Anne olmak isteyişim (eşimin inadı)

öyle yapicam artik
ama anlatamam bu ara nasil bi cocuk aski var bende .
bebek görünce aglayasim geliyor.
çalışıyor muydunuz bilmiyorum ama, kayınvalideyle yaşarken yapabilirdiniz çocuk.
hep birlikte büyütürdünüz.
yani ilk yıl yapmasanız, ikinci yıl hamile kalsanız şimdi 2 yaşında olmuştu :)

kayınpederime katlanabilseydim yakın oturup (asla aynı evde değil) çocukları kalabalıkta büyütmeyi isterdim..
kendisini severim ama üç saatten fazla bir arada kalınca muhabbetini çekemiyorum :S

3 yil kadar beraberdik hic istemedim
cocuk olsaydi kesin ayri eve cikamazdik buna eminim
cocuk olunca daha cok karisirdi ailesi adim gibi eminim

öyle yapicam artik
ama anlatamam bu ara nasil bi cocuk aski var bende .
bebek görünce aglayasim geliyor.

Konuyu üstelemeyin iyice inada biner
4-5 yıl önce siz istememişsiniz o kabullenmiş gerekçe ne olursa olsun, şimdi de sizin kabullenmeniz gerek ya da en azından öyleymiş gibi yapın, çok uzun sürmeyecektir bu hali

Yok yok yapmasın,bence eşi tekrar evleri birleştirmeye çalışıyor.Konu sahibi hamile kalırsa eli kolu bağlı mecbur hamile halde boşanmamak için eşinin ailesi ile yasayacak

sanirim yapamam arkadaslarin dedigi gibi zamana birakip istemiyomus gibi davranmak sanirim

Aaaa ben onu okumadım sanırım. O zaman bekleyin gerçekten. Zamana bırakın bence de. Ben ayrı eve çıktınız nasılsa diye öyle dedim

Ayrı eve çıkmışlar doğru,ama ben çocuğumu dedesi ile buyur diye hayal etmiştim o yüzden çocuk istemiştim demiş.Simdi de dubleks bir evi gözüne kestirmis.Bence ev olayını halledince,sen çocuk istiyordun tamam ama bir şartın var diyecek

Neden kiziyorsunuz..o cocuk istedigi zaman da siz istememissiniz.

İyi de doğuracak olan sensin bakıcak olan sensin (genelde) tabiki de sen hazır olduğunda olucak çocuk.. Ha tabi maddi falan gerekçeleri varsa eşinizin bilemiyorum ama inatla falan olmaz bu işler

Bir süre susacaksın. Çatlasan da patlasan da çocuk meselesini açmayacaksın.
O biraz da sen istiyorsun diye inadını sürdürüyor.. Sen besliyorsun onun inadını.

Tabi ki "ne oldu hani çocuk istiyordun?" dediğinde bil ki doğru yoldasın. Amaa yine hemen hevesli görünmeyeceksin. Olursa olur kısmet deyip geçeceksin.
Dediğim gibi sabır çok önemli..

Evet böyle adamlar tanıyorum . Bu çocuk yapma işini karısına karşı kullaniyorlar. Inada bindiriyorlar. Başka problemleriniz mi var acaba olay inada bindi bu kadar? Ya da birikmislikler mi var evliliginizde. Eşinizin tam anlamiyla ne düşündüğünü bilemeyiz. Belki içinde neler kopuyor buna sığınıyor istemiyorum diyor. Oturup konuşmanız gerek.

Sadece onun cocuk istemesiyle olmayacagi gibi sadece sizin istemenizle de olmaz.
Bence baska sebepleri var ama bu bahanenin arkasina siginip size kendinizi suclu hissettirmeye calisiyor.
Hazir olmayabilir. Yetemeyecegini hissediyor olabilir. 25 gec bir yas degil ustelemenin anlami yok.

Canim bizde ilk böyleydik bi o ilk istedi sonra ben istemedim degisk bi psikoloji sonra o istemedi ben istedim bana karşı yapıyordu şuan çok şükür hamileyim tabii sorunlar çok oluyor onun psikoloji hala benima üstünden kalkmadı ama senin eşin fazla inatçı ya biraz güzelce konuş nedeni sadece inattan değildir rabbim sanada nasip etsin inşallah

Ben 23 yaşında evlendim. Evlendikten 1-2 yıl sonra çocuk mu yapsak acaba dedim eşime, henüz erken dedi. Aslında cidden erkendi. Hem çok kavga ediyorduk hem de borcumuz vardı. Ben aynen eşiniz gibi bir inat ettim 14 yıllık evliyiz ve henüz iki aydır inadım kırıldı. Gerçekten elimde değildi. Kalpten gelen bir durumdu. Pişman mıyım? Hayır, her işte vardır birşey. Allah hayırlısını versin. Hatta yolda eşim bebek gösterince daha çok gıcık olurdum. Siz şimdilik üzerine gitmeyin. Hatta unutmuş, vazgeçmiş gibi yapın. Çocuk konusunda hiç bir şey söylemeyin. İleriye dönük sözde çocuksuz planlar yapın. Çocuk işi ne oldu diye sorarsa eşiniz aman yaşımız genç, düşündüm de sen haklısın diyin, ama alttan alttan onu özendirin. Yakın bebekli tanıdığınız varsa misafir çağırın. Ama eşiniz acaba yapsak mı derse de hemen kabul etmeyin. Bunları hep kendimden biliyorum

Ne saçma bir inat ya. Senin 4 yıl öncesinde geçerli sebeolerin varmış kendince ama onun şu an istememe sebebi sırf senin çocuk istiyor olman.
Hani kendini hazır hissetmiyor olsa daha öncesinde çocuk çocuk diye tutturmazdı. Sadece inadından yapıyor başka birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…