- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.941
Kusura bakma ya ufak bi karisiklik yapmisim asli da hak gecmesin diye surekli kontrol ediyorum.msj lari ama o gozumden kacmis helal edin.hakkiniziHasretim bebiko cnm arzm arkadas bu yaziyi carsamba gunu yazmis.
sonrasinda bildirim yok.yani dun ve bugun okumamis .okundu yazmissin.ozeldenmi bildirdi?
Canim bana veren kisi onu parcalamami soyledi cok.zor oldu ama kirdik aslinda onun icinde su oluyomus onu icmen yeterliymis su yoksa bizimki de yoktu parcala suyla kaynat ic dediler bende ikitaneydi ikisini kirdik buyuk bi tencere ile kaynattim su bitene kadar ictim her sabah ac karnina 7 8 gun falan ictim ama kasik agrilarim cogalinca gittim asiri cogalmislar ve cok buyumuslerdiaynen ama ben kaynatmadım sadece suya koydum ama sürahide deil bardağa koydum heralde bardak olunca daha az su ile doz aşımı oldu akşam sabah içtim su bardağıyla iki gün dünden beride 1 çaybardağı kadar içiyorum günde bire indirdim meryem süreside okudum küçük bir parçasınıda üzerime taktım birde hacet namazı kıldım acaba bırakayımmı içmeyi diyede düşünüyorum pazartesi kontrol var bir yarın kaldı doktor 2 sağda 1 solda oluşmuş soldada hala hareket var dedi sen günde kaç defa ne kadar ölçüde içmiştin
Amin cnm cümlemizin ,Allah razı olsun herkestenHasretim30 duan bitti sadece I Irmak-986 kaldi o ama okumustur rabbim okunan bu savalat lar hurmetine tez zamanda hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip etsin yuvani cocuk sesleriyle senlendirsin
AMin canim insaAllah rabbim buyuktur hayirlisi diyelim ya ovulasyon testi denicem bu ay bakalim ne olcak hayirlisi diyelim oyle olsun rabbim hepimize versin ayni duyguyu@Ecrin ensar bebek_elif ( elif ) canim duan tamamlandi ins rabbim peygamber efendimiz( s.a.v) hurmetine zamanda hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip etsin cifter cifter versin yuvani cocuk sesleriyle senlendir sin.
Okudum canim tum listeye rabbim kabul eylesinبِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
اللهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
*HER GUN 250 SALAVAT OKUYUP BILDIRELIM
*PAZAR 13/03/2016 ==Duasi okunan AYTEN
LISTEMIZ;;;
@Ecrin ensar bebek_elif =250
G guzbahar ====250 *
@whitewolf ====250(+6)
azap_cicegi (dilek)==250*
B bebegim-gel ( busra)=
Saye- =====
evTik =======250*
damla_22 (didem)=
Hasretim30 ===
@Ilaymilya (ayten)===250
saydin78 (sevda) ==250
I Irmak-986 ===
Avrenim (ebru)==250(+1)
esmaaaaalarrr ==
@feride67 (vildan)==
A arzm61 =======250(+2)
Sealand ======250(+2)
K kartanem2 (sultan)====250*
Hasretim bebiko (demet)=250*
@htcmhmt3238 (hatice)==250*
mrym5579 ====250
GURBET KUSU (ayse)==250*
***TOPLAM OKUNAN SALAVAT=
***KURALLARIMIZ;;;
*Kizlar hergun bildiri yapilmalidir.
*3 gun dualara katilmayan listeden siliniyor.
*Dualari hafta sonu okuyamayanlar cumadan alabilirsiniz.
*Cuma gunleri hediye edilmesi icin kumbaraya okuma yapabilirsiniz.
Canim bundan sonraki listelere mutlaka ekleyin beni bildirimde yaparsiniz bana napalim hepimiz dert ortagiyiz burda allah kabul eylesin :)Okudum canim tum listeye rabbim kabul eylesin
ağzınıza sağlık, çok tşekkürler, sınavdan sonra çok ağladı umarım güzel sonuçlar nasip eder Rabbim her birini.insallah yegeniniz icin bi yasin okuyacagim basarilar simdiden
oglunuz baya büyükmüs masallah abla dememde bi sakinca yok o zaman:) oglunuz icin bi yasin okuyacagim insallah Allah emeklerini bosa cikarmasin basarilar dilerim
@Ecrin ensar bebek_elif icin 250 okudum Allah kabul etsin insalahGURBET KUSU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?