Altında kıskançlık yatıyor işte.Adam mümkün olduğunca evi toplayıp fırsat bulduğunda yemek yapıyor diye bile madalya takmışlar zaten.
Biri "eşim sıfır destek, hiç sorun etmiyorum" der, diğeri "tuvaletten çıkınca lavaboyu temizle öyle çık ne var bunda, erkek bunu nasıl düşünsün" der. Bunları yazanların kaçar madalyası var acaba merak ettim.
Böyle konulara çok üzülüyorum ben. Kadınların normal gördüğü, daha doğrusu kendilerine reva gördükleri şeyler çıldırtıyor beni gerçekten.
Kadın kocasıyla eşit iş paylaşımı istiyor ve bunu istemeye de hakkı var.
Eşit paylaşım demek ben 2 defa çamaşır yıkadım, sen de 2 defa yıka demek değil.
Ben çamaşır yıkadıysam sen de git mutfağı topla ama ben söylemeden topla. Mutfağın dağınık olduğunu ben söylemeden fark et, ne zaman ve nasıl toplanacağına benim karar vermemi ve bunu sana bildirmemi bekleme. Kendi kendine kalk ve gidip topla. Zihnimi bu yükten kurtar.
Eşit paylaşım deyince ben bunu bekliyorum eşimden ve normal zekada bir insan olduğu için bu beklentim gayet normal.
Konu sahibi bence de tembel değil. Sadece bunalmış.
Bakıcı seçimi yanlıştır, doğrudur bilemem ama yanlışsa bile sadece onun yanlışı değil bu. Ama bunun sorumluluğu bile üzerine kaldı.
Erkekler de fırsat buldukça yemek falan yapsınlar işte. Aman hiçbir şeyi düşünmeye zahmet etmesinler.