• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak istiyorum

sevimli tehlikeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
29
11
3
Merhaba hanımlar ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim cocuk sahibi olmak istiyorum ama hangi doktora hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum yumurlatiklarim gelismiyo ancak ilaçla normal seviyeye geliyo adet duzensizligim var nolur bana yardim edin benim gibi problem yasayim sonunda mutlulugu yakalayan çocuğunu kucağına almış yada almaya hazırlananlar nolur yardım edin bana tavsiye edeceğiniz doktor veya hastane yok mu :super::KK42::KK42::KK42:

Merhaba hanımlar ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim cocuk sahibi olmak istiyorum ama hangi doktora hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum yumurlatiklarim gelismiyo ancak ilaçla normal seviyeye geliyo adet duzensizligim var nolur bana yardim edin benim gibi problem yasayim sonunda mutlulugu yakalayan çocuğunu kucağına almış yada almaya hazırlananlar nolur yardım edin bana tavsiye edeceğiniz doktor veya hastane yok mu :super::KK42::KK42::KK42:
hangi ildesin?

Senin gibi sorun yaşayıp bebeği olmayan olur mu hiç. Tabiiki var. Sakın ümitsiz olma lütfen!
Güvenilir bir kadın doğumcuya git. Takip ettir yumurtlama dönemini..
Eğer aşılama, tüp bebek gibi yöntemlere yönlendirilirsen yine de ümitsiz olma.
Senin de bebeğin olur ;)
İnşallah olsun...

Kadın doğumcuya git, gerekli tahlilleri yaptırır sana. Eşin için de aynı şeyler olacak. O da bazı tahliller yaptıracaktır. Sıkıntının ne olduğu bulunduktan sonra çözüme ulaşacaksın.

Gönlünü ferah tut. Umutlu ol. Sakın sakın moral bozma ;)

Gittigim doktordan bisey anlamadığım için değiştiriyorum doktoru mu zaten sürekli gel git yapiyo yönlendirdiği doktora gittim ama oda aşılama önerdi başka bi doktora önerdi oda aşılamaya gerek olmadığını söyledi yani tam bu araftayim tavsiyelerinizi bekliyorum

Senin gibi sorun yaşayıp bebeği olmayan olur mu hiç. Tabiiki var. Sakın ümitsiz olma lütfen!
Güvenilir bir kadın doğumcuya git. Takip ettir yumurtlama dönemini..
Eğer aşılama, tüp bebek gibi yöntemlere yönlendirilirsen yine de ümitsiz olma.
Senin de bebeğin olur :KK66:
İnşallah olsun...
Insaallahhhhhhhhbh çok saol:KK15:

Yumurtaların gelişmesi için Ibrahim Saraçoğlu'nun soğan kürü var.çatlama için incir kürü var,onları da bir araştır canım.

Benim de adet düzensizliğim vardı yumurtalarim gelişmiyordu her ay düzenli olarak kisaca polikistik over vardi sende de bu olabilir önce sorunu bi doktora gidip teşhis etmen lazim gerekli tahlilleri yapman lazim herhangi bi kadin doğum doktoru yumurta gelişmiyorsa bunun teşhisini yapabilir sonra gerekli tedaviyi uygularsin hakkinda hayirlisi canmm..

Back
X