müsait olmayacağım için şimdiden yazayım. Bu başlık altında yazan ve evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarım için Vakıa Suresi okudum. Rabbim bizlere tez vakitte salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
cnm ya valla ayni kelimeyi banada soyledi birisi.cok uzulmustum dunyam basima yikildi sanki.Cahillik mi vicdansızlık mı bilemiyorum canım ama bazı insanlar neden böyle oluyorlarTamam, bazıları gerçekten kötü niyetle yapmıyor, patavatsızlığından yapıyor ama bazıları bile isteye yakıyor karşıdakinin canını. Mesela burada bir arkadaş yazmıştı, kadın doğumcunun önünde beklerken hamile bir kadın ona, "ahh yazık, ben olsam eşimden ayrılırdım,eşime bunu yapmazdım" gibi şeyler söylemişti; arkadaş çok üzülmüştü. Böyle insanlardan Rabbim razı gelmez. Karnındaki canın asıl sahibini unutuyorlar ne yazık ki...
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH DEMETCIM.Canim ben 50 ayetel kursi 100 ihlas 100 felak 100 nas 100 fatiha 1000 salavat ve 1000 keimeyi tevhid ve 707 ya varis okudum allah kabul eder ins
Allah yardımcın olsun cnm , inş bebeğine kavuşursun tez vakitte cnmfransadayim tatlim. burda vatandas olmadan turkiyeye gidersem geri donemem.
esim burda calisiyor.vatandasligida var.aileside burda.hepsi oturum hakkini aldi.
bi ben kaldim malesef.ilk geldigimde kuralllari ihlal ettigim icin biraz ugrastiriyorlar.(17 yasinda geldim ogrenciydim)
mahkemeye falan basvurdum.cevap bekliyorum.simdiye kadar bi bebis olsaydi direk onu vatandas yapip kan bagimdan dolayi bende oturum alirdim da nasip olmadi.bir yandanda tup bebege basladim.insallah birisi olur bari...
Arkadaslar hepimiz ayni duygulari yasiyoruz bazen insanin ici o kadar cok aciyorki bazen dayanacak gucum kalmiyorcnm kötülükle kıskançlıkla bi ilgisi yok aslında hepimize oluyor en yakınlarımdan hamilelik haberi alınca bi an afallıyorum belkide agliyorum ama inan kıskançlıktan değil sadece kendimiz icin istiyoruz artık olsun istiyoruz olacak mı olmayacak mı bilmediğimiz icin korkuyoruz az once birsuru ağladım çünkü benden sonra evlenen bi cok yakın akrabamın bebekleri masallah 2 yasına basacak Allah bağışlasın saglikli omur versin ins kısmet bu isler ama artık cok yoruldum .
ben mesela annesi babası vefat etmis birinin yanında anne babamdan aska bahsetmem , ya da evlenmemiş yası büyümüş kızların yanında asla evliliğin guzel yanlarından bahsetmem hatta bazen yuzugumu bile takmıyorum özendirmemek icin . ama nedense insanlarda bu hassasiyeti göremiyorum ya tamm insan bebegini sever öper koklar ama benim yakın çevrem nedense bebeklerini çılgınlar gibi seviyor , bağıra çağıra seviyor , emzirmekle alakalı bana soruyo bi tanesi acaba diğer memeyi mi versem bunda sut kaldı mı , yok bebeğim seni cok ozledim emzirip hasret gidermek istiyorum vs vs .
belli etmiyorum ama icim yanıyor neden diyorum biraz daha hassas olamazlar mı . Bebek açsa emzir bu kadar ince detaya girmeye ne gerek varbelki de ben cok hassasım aman ne biliyim cnm ins Rabbim bize de nasip etsin cok ağladım bugün ..
Canim nette sorunum var giremiyorum biyerden telle baglandim zorla telden beceremiyom 313 ayetelkursi 2000ihlas200 selavat yasin tebareke amme kenzul ars tefriciye amenerresulu istirah bunlarida 1er tane okudum Allah kabul eylesin yazilari goremiyorum idare edin beni soran olursa
tmm ablam duzelteyim hemen.RABBIM KABUL EYLESIN INSALLAH.gurbet KUŞU canım ben geldim çok şukur yukarda alıntıladım ihlas 2 bin okumuştum 200 yazmışın dikkatimi çekti hatırlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?