- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.901
TABİKİ SAKINCASI YOK ABLA DEMENDE BACIMinsallah yegeniniz icin bi yasin okuyacagim basarilar simdiden
oglunuz baya büyükmüs masallah abla dememde bi sakinca yok o zaman:) oglunuz icin bi yasin okuyacagim insallah Allah emeklerini bosa cikarmasin basarilar dilerim
@Ecrin ensar bebek_elif icin 250 okudum Allah kabul etsin insalahGURBET KUSU
iyim abla sukur.simdilik iki igne oluyorum gunde.GURBET KUSU napıyosun nasıl gidiyor tedaviler
masallah ona allah razi olsun RABBIM guzel mertebelere gelmesini nasip etsin insallah.hay ALLAH razı olsun bacım tek okuyan sensin biliyomusun canım çok üzüldüm bütün bacılarıma rica etmiştim bi kac kişi okur diye düşünmüştüm canları sagolsun demek müsait degiller
canım bu benim ilk eşimden 2. evliligim benim malesef bekarla evlndim hiç çoçugu yok
ben anneligi tattım çok şükür o da baba olsun istiyorum onun için ugraşıyorum
ayşem bu arada tüp bebege dün başladım bnde nasip herrşey
senin nasıl gidiyo tedavilerin canım ?
duaların için tekrar ALLAH razı olsun yazdıklarını ogluma okuttum
oda elini actı anne adı ne dedi ayşe dedim
ALLAHIM duy sesimi bu güzel yürekli ayşe ablamada tez vakitte evlat ver
ver ki oda bir başkalarına gidip oglum sınava girecek dua edermisinz diye söylesin büyük ALLAHIM inş dedi
şok oldum
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH CNM.AMINN...GURBET KUSU CANIM TÜM LİSTEYE OKUDUM BİTİRDİM. RABBİM KABUL EYLESİN ÖNCE GÖBÜŞLER SONRA KUCAKLAR DOLSUN İNŞALLAH
Cnm hastayım dua okuyamıyrum rabbim zihin acıklıgı versin inş cok güzel gecer , darılma cnm sakın başarılarkızlarr can kızlar gece gece aglattınız ya beni ALLAH hepinizden razı olsun
benim yavruma okudugunuz dualar önünüze gelsin sizleri kazadan beladan korusun inş
güzel yürekli bacılarım benim RABBİM gönlünüzde hayalinizde ne varsa önünüze sersin
yuvanızdan huzur mutluluk çoçuk sesi kahkaha sesi hiç eksik olmasın inşşş
taaa yürekten söylüyorum
evlat mı istiyonuz kurban oldugum cifter cifter versin saglıkmı istiyonuz uykudan başka yastıga kafanız degmesin
sevgimi istiyonuz eşiniz sizden başkasını görmesin
paramı istiyonuz RABBİM BİN versin
duamı istiyorsunuz
RABBİM sizlere YUSUF peygamberimiz gibi imanı güçlü adım atıkca size dua edecek evlatlar versin
kafanızı saga cevirin saygı sola cevirin sevgi görün inşş
bu dualarda beni gece yarısı sevindirdiginz icin RABBİMDE sizleri sevindirsin inşş
dua bacınızdan sizlere yürek duam AMİNNNNNNNNNNN
ALLAH razı olsun canlar benim yaşayacagım pazar günkü heyacandan aynısından sizde tadın inşş
sizde yavrunuzu heyacanla dua ile bekleyin okul bahcesinde AMİNNNNN
Okudum canim bugun icin ve yarin icinبِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
اللهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
*HER GUN 250 SALAVAT OKUYUP BILDIRELIM
*CUMARTESI 12/03/2016 ==Duasi okunanHasretim30
LISTEMIZ;;;
@Ecrin ensar bebek_elif =
G guzbahar =======250 *
@whitewolf =======250(+7)
azap_cicegi (dilek)==250*
B bebegim-gel ( busra)=
Saye- ==========
evTik ==========250*
damla_22 (didem)==250
Hasretim30 ======250
@Ilaymilya (ayten)===250(+1)
saydin78 (sevda) ==250(+1)
I Irmak-986 ======
Avrenim (ebru)====250(+2)
esmaaaaalarrr ====
@feride67 (vildan)====
A arzm61 ==========250(+3)
Sealand ==========250(+3)
K kartanem2 (sultan)====250*
Hasretim bebiko (demet)=250*
Gullerdiyarindanbiri (hatice)==250*
mrym5579 =========250(+1)
GURBET KUSU (ayse)==250*
***TOPLAM OKUNAN SALAVAT=4.000
***KURALLARIMIZ;;;
*Kizlar hergun bildiri yapilmalidir.
*3 gun dualara katilmayan listeden siliniyor.
*Dualari hafta sonu okuyamayanlar cumadan alabilirsiniz.
*Cuma gunleri hediye edilmesi icin kumbaraya okuma yapabilirsiniz.
iyim abla sukur.simdilik iki igne oluyorum gunde.
pazartesi kontrolum var bakalim ne olacak.1 aydir sadece 10 yumos oldu igneyle.endiseliyim acikcasi.
aminnn amin balımmmasallah ona allah razi olsun RABBIM guzel mertebelere gelmesini nasip etsin insallah.
cok mutlu oldum ablam.ALLAHIM hayirli omur versin guzel gunlerini gor hep insallah.
bugun insirah okuycam ona sende oku kolaylik icin okunuyor.
esinede insallah rabbim babaligi nasip eder.surecini paylas merak ederim ben.
esf bacım ne darılması sadeceCnm hastayım dua okuyamıyrum rabbim zihin acıklıgı versin inş cok güzel gecer , darılma cnm sakın başarılar
yasin-i serif okudum insallah oglunla birlikte sinava girecek tüm kardeslerimizin emekleri bosa cikmaz.. Allah yardimcisi olsun simdiden zihin acikligi versin insallah.. güzel dualar icin tesekür ederim hepsine gönülden aminTABİKİ SAKINCASI YOK ABLA DEMENDE BACIM
ALLAH razı olsun yasin için çok sevindim RABBİMDE iki cihanda seni sevindirsin
eli ayagı düzgün saglıklı hayrlı evlat nasip etsin RABBİM tez vakitte
sevdiklerinle var olasın inş bacım
RABBİM ne muradın varsa versin
gönlünden gecen ne varsa önüne sersin inş
ALLAHIM razı olsun
hayırlısı olsun inşallah 10 tane den dahamı fazla istiyorlarki tüpte bide bişey anlatacağım ben deneyip farkı yeni anladım sizlerede anlatmak istedim hacdan getirilen fatma ana eli isminde yumruk şeklinde sert odunumsu bir nesne var teyzem getirmişti bana 1. aşılamamda sürahiye ıslattım iki üç gündurdu kötüde kokuyordu beklediğindenmi nedir fazla içemesemde üç gün birer bardak içtim çok güzel iki büyük bir küçük yumoş oluşmuştu 2. aşılamamda huylandım içmedim 1 tane yumoş gelişti şimdi 3. aşılamama salı başladım çarşamba akşamı sürahiye deilde büyük bardağa ıslattım perşembe sabah içtim üstüne tekrar taze su koydum akşam tekrar cuma sabahı tekrar içtim muayyeneye gittim sağlı sollu üç tane 7 8 9 ml yumoş olmuş üç günde hareket de devam ediyo dedi doktor üç aşılamamdada menegon 75 iğne aynı doz kullanıyorum doktorda şaşırdı bu kadar çabuk ve çok diye inşallah daha fazla olmazda asılamayı iptal etmezler şimdi çay bardağı kadar günde 1e indirdim içtiğim suyu ama içmeye başladım vicudumda tuhaflık hissetmeye başladım bide sürahide deilde bardakta ıslatınca etki çoğaldı doping gibi oldu nettende araştıra bilirsiniz ben pek inancım olmadığından bir yıldır duruyodu şansa deyip denedim ama etkisini hissediyorumiyim abla sukur.simdilik iki igne oluyorum gunde.
pazartesi kontrolum var bakalim ne olacak.1 aydir sadece 10 yumos oldu igneyle.endiseliyim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?