• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

parlar1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
41
10
3
30
Merhaba lütfen bana yardım edin doktorum rahmimin ters olduğunu söyledi ayrıca kistlerimde var tedavi görüyorum çocuk istiyoruz 10 aylık evliyim ama olmadı arkadaşlarım sokak ebelerinin rahmi çevirdiğini söylediler bunu yaptıran var mı hiç çok can yaktığınıda söylüyolar gece rüyalarıma girmeye başladı

Rahim dönmesi gebeliğe engel değildir.
İşin uzmanına gidin ve stres siz olmaya çalışın.daha yeni evlisiniz.. Kafanızı negatif dusuncelerle doldurmayın.
Uzman kişi ile konusur karar verirsiniz. Sokak ebesi :) yanlış anlama aklıma sokak daa ebelemece oynadığımız zamanlar geldi de.. Nasıl bir tabir bulunmuş..

Merhaba lütfen bana yardım edin doktorum rahmimin ters olduğunu söyledi ayrıca kistlerimde var tedavi görüyorum çocuk istiyoruz 10 aylık evliyim ama olmadı arkadaşlarım sokak ebelerinin rahmi çevirdiğini söylediler bunu yaptıran var mı hiç çok can yaktığınıda söylüyolar gece rüyalarıma girmeye başladı
Bizim burdada sokak beyin cerrahlari nakil yapiyorlar.
Cahilce isler yapmayin lutfen doktorda tedavi olun bu durumda olup cocuk sahibi olanlardan tavsiyeler alin arastirin gelistirin kendinizi.

Daha 10 ayda panige kapildiysaniz ohoo...

Infertilite sabir isteyen bir tedavi sureci geciktirir. Siz boyle yaparsaniz stresten gelecegi varsa da gelmez.

Panik yapma.
Sokak ebelerine dedelerine değil doktora git.
10 ay daha çok erken. Panik yapmamakisin

Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah,herşeyin hayırlısı.
Rahmi ters olan ve çocuğu olan bir arkadaşım var, onunla alakalı değildir. Doktorunuz ne dedi tam olarak,kesinlikle onu dinleyin,sokaktakilere itibar etmeyin.

Dur canim daha 10 aylik evlisin hrrseyi bi oturt. Benimde 2.5 sene olmadi en iyisi uzmanlardan yardim almak ben olacagindan eminim biraz sabir biraz dua ve tedavi

Canim benimde rahmim ters...
Iki kere hamile kaldim canim hemde hemen...
Rahminin ters olmasi bir sorun teskil etmezmis...
Kadin hastaliklari doktorum oyle demisti...
Icin rahat olsun ...
Ins. En kisa zamanda mutlu haberini alirsin canim ♡

Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah,herşeyin hayırlısı.
Rahmi ters olan ve çocuğu olan bir arkadaşım var, onunla alakalı değildir. Doktorunuz ne dedi tam olarak,kesinlikle onu dinleyin,sokaktakilere itibar etmeyin.
Amiin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah doktorum tedavisi olmadığını doğuştan olduğunu ama gebeliğe engel olmayacağını söyledi bi arkadaşım 18 aydır bebek istiyo olmadı onunda rahmi tersti dediğim gibi ebeye gitti gittiği ay hamile kaldı o yüzden düşündüm bende

Benimde Rahmim ters sakın öyle çıkıkçıya filan gitme rahim tersliği 3 kadından birinde görünen normal bişey ne doğuma ne de gebe kalmaya engel değil doktorun söylemedi mi sana bınları?

Benimde Rahmim ters sakın öyle çıkıkçıya filan gitme rahim tersliği 3 kadından birinde görünen normal bişey ne doğuma ne de gebe kalmaya engel değil doktorun söylemedi mi sana bınları?
Söyledi bunun tedavisi yok kimi sağ elini kullanır kimi sol elini bunun gibi bişey buda dedi olur inşallah olmaz demiyorum ama 18 aydır bebek isteyen arkadaşım gitti o ebelere rahmini çevirdiği ay hamile kaldı o yüzden sadece aklımı kurcaladı bu konu

bilir kişi olarak yorum yapayım,
ters rahim bende de,
hiç bir sorun yok doğurganlıkla alakalı, 3 kez hamile kaldım, 2. bebiş yolda.

Back
X