- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.921
200 oldu canm ama yatana kadar bitrrm m.etme :)
Evet yumurtalri buyuttugune bende eminim gecen ay banada hacta getirmisleri bende kaynattim ustune meryem ve yusuf sureside okumustum ve 7 8 gun icmistim ve agrilarim cogalinca drye gittim dr yumurtalarimin asiri cevap verdigini ve hem cok buyiduklerini hemde asri cogaldiklarini soyledi hap falan mi kullandin dedi bende yok deyince sasirti bunlar niye bu kadar cevap vermisler anlamdim dedi demekki o hurmadan olmushayırlısı olsun inşallah 10 tane den dahamı fazla istiyorlarki tüpte bide bişey anlatacağım ben deneyip farkı yeni anladım sizlerede anlatmak istedim hacdan getirilen fatma ana eli isminde yumruk şeklinde sert odunumsu bir nesne var teyzem getirmişti bana 1. aşılamamda sürahiye ıslattım iki üç gündurdu kötüde kokuyordu beklediğindenmi nedir fazla içemesemde üç gün birer bardak içtim çok güzel iki büyük bir küçük yumoş oluşmuştu 2. aşılamamda huylandım içmedim 1 tane yumoş gelişti şimdi 3. aşılamama salı başladım çarşamba akşamı sürahiye deilde büyük bardağa ıslattım perşembe sabah içtim üstüne tekrar taze su koydum akşam tekrar cuma sabahı tekrar içtim muayyeneye gittim sağlı sollu üç tane 7 8 9 ml yumoş olmuş üç günde hareket de devam ediyo dedi doktor üç aşılamamdada menegon 75 iğne aynı doz kullanıyorum doktorda şaşırdı bu kadar çabuk ve çok diye inşallah daha fazla olmazda asılamayı iptal etmezler şimdi çay bardağı kadar günde 1e indirdim içtiğim suyu ama içmeye başladım vicudumda tuhaflık hissetmeye başladım bide sürahide deilde bardakta ıslatınca etki çoğaldı doping gibi oldu nettende araştıra bilirsiniz ben pek inancım olmadığından bir yıldır duruyodu şansa deyip denedim ama etkisini hissediyorum
aynen ama ben kaynatmadım sadece suya koydum ama sürahide deil bardağa koydum heralde bardak olunca daha az su ile doz aşımı oldu akşam sabah içtim su bardağıyla iki gün dünden beride 1 çaybardağı kadar içiyorum günde bire indirdim meryem süreside okudum küçük bir parçasınıda üzerime taktım birde hacet namazı kıldım acaba bırakayımmı içmeyi diyede düşünüyorum pazartesi kontrol var bir yarın kaldı doktor 2 sağda 1 solda oluşmuş soldada hala hareket var dedi sen günde kaç defa ne kadar ölçüde içmiştinEvet yumurtalri buyuttugune bende eminim gecen ay banada hacta getirmisleri bende kaynattim ustune meryem ve yusuf sureside okumustum ve 7 8 gun icmistim ve agrilarim cogalinca drye gittim dr yumurtalarimin asiri cevap verdigini ve hem cok buyiduklerini hemde asri cogaldiklarini soyledi hap falan mi kullandin dedi bende yok deyince sasirti bunlar niye bu kadar cevap vermisler anlamdim dedi demekki o hurmadan olmus
ben iğnelere başladığımın ertesi gün başladım genelde adetin ikinci üçüncü günü foliküllerde o zaman başlıyorya büyümeye öyle biliyorum benArkadaslar bunu tedavi suresine girdiginizdemi iciyorsunuz yoksa sureklimi iciyorsunuz.bi ara denedim icemedim
GOZDEN KACMIS CNM.HELAL ET HAKKINI.Cnm okudum ben soylemistim
CNM bak cuma gunu elife okudugunu yazmissin.Elif icin okundu cnm
Sevda, evtik, didem,elif arkadaşlar için okudumHasretim bebiko
tmm cnm .GURBET KUSU arkadaşım unutmuşum hemen okuyorum
amin ebrucum RABBIM kabul eylesin insallah...Irmak,Avrenim,Esmalar ve Feride için okudum Allah kabul etsinGURBET KUSU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?