• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

Sokak ebesi:KK70::KK70:

Eğitimini sokakta tamamladığı için mi bu isim:sampiyon:

Sakat kalınca sokak avukatı mı bulmalı:KK58:

Kafamda deli sorular..

Gitme!!

Yıllarca uğraşmış olsan. Dr larda çözüm bulamamış olsan , --nasılsa bunca yıl olmadı birde şansımı onda deneyeyim dersin, anlarım. Çünkü bende 9 yıl bekledim bebeğim olsun diye, her türlü ot, çöp içtim. Her yolu denedim. Bahsettiğin ebeleri de duydum, gitmeyi düşündüm. Belki bir sene daha olmasaydı giderdim. Gerçi çok şükür gerek kalmadı.Şuan hamileyim.

Fakat sen evleneli daha 10 ay olmuş doğru düzgün bir tedavi görmemişsin, ne bu sabırsızlık. Önce kistlerinin tedavisini ol, sonra eğer olmazsa aşılaması var tüp bebeği var. Daha çok başındasın yolun.

Daha 10 aylık evlisin. Bir dur, bir bismillah çek.. Derdi veren rabbim, dermanını da vermiş. Nedir bu acele, bu negatif enerji..
Günümüzde tıp çok ilerledi. Araştırma hastanesinde tedavi ol.. Sokak ebelerine de güvenme..
Rahmin test olması gebeliğe engel değil. Doktor, kistlerle ilgili bir tedavi uygular.. hatta kist olmasına ragmen, gebe kalanlar var..
Umutsuz olma. Pozitif düşün, hayatını güzelleştir.. Bu kötü, negatif enerji ile, istesen de hamile kalamazsın..

benimde rahmim ters. doktor bunun insanların sağlak ve solak olması kadar normal olduğunu, hamileliğe engel olmadığını söyledi.ama ben 3 yıldır hamile kalmayı bekliyorum. buınunla ilgisi yoktur inşallah :kızgın:

Sacmalamayin lutfen sokak ebeside neymis daha 10 ay olmus evleneli doktor ne diyorsa onu yapin hatta bi kac doktor ne diyorsa onu yapin tek doktorda degil arkadasim 13 yillik evli cocugu olmuyor daha bu sene hamile kaldi bu isler biraz kismet isi siz doktora gidinne diyorsa onu yapin gerisi kader kismet bide basiniza is acarsiniz durduk yere

benimde rahmim ters. doktor bunun insanların sağlak ve solak olması kadar normal olduğunu, hamileliğe engel olmadığını söyledi.ama ben 3 yıldır hamile kalmayı bekliyorum. buınunla ilgisi yoktur inşallah :kızgın:

canım emin ol bununla alakalı değildir, zaten doktorun söylemiş, şöyle bir google da aratsan tüm doktor sitelerinde de aynı şeyi görürsün.

10 ay kısa bır zaman kendınızı tıbbın eline bırakın sokaktakılerın deıl...

Söyledi bunun tedavisi yok kimi sağ elini kullanır kimi sol elini bunun gibi bişey buda dedi olur inşallah olmaz demiyorum ama 18 aydır bebek isteyen arkadaşım gitti o ebelere rahmini çevirdiği ay hamile kaldı o yüzden sadece aklımı kurcaladı bu konu
yok be güzelim Allah o zaman nasip etmiştir bebeği, denk gelmiştir bak başka bi arakdaş daha yazmış 2 çocuk doğurdum diye alakası yok yani..hakkında hayırlısı olsun dert etme sabret :)

Yıllarca uğraşmış olsan. Dr larda çözüm bulamamış olsan , --nasılsa bunca yıl olmadı birde şansımı onda deneyeyim dersin, anlarım. Çünkü bende 9 yıl bekledim bebeğim olsun diye, her türlü ot, çöp içtim. Her yolu denedim. Bahsettiğin ebeleri de duydum, gitmeyi düşündüm. Belki bir sene daha olmasaydı giderdim. Gerçi çok şükür gerek kalmadı.Şuan hamileyim.

Fakat sen evleneli daha 10 ay olmuş doğru düzgün bir tedavi görmemişsin, ne bu sabırsızlık. Önce kistlerinin tedavisini ol, sonra eğer olmazsa aşılaması var tüp bebeği var. Daha çok başındasın yolun.
Şu an tedavi görüyorum zaten 2 aydır inşallah Allah kısmet eder teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

benim rahmim ters ve korunmayı kesince 1 ayda kaldım yapmayın etmeyin sokak ebesi falan sağlık bu olurmu öyle şey daha 10 ay olmuş denemelere yumurtlama ve doğurgan günleri takip etmeye devam o gelceği zamanı bilir

Back
X