Benim kardeşimle annem.arasinda 40 yaş var ben evliyim . Kardeşime annem babam ders konusunda yardım dahi edemiyor gözleri ağır görüyor en basitinden hiçbir sınıf etkinliğe kardeşim annemle gidemiyor çünkü gerçekten yaslandilar birçok hastalık var . Bu haksızlık olduğunu düşünüyorum bir toplantı olunca da ben gitmeye çalışıyorum kardeşime annemi anane babamı dede sanıyorlarmis çok üzülüyor eve gelince . Göz önünde bulundurmak.lazmMerhaba arkadaslar,
Ben 29 yasimdayken evlendim. Su an 35 yasimdayim. Son iki yildir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz ama henuz olmadi. Fakat son zamanlarda canimi sikan bir durum var. Sanki matematik hesabi yapmayı yeni ogrenmis gibi birden aydim duruma. En iyi ihtimalle 36 yasimda bile anne olsam cocugumla aramda 36 yas olmus olacak. Bu ne demek. Cocugun kendine geldigi hayatini buldugu zamanlarinda benim 50 li yaslarimda olacagim anlamina geliyor. Ben 35 annem 55 yasinda. Ben 15 yildir annemle dost gibiyim. Ama cocugum 35 yasinda oldugunda ben 70 yasimda olacagim. Belki hayatta bile olmayacagim. Buyuk haksizlik, sadece hayvansal gudulerime gore hareket ediyor gibi hissediyorum. Annesiyle arasinda 30 kusur yas olan kisilerin tecrubelerini merak ediyorum. Dunya mok gibi bir yere gidiyor. Depremler, savaslar, super hucreler, yapay zekalar, robotlar. Arkamda birakacagim cocugu bu dunyaya mi emanet edecegim ? Herkes tarafsiz olarak gorusunu yazarsa cok sevinirim. Teşekkürler
Gecen gun bunu dusundum. 25 yasinda anne olup 26 sini goremeden çocuğundan ayrilan kadinlari koyacak yer bulamadim. Dogurduk diye de hikayenin sonuna dek beraber olacagiz demek degil bu neticede. Yine de icimde bir sızı..Ben ilkini 26 ikincisini 32 yaşımda dogurdum
Annemle benim aramda 25 yas fark var en küçük kardeşimle 35 yas fark var
En küçük kardeşimden örnek vererek gideyim annemle ciddi manada kuşak çatışması yaşıyor bu anneme de bağlı olabilir annem dışarıya açık biri değildir kardeşim de asosyaldir. Ama bahsettiğiniz yaşlar artık normal yaşlar herkes okudum iş buldum düzen kurdum diyene kadar 35 oluyor ilerisini bilemeyiz 5 dkyi bile bilemeyiz bu kadar üzülmeyin kafanıza da takmayın bence anne olmak istiyorsanız da bu sebepten ertelemeyin
Depremde arkadaşımı kaybettim anne olmayı çok istiyordu oldu ve cocugu 1 bucuk yasindaydi eşi cocugu kendisi vefat ettiler ama o çok güzel 1 bucuk yıl yaşadı eminim. Bu dünyadan istediklerini gerçekleştirip ayrıldı en azından en büyük isteğini
Aynen öyleGecen gun bunu dusundum. 25 yasinda anne olup 26 sini goremeden çocuğundan ayrilan kadinlari koyacak yer bulamadim. Dogurduk diye de hikayenin sonuna dek beraber olacagiz demek degil bu neticede. Yine de icimde bir sızı..
Evet iste tam olarak bu. Gecen gun anneannesi ya da babaannesi oldugundan yuzde yuz emin oldugum bir kadinla yaninda bir cocuk gordum. Kadin çocuğu birakip biraz uzaklasti cocukla yalniz kalinca anneannen mi babaannen mi dedim. Normalde buna yuzde bir ihtimal bile versem sormam. Annem dedi. Hala ruhum sıkışıyor dusundukceBenim kardeşimle annem.arasinda 40 yaş var ben evliyim . Kardeşime annem babam ders konusunda yardım dahi edemiyor gözleri ağır görüyor en basitinden hiçbir sınıf etkinliğe kardeşim annemle gidemiyor çünkü gerçekten yaslandilar birçok hastalık var . Bu haksızlık olduğunu düşünüyorum bir toplantı olunca da ben gitmeye çalışıyorum kardeşime annemi anane babamı dede sanıyorlarmis çok üzülüyor eve gelince . Göz önünde bulundurmak.lazm
Bende böyle düşünüyordum annelik zor bir karar ve sorumluluğu çok ağır oyuzden böyle düşünmek çok normal dünya hiç bir zaman iyi bir yer olmadı ki ben çok istiyorum diyorsan yap olmasa da mutluyduz diyorsan yapmaMerhaba arkadaslar,
Ben 29 yasimdayken evlendim. Su an 35 yasimdayim. Son iki yildir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz ama henuz olmadi. Fakat son zamanlarda canimi sikan bir durum var. Sanki matematik hesabi yapmayı yeni ogrenmis gibi birden aydim duruma. En iyi ihtimalle 36 yasimda bile anne olsam cocugumla aramda 36 yas olmus olacak. Bu ne demek. Cocugun kendine geldigi hayatini buldugu zamanlarinda benim 50 li yaslarimda olacagim anlamina geliyor. Ben 35 annem 55 yasinda. Ben 15 yildir annemle dost gibiyim. Ama cocugum 35 yasinda oldugunda ben 70 yasimda olacagim. Belki hayatta bile olmayacagim. Buyuk haksizlik, sadece hayvansal gudulerime gore hareket ediyor gibi hissediyorum. Annesiyle arasinda 30 kusur yas olan kisilerin tecrubelerini merak ediyorum. Dunya mok gibi bir yere gidiyor. Depremler, savaslar, super hucreler, yapay zekalar, robotlar. Arkamda birakacagim cocugu bu dunyaya mi emanet edecegim ? Herkes tarafsiz olarak gorusunu yazarsa cok sevinirim. Teşekkürler
Annemle aramda 36 yas vardi. Bir ay once kaybettim annemi 43 yasindayim su an. Cocugumla da aramda 39 yas var. Bazen ben de boyle dusuncelere kapiliyorum ama iyi ki dogurmusum. Cocuk insani yaslandirdigi kadar genclestiriyor da. Ona ayak uydurmak icin zinde olmaniz gerekiyor. Annem 79 yasinda vefat etti. Keske hayatta olsaydi su an. Cok uzgunum, cok ozluyorum. Ama olumun sirasi da yok yasi da. Bunu dusunerek hesap kitapla yasamak hic yasamamak oluyor.Merhaba arkadaslar,
Kadin çocuğu birakip biraz uzaklasti cocukla yalniz kalinca anneannen mi babaannen mi dedim. Normalde buna yuzde bir ihtimal bile versem sormam. Annem dedi.
Mesela hic kizmiyor musunuz bu kadar gec bulusmaniza ? Anneciginize rahmet size sabir dilerimAnnemle aramda 36 yas vardi. Bir ay once kaybettim annemi 43 yasindayim su an. Cocugumla da aramda 39 yas var. Bazen ben de boyle dusuncelere kapiliyorum ama iyi ki dogurmusum. Cocuk insani yaslandirdigi kadar genclestiriyor da. Ona ayak uydurmak icin zinde olmaniz gerekiyor. Annem 79 yasinda vefat etti. Keske hayatta olsaydi su an. Cok uzgunum, cok ozluyorum. Ama olumun sirasi da yok yasi da. Bunu dusunerek hesap kitapla yasamak hic yasamamak oluyor.
Tesekkur ederim. Yoo neden kizayim ki? Hic boyle dusuncelere kapilmadim. Annemi hic suclamadim aramizda yas farki var diye. Ki annem cok hastaliklarla ugrasti. Sevgi olunca arada gerisi bos. Oglum 3 bucuk yasinda, krese gidiyor. Arkadaslarinin anneleri daha genc ama yasimi gostermedigim icin hic garip hissetmiyorum. Cocugum icin de kendime iyi bakmakla yukumluyum diye dusunuyorum. Elimden geldigince sagligima dikkat etmeye calisiyorum.Mesela hic kizmiyor musunuz bu kadar gec bulusmaniza ? Anneciginize rahmet size sabir dilerim
yalnız 50 yaşında filan anneniz herhalde okula derse yardım edeceğine göre herhalde ilkokul çağında daha kardeşinizBenim kardeşimle annem.arasinda 40 yaş var ben evliyim . Kardeşime annem babam ders konusunda yardım dahi edemiyor gözleri ağır görüyor en basitinden hiçbir sınıf etkinliğe kardeşim annemle gidemiyor çünkü gerçekten yaslandilar birçok hastalık var . Bu haksızlık olduğunu düşünüyorum bir toplantı olunca da ben gitmeye çalışıyorum kardeşime annemi anane babamı dede sanıyorlarmis çok üzülüyor eve gelince . Göz önünde bulundurmak.lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?