- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
öyle yapicam artiksabredin ve konuyu hiç açmayın..
evet bir miktar borcumuz var oda onu kapatmaya calisiyorhayır hayır yanlış anladınız. ne bileyim atıyorum borcunuz vs var mı? ya da kendini hazır mı hissetmiyor acaba bu tarz şeyler
çalışıyor muydunuz bilmiyorum ama, kayınvalideyle yaşarken yapabilirdiniz çocuk.öyle yapicam artik
ama anlatamam bu ara nasil bi cocuk aski var bende .
bebek görünce aglayasim geliyor.
3 yil kadar beraberdik hic istemedimçalışıyor muydunuz bilmiyorum ama, kayınvalideyle yaşarken yapabilirdiniz çocuk.
hep birlikte büyütürdünüz.
yani ilk yıl yapmasanız, ikinci yıl hamile kalsanız şimdi 2 yaşında olmuştu :)
kayınpederime katlanabilseydim yakın oturup (asla aynı evde değil) çocukları kalabalıkta büyütmeyi isterdim..
kendisini severim ama üç saatten fazla bir arada kalınca muhabbetini çekemiyorum :S
öyle yapicam artik
ama anlatamam bu ara nasil bi cocuk aski var bende .
bebek görünce aglayasim geliyor.
Yok yok yapmasın,bence eşi tekrar evleri birleştirmeye çalışıyor.Konu sahibi hamile kalırsa eli kolu bağlı mecbur hamile halde boşanmamak için eşinin ailesi ile yasayacak
sanirim yapamam arkadaslarin dedigi gibi zamana birakip istemiyomus gibi davranmak sanirim
yok kizmiyorum üzgünüm sadeceNeden kiziyorsunuz..o cocuk istedigi zaman da siz istememissiniz.
İyi de doğuracak olan sensin bakıcak olan sensin (genelde) tabiki de sen hazır olduğunda olucak çocuk.. Ha tabi maddi falan gerekçeleri varsa eşinizin bilemiyorum ama inatla falan olmaz bu işlerherkese Hayırlı Cumalar
Bu mübarek günde tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Allah ım aratmasın.
Evet..
bende anne olmak istiyorum artık kendimi göre hazırım yaş oldu 25 ..
26 ya dogru gidiyoruz..
Eşim keçi inatlı eşim evlendigimiz ilk zamanlar çok istedi bundan 4 yıl öncesi.
ozamanlar ailesiyle birlikteydik.. istemedim cocugumu yanliz kendi evimde büyütmek istedim .. yaşimda kücüktü bana göre anne olmak için.
Ya şimdi benimle inatlaşan bi adam ..
O istemişmişte ben hayir demisimde ..
onun dedigi zamanda olmadigi icin benim istedigimdede olmucakmismis da..
olucakmis ama simdi degil..
cok istiyorum arkadaslar ben napiim..mutsuzum icimi dökmek istedim..
Büyüyememiş kihemde ne cocuk.
sirf kendisi dedesiyle büyüdügü icin o öyle hayal etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?