- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Yengem ilk çocuğunu 38 ikinciyi 40 da doğurdu. Kendine çok iyi bakar gayet atak, genç. Gerçi yurtdışında yaşıyorlar tcde 20 yaşındaki insanda erken yaşlanıyordaMerhaba arkadaslar,
Ben 29 yasimdayken evlendim. Su an 35 yasimdayim. Son iki yildir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz ama henuz olmadi. Fakat son zamanlarda canimi sikan bir durum var. Sanki matematik hesabi yapmayı yeni ogrenmis gibi birden aydim duruma. En iyi ihtimalle 36 yasimda bile anne olsam cocugumla aramda 36 yas olmus olacak. Bu ne demek. Cocugun kendine geldigi hayatini buldugu zamanlarinda benim 50 li yaslarimda olacagim anlamina geliyor. Ben 35 annem 55 yasinda. Ben 15 yildir annemle dost gibiyim. Ama cocugum 35 yasinda oldugunda ben 70 yasimda olacagim. Belki hayatta bile olmayacagim. Buyuk haksizlik, sadece hayvansal gudulerime gore hareket ediyor gibi hissediyorum. Annesiyle arasinda 30 kusur yas olan kisilerin tecrubelerini merak ediyorum. Dunya mok gibi bir yere gidiyor. Depremler, savaslar, super hucreler, yapay zekalar, robotlar. Arkamda birakacagim cocugu bu dunyaya mi emanet edecegim ? Herkes tarafsiz olarak gorusunu yazarsa cok sevinirim. Teşekkürler
Bende 6 yıldır deniyorum olmadi tüp bebek vs vs suan 37 yaşındayım Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor nasipteki geliyor başa.Babamla var. Babam 70 ben 36 yaşındayım. En iyi dostum sırdaşım. Arkadaşım. Annem ise 62 yaşında psikolojik sorunları nedeni ile malesef aklı basinda değil uzun süredir. Yani yaşa bakmayın. Ben de 36 yaşındayım ben de düşünüyorum bı tane. Ayrıca vazgecmeyin , böyle arkadaslarim çok oldu. Önce olmadı sonra oldu. Beş yıl olmayan bilirim. Tabi sizin de beş yıl olcak diye bir kaide yok. Ama ümidi kesme noktasına gelip devam edip mutlu sona ulaşan var. Birde zaten birey yetiştirecek siniz. Siz genç de olsanız onun ayrı hayatı olacak sadece siz onun yanında destekleyici olacaksınız. Böyle düşünün. Doktorlar kesinlikle olmaz demiyorsa ümitsizliğe kapılmayın.
Kesinlikle. Benim arkadaşım 8 yillkk felan evliydi , Dr lar.sorun yok diyordu ama neden olmuyor bulamiyorlardi. Sonunda oldu. Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallah. Hepsi.Bende 6 yıldır deniyorum olmadi tüp bebek vs vs suan 37 yaşındayım Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor nasipteki geliyor başa.
InsallahKesinlikle. Benim arkadaşım 8 yillkk felan evliydi , Dr lar.sorun yok diyordu ama neden olmuyor bulamiyorlardi. Sonunda oldu. Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallah. Hepsi.
Merhaba arkadaslar,
Ben 29 yasimdayken evlendim. Su an 35 yasimdayim. Son iki yildir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz ama henuz olmadi. Fakat son zamanlarda canimi sikan bir durum var. Sanki matematik hesabi yapmayı yeni ogrenmis gibi birden aydim duruma. En iyi ihtimalle 36 yasimda bile anne olsam cocugumla aramda 36 yas olmus olacak. Bu ne demek. Cocugun kendine geldigi hayatini buldugu zamanlarinda benim 50 li yaslarimda olacagim anlamina geliyor. Ben 35 annem 55 yasinda. Ben 15 yildir annemle dost gibiyim. Ama cocugum 35 yasinda oldugunda ben 70 yasimda olacagim. Belki hayatta bile olmayacagim. Buyuk haksizlik, sadece hayvansal gudulerime gore hareket ediyor gibi hissediyorum. Annesiyle arasinda 30 kusur yas olan kisilerin tecrubelerini merak ediyorum. Dunya mok gibi bir yere gidiyor. Depremler, savaslar, super hucreler, yapay zekalar, robotlar. Arkamda birakacagim cocugu bu dunyaya mi emanet edecegim ? Herkes tarafsiz olarak gorusunu yazarsa cok sevinirim. Teşekkürler
İnşallah anne olursunuz size dua edeceğim moralinizi hiç bozmayınMerhaba
Ben geç evlilik yaptım. 39 yaşında. Küçücük bir kızken bile bebeklerimin annesiydim. Anne olmak çok istediğim bir şeydi. Şimdi 47 yaşındayım ve 7 yıldır anne olmaya çalışıyorum. Şuanda bile yatağımdan yazıyorum size bu yazıyı. Geçen hafta embriyo transferimi gerçekleşti ve tahlil günümü bekliyorum. Biliyorum Buda tutmayacak çünkü kanamam başladı. Geç evlenmek zorunda kaldım diye anne olmaktan vazmı geçmeliyim sizce. Bu kadar istediğim bir şeyi anne olmayı. Kaldı ki etrafta bu kadar saçma çocuk yetiştiren(!) genç anneler varken. Bana sırf rakamlardan ibaret olan yaşım büyük diye yakıştırmıyormusunuz. Yattığım günler boyunca kadın reality showları seyrediyorum. Orada ki insanları hep genç anneler yetiştirmiş. Böyle bir toplum mu hayaliniz.
Dünya konusunda hak veriyorum bazen ben de öyle düşünüyorum ama diğer yandan benim annemle de aramda 30 küsür yaş var ve aramızda sıkıntı yok. Ölüm zaten her dakika bulabilir yaşla bir alakası yok. Benim şuan yaşım 25 ufukta 30dan önce pek evlilik de gözükmüyor kendi adıma çocuğumla olabilecek yaş farkını sorun etmiyorum kişinin kendisiyle alakalı bir durum çünkü. Böyle duygular ara sıra gelip yokluyor herkesi gibime geliyor…Merhaba arkadaslar,
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok ihtiyacım var duaya.İnşallah anne olursunuz size dua edeceğim moralinizi hiç bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?