- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.881
hay ALLAH razı olsun bacım tek okuyan sensin biliyomusun canım çok üzüldüm bütün bacılarıma rica etmiştim bi kac kişi okur diye düşünmüştüm canları sagolsun demek müsait degillermasallah abla oglun o kadar buyukmu. ya insallah bizede nasip olur.
insallah sinavini kolayca gecer.okuduklarimi yazarim .
Cnm gözün aydın ,rabbim kucana almayı nasip etsinsağol canım Allah razı olsun normal çok şükür
amin canım Allah razı olsun cümlemize bu mutluluğu yaşatsın RabbimCnm gözün aydın ,rabbim kucana almayı nasip etsin
amin canım Allah razı olsun cümlemize bu mutluluğu yaşatsın Rabbim
Sağ ol canim Allah razi olsun.Cnm gözün aydın ,rabbim kucana almayı nasip etsin saglıklı hayrlı evlat versin RABBİM
170ayetel kursi benden de, Rabbim inşallah gönlündeki istediği okula birincilikle girmesine yardımcı olur,o gün ben de sınava gireceğim kitapçıklar dagitilana kadar da dua ederim :) içi rahat olsun heyecan yapmasın Allah ın izniyle olur inşallahs.a canlar cumanız mubarek dualarımız kabul olur inşş
canlar sizden bi ricam olacak oglum pazar günü saat 10 da ygs sınavına girecek
ALLAH rızası bütün peygamberler hürmetine sizden dua süre
yasin emenüresülü ayetel kürsü kenzül arş ne okursanız rica ediyorum sizde inş benim tatdıgım
duyguyu tadar sizlerde okul bahcesinde elinizde kuran okuyarak evlatlarınızı beklersiniz inşş inşş sizde
nasip olur okuyanda okumuyanda hepinizden ALLAH razı olsun
oglumun adı BERKAY
Canim ben ogluna ve sinava girecek tum ark icin bir kenzul ars ve yasin okudum ins hepsi basarili olur ve istedikleri yerlere gelirler bugun biraz yogumdum oyuzden giremedim netehay ALLAH razı olsun bacım tek okuyan sensin biliyomusun canım çok üzüldüm bütün bacılarıma rica etmiştim bi kac kişi okur diye düşünmüştüm canları sagolsun demek müsait degiller
canım bu benim ilk eşimden 2. evliligim benim malesef bekarla evlndim hiç çoçugu yok
ben anneligi tattım çok şükür o da baba olsun istiyorum onun için ugraşıyorum
ayşem bu arada tüp bebege dün başladım bnde nasip herrşey
senin nasıl gidiyo tedavilerin canım ?
duaların için tekrar ALLAH razı olsun yazdıklarını ogluma okuttum
oda elini actı anne adı ne dedi ayşe dedim
ALLAHIM duy sesimi bu güzel yürekli ayşe ablamada tez vakitte evlat ver
ver ki oda bir başkalarına gidip oglum sınava girecek dua edermisinz diye söylesin büyük ALLAHIM inş dedi
şok oldum
170ayetel kursi benden de, Rabbim inşallah gönlündeki istediği okula birincilikle girmesine yardımcı olur,o gün ben de sınava gireceğim kitapçıklar dagitilana kadar da dua ederim :) içi rahat olsun heyecan yapmasın Allah ın izniyle olur inşallah
Canim ben ogluna ve sinava girecek tum ark icin bir kenzul ars ve yasin okudum ins hepsi basarili olur ve istedikleri yerlere gelirler bugun biraz yogumdum oyuzden giremedim nete
kızlarr can kızlar gece gece aglattınız ya beni ALLAH hepinizden razı olsunazap_cicegi canım bugün dışarıda idim. Geç döndüm. Ogluna ve tum sinava girecek kardeslerime birazdan Yasin, 7 Felak 7 nas 7 ayetel kursi ve 7 fatiha okuyacagim. Rabbim başarılı eylesin sınavlarını, gonullerindeki yerlere yerlessin hepsi insAllah
Kuzum benim sende beni aglattin bitanem yaa. Ne güzel dua etmissin bitanemm. Allah senden de hepimizden de razi olsun. Rabbim su mubarek gece hurmetine hepimizin dualarini kabul etsin kuzummmmm. Aminnnnnnnnn Aminnnnnn Aminnnnn.Okudum bitti kuzum benim duam. Rabbim makbul buyursunkızlarr can kızlar gece gece aglattınız ya beni ALLAH hepinizden razı olsun
benim yavruma okudugunuz dualar önünüze gelsin sizleri kazadan beladan korusun inş
güzel yürekli bacılarım benim RABBİM gönlünüzde hayalinizde ne varsa önünüze sersin
yuvanızdan huzur mutluluk çoçuk sesi kahkaha sesi hiç eksik olmasın inşşş
taaa yürekten söylüyorum
evlat mı istiyonuz kurban oldugum cifter cifter versin saglıkmı istiyonuz uykudan başka yastıga kafanız degmesin
sevgimi istiyonuz eşiniz sizden başkasını görmesin
paramı istiyonuz RABBİM BİN versin
duamı istiyorsunuz
RABBİM sizlere YUSUF peygamberimiz gibi imanı güçlü adım atıkca size dua edecek evlatlar versin
kafanızı saga cevirin saygı sola cevirin sevgi görün inşş
bu dualarda beni gece yarısı sevindirdiginz icin RABBİMDE sizleri sevindirsin inşş
dua bacınızdan sizlere yürek duam AMİNNNNNNNNNNN
ALLAH razı olsun canlar benim yaşayacagım pazar günkü heyacandan aynısından sizde tadın inşş
sizde yavrunuzu heyacanla dua ile bekleyin okul bahcesinde AMİNNNNN
bacım amacım kimseyi aglatmak degil taaaa yüregimden geldigi gibi yazdım RABBİM duyar inşşKuzum benim sende beni aglattin bitanem yaa. Ne güzel dua etmissin bitanemm. Allah senden de hepimizden de razi olsun. Rabbim su mubarek gece hurmetine hepimizin dualarini kabul etsin kuzummmmm. Aminnnnnnnnn Aminnnnnn Aminnnnn.Okudum bitti kuzum benim duam. Rabbim makbul buyursun
Canimmmmm mutluluktan duygulanmaktan agladim bitanem. Iyi ki varsiniz dua kardeslerimmmmm. Ay bitanem Aminnn. Rabbim tez elden gondersin hepimizin mucizelerini yaninda benimkini de insAllah.Allaha emanet olun hepiniz canlarbacım amacım kimseyi aglatmak degil taaaa yüregimden geldigi gibr yazdım RABBİM duyar inşş
dua icin AMİNNNNNNN AMİNNNN gece gece melekler duysun inş
ALLAH razı olsun
inş bidaki göz yaşın mutluluktan hamilelik haberinden olur yine beraber aglarız sevinçten AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
insallah yegeniniz icin bi yasin okuyacagim basarilar simdidencuma,ctesi pazar için aldım.
kızlar yeğenim pazar günü öss sınavına girecek, dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
herkes emeğinin karşılığı alır inşlaah sınavda. amin.
tşk.Hasretim bebiko
oglunuz baya büyükmüs masallah abla dememde bi sakinca yok o zaman:) oglunuz icin bi yasin okuyacagim insallah Allah emeklerini bosa cikarmasin basarilar dilerims.a canlar cumanız mubarek dualarımız kabul olur inşş
canlar sizden bi ricam olacak oglum pazar günü saat 10 da ygs sınavına girecek
ALLAH rızası bütün peygamberler hürmetine sizden dua süre
yasin emenüresülü ayetel kürsü kenzül arş ne okursanız rica ediyorum sizde inş benim tatdıgım
duyguyu tadar sizlerde okul bahcesinde elinizde kuran okuyarak evlatlarınızı beklersiniz inşş inşş sizde
nasip olur okuyanda okumuyanda hepinizden ALLAH razı olsun
oglumun adı BERKAY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?