- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.841
Amiiin canim..Rabbim dualarimizi kabul eder insallahCNM 250 LERI HER GUN KUMBARAYA YAZIYORUM.
RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH. YARIN HEDIYE EDICEZ OKUNANLARI...
Ayyyy gözün aydın canım benim inşallahhhh sağlıkla devam eder inşallah yarın kanda çıkar ne kadar zamandır çocuk istiyorsun ilk mi bu çok soru sordum ama kusura bakmazsın artık rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah aminnnnnkızlar duanın gücü bir kez daha kendini gösterdi hamileyim çok şükür yarın kan vercem hepinizden Allah razı olsun
Allah razı olsun canım sorabilirsin tabi ne demek. 1 yıldır çocuk istiyorum ama arada düşüklerim olduğu için toplamada 6 aydır diyebiliriz. bat 16 marttı 6 gün önceden belli etti. ilk bebek olcak Rabbim izin verirse. darısı isteyen herkese olsun inşallah.Ayyyy gözün aydın canım benim inşallahhhh sağlıkla devam eder inşallah yarın kanda çıkar ne kadar zamandır çocuk istiyorsun ilk mi bu çok soru sordum ama kusura bakmazsın artık rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah aminnnnn
Rabbim bu defa kucağına almayı nasip etsin inşaAllah sag salim kucağına alıp sağlıkla büyütürsünAllah razı olsun canım sorabilirsin tabi ne demek. 1 yıldır çocuk istiyorum ama arada düşüklerim olduğu için toplamada 6 aydır diyebiliriz. bat 16 marttı 6 gün önceden belli etti. ilk bebek olcak Rabbim izin verirse. darısı isteyen herkese olsun inşallah.
inşallah canım çok teşekkür ederim.Rabbim bu defa kucağına almayı nasip etsin inşaAllah sag salim kucağına alıp sağlıkla büyütürsün
Allahm sağ saglim kucağına almayi da nasip etsin inşallah darısı başımıza :)kızlar duanın gücü bir kez daha kendini gösterdi hamileyim çok şükür yarın kan vercem hepinizden Allah razı olsun
Senin adina cook sevindim insallah bu sitedeku tum arkadaslarima ve bana nasip etsin insallahkızlar duanın gücü bir kez daha kendini gösterdi hamileyim çok şükür yarın kan vercem hepinizden Allah razı olsun
Amin inşallah canim. Hepinizin gönlüne gore versin Rabbim.Senin adina cook sevindim insallah bu sitedeku tum arkadaslarima ve bana nasip etsin insallah
Bol bol sizin içinde dua edeceğim inşallah. İnşallah art arda gelir bebis haberleriAllahm sağ saglim kucağına almayi da nasip etsin inşallah darısı başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?