- 25 Eylül 2011
- 7.512
- 11.371
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
3 yildir evliyim.1 defa bos gebelik gecirdim.esimdede bendede hicbir sorun yok ama olmuyor olmuyor..bu ay yine husran..cevremdeki herkes hamile.gorumcem , en yakin arkadaslarim, kuzenlerim....inanin kiskanmak degil ama yuregim sizliyor artik..esimin baska bebekler sevmesi bile sizlatiyor.cunku esim bu dunyada baba olmayi hakeden narin insanlardan.Allah ondan bin defa razi olsun...esten ote herseyim o bu sehirde benim..ve bebek duskunu..bir cocukla saatlerce usanmadan oynar. Esim 34 yasinda.ben 29..icim aciyor bu gece...yine basa sardik..dertlesmek icin actim konuyu..bir tuhafim..
Allah isteyen herkese nasip etsin yöntemlerde tükeniyo biyerden sonra hem kendi canından kanından olması varken neden evlat edinsinisteyen değil hakeden herkesin olur umarım o kadar çaresiz anlatmışsınız ki birsürü yötem çare var hiç olmadı evlat edinirsiniz bu kadar üzülmeyin
Hikayemiz biraz benziyor, biz 6 yıldır evliyiz. Evliliğimizin ilk senesi tüp bebek tedavisi olduk ve boş gebelik oluştu. Derken bi baktık 4 defa tüp bebek denedik ama sonuç hep negatifti. Rahim gilmi çekildim bişey çıkmadı, laparoskopi oldum. Doktorun biri yumurtaların tembel dedi. Soğan kürü yaptım, incir kürü yaptım olmadı. 6 sene sonra Rabbim kendiliğinden verdi mucizemizi. İlk başlarda çok takıyordum bunalımlara giriyordum. Ama elden ne gelir, Rabbimin ol demesiyle olacaktı. İnşallah sizede bebeğiniz gelir ummadığınız anda.3 yildir evliyim.1 defa bos gebelik gecirdim.esimdede bendede hicbir sorun yok ama olmuyor olmuyor..bu ay yine husran..cevremdeki herkes hamile.gorumcem , en yakin arkadaslarim, kuzenlerim....inanin kiskanmak degil ama yuregim sizliyor artik..esimin baska bebekler sevmesi bile sizlatiyor.cunku esim bu dunyada baba olmayi hakeden narin insanlardan.Allah ondan bin defa razi olsun...esten ote herseyim o bu sehirde benim..ve bebek duskunu..bir cocukla saatlerce usanmadan oynar. Esim 34 yasinda.ben 29..icim aciyor bu gece...yine basa sardik..dertlesmek icin actim konuyu..bir tuhafim..
Hayir.ilk 3 ay ugrastim hamile kakdim.kurtaj oldum.sonra kesndi istegimuzle bazi nedenlerden 2 yil korunduk.nisandan bu yana ise ugrasiyoruz3 yıldır bebek icin ugrasiyor musunuz?
Kafaniza cok mu takiyorsunuz acaba?
eminmisin isteyen herkesin olması konusunda şöyle bir olumsuz ebebeynleri düşünürsek hak etmediklerini düşünüyorum bazılarınınAllah isteyen herkese nasip etsin yöntemlerde tükeniyo biyerden sonra hem kendi canından kanından olması varken neden evlat edinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?