- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.861
canım ben okudum arkadaş için ama nöbetçiyim ancak bildirebildim Allah kabul etsin inşallah.. kumbara içinde 100 adet okudum..
tebrik ederim hayırlı olsun inşallah...Bol bol sizin içinde dua edeceğim inşallah. İnşallah art arda gelir bebis haberleri
Teşekkür ederim inşallah.tebrik ederim hayırlı olsun inşallah...
evet dün diğer sayfalara yazıp buna yazmadığımı geç farkettim. okudum tabiki, Rabbm kabul etsin inş.
hayırlı uğurlu olsun,Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Tüp mü normal mi?inşallah canım çok teşekkür ederim.
sağol canım Allah razı olsun normal çok şükürhayırlı uğurlu olsun,Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Tüp mü normal mi?
gozun aydin cnm.saglikla kucagina al insallahh.Allah razı olsun canım sorabilirsin tabi ne demek. 1 yıldır çocuk istiyorum ama arada düşüklerim olduğu için toplamada 6 aydır diyebiliriz. bat 16 marttı 6 gün önceden belli etti. ilk bebek olcak Rabbim izin verirse. darısı isteyen herkese olsun inşallah.
masallah abla oglun o kadar buyukmu. ya insallah bizede nasip olur.s.a canlar cumanız mubarek dualarımız kabul olur inşş
canlar sizden bi ricam olacak oglum pazar günü saat 10 da ygs sınavına girecek
ALLAH rızası bütün peygamberler hürmetine sizden dua süre
yasin emenüresülü ayetel kürsü kenzül arş ne okursanız rica ediyorum sizde inş benim tatdıgım
duyguyu tadar sizlerde okul bahcesinde elinizde kuran okuyarak evlatlarınızı beklersiniz inşş inşş sizde
nasip olur okuyanda okumuyanda hepinizden ALLAH razı olsun
oglumun adı BERKAY
Allah razı olsun canımbırakır mıyım hiç canım :) sayenizde dualarla geldi bebişim sizin için bol bol dua edeceğim inşallah bebişim sımsıkı tutunur bana sizde benim için dua edin.gozun aydin cnm.saglikla kucagina al insallahh.
bizlerede dua et .hamissin diye bizi birakma tamam mi
insallah tutunur cnm .yorma kendini guzel beslenAllah razı olsun canımbırakır mıyım hiç canım :) sayenizde dualarla geldi bebişim sizin için bol bol dua edeceğim inşallah bebişim sımsıkı tutunur bana sizde benim için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?