Anne olmak istiyorum...

Seni çok iyi anlıyorum bende 4 senelik evliyim 4.senin ortasında şükür kavustum bi kere düşük yaptım daha da olmamıştı polikistik overlerim vardı adetlerim hep düzensizdi 2-3 ay ilaç içmesem adet olmazdim bütün tahlillerim temiz di rahim filmi de öyle ama olmuyordu yumurta takibi yaptırdım kaç sene uğraştım en sonunda aşılama yaptırdım çok.şükür ilk aşılama tuttu diyeceğim mutlaka tedavini ol gerekirse tüp bebek yaptır Rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder simdi sana kafana takma desem de bos mutlaka takacaksin ama bol bol dua et inan Rabbim ol derse oluyor dualarım seninle

ya iki yıl korununca yan etki felan mi yaptı? mesela hap i duymuştum bıraktıktan sonra hala etkisini koruyormuş doğru mu bu?

Ilk aylar hic stresim yoktu olmadi inanin.su son 2 aydir kafama takmaya basladim...sorun olmamasina ragmen eylulde klomen catlatma ignrsi kullandirtti doktor yine olmadi..oy oy..

Ben 30 yaşında evlendimve 31 de hamile kaldim ama sonu hüsrandı...sizin gibi umudumu yitirmeye başlamıştım ve eşimde cok severdi çocukları. Neyse bir gün eşim karşısına aldı beni ve dediki; bebeğimiz olmasada olur biz böylede mutluyuz bu bizim ilişkimize gölge düşürmesin strese sokmasin dedi...ne zaman olmazsa olmasını kabullendik 6 ay icinde hamile kaldım ve bebeğim 9 aylıkken tekrar bir gebelik. 36 yaşındayım iki evladım var. Tamamen stresten olmuyor canım artık oluruna bırak ve tevekkül et...Rabbim kucağını hayırlı bir evlatla doldursun....insallah...

Umudunu kesme dua et bak ne güzel sorununuz yokmuş ikinizinde biraz kafanızı dağıtmaya çalışın biliyorum olmuyo çevrenizdeki herkes hamileyken kendini daha eksik yetersiz hissediyo bende iki sene sonra hamile kaldım elinde sorun vardı ama pes etmek noktasına geldiğimizde Allah bize mucizemizi verdi inşallah rabbim Sanada bu mübarek cuma gecesi hürmetine hayırlı bi evlat nasip eder . Dua et isyan etme Rabbim seninde sesini duyacak merak etme

Klomen kullanmayın çok zararı var öldürmez süründürür ben 8 kez kullandım olmadı olmadı kıkırdaklarını kututttu kaslarıma kadar zarar etti hormonlar dersen yerlebir oldu bebeğimin nasıl olduğuna gelince "şeker hapı" candır özellikle pko olanlar için

31 yaşımda doğurdum hiçte pişman değilim. Yaşa sakın takılma. Ama şunu da unutma hormonlarla duygular doğru orantılıdır. İnternetten ovulasyon testi satın al birlikteliği ona göre yaşayın ve her aklına Bebek konusu geldiğinde başka şeyler düşün dikkatini dağıt. Ben öyle yaptım işe yaradı

Ben 31 eşim 36 yaşında iken bebeğimize kavuştuk Bence de yaşa takılmayın ne çok gerildim olmuyor olmuyor diye sonra fıtık oldum defalarca ameliyat oldum sağlığınızın kıymetini bilin bebeğiniz olur elbet

benimde olmadı yıllarca. artık nalet olsun dedim istemiyorum dedim, hamile kaldım kafaya takmayın, kafayı boşaltın, stres yapmayın. illa ki olacak.

Bende istiyorumm anne olmak esimde baba olmak istiyor. Ama sanki bana hic olmucak gibi geliyor. Bende esimle bu konuyu konustum napalim olmazsa evlat ediniriz dedi. Ben ilk bi afalladim icim bi tuaf oldu. Bunlari yazarken bile gozlerim doluyor ama napalim herkesin cocugu olucak diye birsey yok. Rabbim vermiyorsa vardir onun bi bildigi diyip susmaya calissamda gozyaslarimi dindiremiyorum

Uzun süredir ekonomik sıkıntılarınız vardı atanmayı bekliyordunuz falan yoğun stres altındaydınız.Çok şükür şimdi çok güzel bir sürece girdiniz.Herşey yoluna girecek.Bu konuyu düşünmeyi bırakın ve relaks davranın.Siz ne zaman rahatlarsanız o zaman olacak Allahın izniyle.Pembesu vardı onun konularını okudunuzmu bilmiyorum.Kız sakin huzurlu bir şekilde yaşamaya başladı Allahta nasip etti oldu.

İmkanınız varsa eşinizle küçük kaçamaklar yapın mini tatil gibi.Ortam değiştirin.

Uzun uzun yazmadim.evet cok sukur toparlanma donemine girdik.cok emek verdim.bu yuzdende bebegi erteledik.hayal ettigimiz gunlerin icindeyiz ama simdide bebek istiyoruz.
Tatil dusunuyoruz insallah ocaga dogru.insallah rabbim cok aratmaz.cok sagolun
Pembe suyu bilmiyorum ama bakacagim konularina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…